- 27 Mayıs 2011
- 301
- 63
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
Çocuğum olmuyor fikrine o kadar alıştım ki...
yani kendimi hiç anne olarak hayal etmedim hiç bir zaman....hatta küçükken dinlediğim doğum hikyalerinden sonra hep inşallah kısır olurum diyordum...
içimde hiç annelik güdüsü yoktu benim...
hiç bir zaman...şu an içimde bu konuyla ilgili birşeyler kıpraşmaya başlasa da
diğer yanım beni şiddetle susturuyor...
o yüzden çok karışığım...
çörekotunu hamilelik için değil,Kovahatunu , bence sen bebeğin içinde büyümeye başladıkça çocukluğunu düşünerek acabalarla boğuşuyorsun. Annenin kaderi kızına olacak diye bir şey yok. Gerçekten istemesen çörek otu kürünü uygulamazdın sanırım ki.
Attraente , bir konuda tamamen imkansız değil tarzında bir yorumunu okumuştum. Dilerim ol dedi mi olduran Allah sana da nasip eder.
Yasal sürem 2 hafta sanırım ve ben hala aldırıp aldırmama konusunda feci karasızım...
nerden tutsam elimde kalıyor...
mantıklı düşünüce aldırmalıyım diyorum
duygusal düşününce kesinlikle doğurmalıyım diyorum...
2 haftadır her yarım saate bir fikir değiştiriyorum...
çok kötüyüm
çörekotunu hamilelik için değil,
genel olarak şifa niyetine aldım...1 an bile aklıma gelmedi hamile kalabileceğimi
Öyleydi ama artık umudumu yitirdim sanırım, küçük bir umut vardı evet ama artık oda çok zayıf doktorlara göre, olmayacağını kabullendim. Olsa da nasıl olur bilemiyorum, geçen pazar 38 yaşımı kutladım =)) Güzel duan için teşekkür ederim, Allah razı olsun
bende istemyenlerdenim.benide istememiş annem ,hoca bile fetva vermiş sana günah olmaz aldır diye :)) o kadar çoçuktan sonra ...ben işi sağlam tutup gelivermişim ,yaşlığında yanında kalan ben oldum :)))) ..her çocuk kendi rızkı ile gelir...küçüçük ,minnacık birşey allah koruun ama kıymayın ona,siz ona bir şans verin bakalım o size ne şanslar getirecek inşallah....doğum resimlerini istiyoruz :))))))