- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
Konu sahibi zaten bebeğim olmuyor diye korunmuyormuşneyse ki alıntıladığımda okuyabiliyorum yazınızı...
pişman olacağınızı hissediyormuşsunuz da neden o zaman korunma yöntemini 2-3 katına çıkarmadınız.Süpriz bebek tabiri biraz ihmalkarlık olmuyor mu
Güvenilir bir bakıcı bulursunuz.Çalışırım Elbet ama çocuğuma kim bakcak..
annem sürekli alkol alan bir insan....
karnımda bebeğimin kalbi durduğu için aldırmak zorunda kalmıştım bende... hastaneyi birbirine katmıştım aylarca acısından kıvranmıştımm..ki kalbi atan bir bebeğe nasıl kıyılır bilmiyorum..o günlerim aklıma geldi...bizim evlatlarımız bizi cennette bekliyor harbi...muhtemelen onlar giderken anne üzülme seni bekliyorumm cennette demişlerdirmisk benm bebeğim öldü biliyo musun ay çok içime dokundu bu yazın. o ne dedi acaba bana ''anne hoşça kal'' mı dedi giderken
kova hatunu canım öncelikle yapman gerekenlerÇalışırım Elbet ama çocuğuma kim bakcak..
annem sürekli alkol alan bir insan....
Alıntlayamıyorum tek tek...
maddi yönden elverişli değiliz...
eşimle aram iyi ama güven sorunu var...
sürpriz bebek olarak geldi...olmayan bebek oluverdi...pişman olucağımı şimdiden hissediyorum...ana benim çocuğma verebilecek birşeyim yok ,kendime güvenmiyorum...olası bir boşanma durumunda yalnızım...annemin zaten kendine hayrı yok...
ben isterdim ki çocuğu kendime güvenerek yapmak ,muhtaç olmadan kimselere
Hamile olduğum için mi bu kadar duygusalım bilmiyorum normalde sorunlu evliliklerde çocuk yapılmaması taraftarıyım ama bebeği aldırmamanız için dua edeceğim. Hakkınızda hayırlısı olsun...
Anlıyorum sizi,sizde her anne gibi en iyisini yapmak istiyorsunuz çocuğunuz için. Herşeyi tam olsun,boynu bükülmesin istiyorsunuz ama şöylede bir gerçek var, 4 senedir olmayan bebek kendiliğinden geldi ve belkide bu sizin son şansınız. O bir mucize bebek bu durumda ,sürprizden ziyade.Birde bu yönden bakın derim. Vardır bundada bir hayır.Alıntlayamıyorum tek tek...
sürpriz bebek olarak geldi...olmayan bebek oluverdi...pişman olucağımı şimdiden hissediyorum...ana benim çocuğma verebilecek birşeyim yok ,kendime güvenmiyorum...olası bir boşanma durumunda yalnızım...annemin zaten kendine hayrı yok...
dünyanın en güzel duygusu, aldırmanız için çok geçerli sebepleriniz olmalıYasal sürem 2 hafta sanırım ve ben hala aldırıp aldırmama konusunda feci karasızım...
nerden tutsam elimde kalıyor...
mantıklı düşünüce aldırmalıyım diyorum
duygusal düşününce kesinlikle doğurmalıyım diyorum...
2 haftadır her yarım saate bir fikir değiştiriyorum...
çok kötüyüm
Miskimmmmmkarnımda bebeğimin kalbi durduğu için aldırmak zorunda kalmıştım bende... hastaneyi birbirine katmıştım aylarca acısından kıvranmıştımm..ki kalbi atan bir bebeğe nasıl kıyılır bilmiyorum..o günlerim aklıma geldi...bizim evlatlarımız bizi cennette bekliyor harbi...muhtemelen onlar giderken anne üzülme seni bekliyorumm cennette demişlerdir
misk benm bebeğim öldü biliyo musun ay çok içime dokundu bu yazın. o ne dedi acaba bana ''anne hoşça kal'' mı dedi giderken
dombiğimmmmMiskimmmmm
Korunsaydin o zaman? Hem cocuk istemiyosunuz hem korunmuyosunuz, iyi fikirmisAlıntlayamıyorum tek tek...
miskoyla aynı kaderi paylaştığımdan çok net anlayabiliyorum..güvencesi olmayan kişilerin önlemini iyi alması gerekiyor..5 dklık zevklerin sonucunda ömürlük kararlar verilebiliyor ki kova hatunu korunmuyormuş bile.belki bi nebze içinizi rahatlatır,
"Buluğa ermeden ölen çocuklar, cennette çok canlıdırlar, hareketli balık gibidirler. Onlardan birisi ebeveynini karşılar, elbisesinden tutar, Allah kendisiyle birlikte ebeveynini de cennete koyuncaya kadar bırakmaz.”(Câmiü’s-Sağîr, III/2364)