İlk defa ne istediğimi bilmiyorum

Konu sahibi zaten bebeğim olmuyor diye korunmuyormuş

misk benm bebeğim öldü biliyo musun ay çok içime dokundu bu yazın. o ne dedi acaba bana ''anne hoşça kal'' mı dedi giderken
karnımda bebeğimin kalbi durduğu için aldırmak zorunda kalmıştım bende... hastaneyi birbirine katmıştım aylarca acısından kıvranmıştımm..ki kalbi atan bir bebeğe nasıl kıyılır bilmiyorum..o günlerim aklıma geldi...bizim evlatlarımız bizi cennette bekliyor harbi...muhtemelen onlar giderken anne üzülme seni bekliyorumm cennette demişlerdir

Burada herkes evliliginiz sorunlu ise cocuk yapmayın diyor fakat hamile kaldıktan sonra bebegi aldırmakta ne demek siz ha bi adamı vurmussunuz ha bebegi aldırmıssınız bunun vebali cok büyük.O bebegi veren Allah rızkını da veriyor merak etmeyin siz.Bebeginizi aldırmayın bu bir cinayet resmen ! yazıktır günahtır Allahın verdigi canı yanlız allah alır

Benim oğlum planlı bi bebekti ama gene de insan korkuyo lan dedim sen uykuyu seversin sıkıya gelmezsin ayağında bir pranga olursa çocuk, zaaf olursa, nefret ederim zaaflardan, elim çabuk değil çabuk sinirlenirim...Bunun gibi bi dolu şey, oğlum doğmadan 1 ay önce babamı kaybettim demek oğlum bana teselli olacakmış Allahın bir planı varmış

Çalışırım Elbet ama çocuğuma kim bakcak..
annem sürekli alkol alan bir insan....
kova hatunu canım öncelikle yapman gerekenler
1-yazı stilini değiştir .
2-eğitim durumunu bilmiyorum ama evde çalışma yolunu seçebilirsin..
3- hangi şehirdesin bilmiyorum ama devlet bakıcı yardımı yapıyor İstanbul Antalya ve bursa pilot il.

Hiç olmamış olsaydı evet bu şartlarda çokta düşünme denilirdi,
fakat o hiç beklemedigin olmaz dedigin bi anda karnına konuvermiş, ne büyük lütuf.
Suan verebilecegin hiç birşey yokmuş gibi hissedebilirsin ama bence var,
Birincisi yaşama hakkı, 2. cisi Sevgin.
Şuan tablo kötü görünebilir ama 9 ay gibi uzun bir süre vaktin var, şartları iyileştirebilir
mutlaka çözüm yada alternatifler oluşturabilirsin..
Lütfen kolay olanı tercih etme, Korkma ve yürü.

Hamile olduğum için mi bu kadar duygusalım bilmiyorum normalde sorunlu evliliklerde çocuk yapılmaması taraftarıyım ama bebeği aldırmamanız için dua edeceğim. Hakkınızda hayırlısı olsun...

Alın benden de o kadar, geçen haftalarda bebeğimi az kalsın kaybediyordum, hastaneyi kare kare hatırlıyorum,gerisi yok üzüntüden..... herhalde hamilelikten olsa gerek konu beni de çok üzdü, sonrasında bebeğimin kalbini duyunca (umudum yoktu çünkü, kaybettim diyordum) ilkkez yeniden doğmuş gibi oldum.....
Kova hatunu bebeği aldırma fikriniz buradan beni üzdü, eminim aldırırsanız siz çok daha fazla acı çekeceksiniz....Yoksa çoktan sormadan aldırırdınız......

Anlıyorum sizi,sizde her anne gibi en iyisini yapmak istiyorsunuz çocuğunuz için. Herşeyi tam olsun,boynu bükülmesin istiyorsunuz ama şöylede bir gerçek var, 4 senedir olmayan bebek kendiliğinden geldi ve belkide bu sizin son şansınız. O bir mucize bebek bu durumda ,sürprizden ziyade.Birde bu yönden bakın derim. Vardır bundada bir hayır.
Size okuyup ciddi etkilendiğim bir kitap önermek istiyorum yanlış anlamazsanız. Oğuz Gül- Bir'cenin Günlüğü. Bir bebeğin anne karnindaki durumunu tatlı bir dille anlatiyor,imkanıniz varsa okuyun derim.

Lutfen bu bebegi aldirmayin. Size muhtac, sizden beslenen savunmasiz bir bebek var hem de kucucuk.. Yapmayin. Bebeginizin katili olmayın. Inan gercekten rizkiyla geliyor bebek.. Esin bu konuda ne diyor?

dünyanın en güzel duygusu, aldırmanız için çok geçerli sebepleriniz olmalı

Miskimmmmm

misk benm bebeğim öldü biliyo musun ay çok içime dokundu bu yazın. o ne dedi acaba bana ''anne hoşça kal'' mı dedi giderken

belki bi nebze içinizi rahatlatır,

"Buluğa ermeden ölen çocuklar, cennette çok canlıdırlar, hareketli balık gibidirler. Onlardan birisi ebeveynini karşılar, elbisesinden tutar, Allah kendisiyle birlikte ebeveynini de cennete koyuncaya kadar bırakmaz.”
(Câmiü’s-Sağîr, III/2364)

Korunsaydin o zaman? Hem cocuk istemiyosunuz hem korunmuyosunuz, iyi fikirmis

Yahu forumun yarısı istemedikleri bebeğe hamileyken bu soruyu buraya sormak ne kadar sağlıklı olabilir? Kendini dinle, kararını ver. Burada millet bir kadına da böyle yazdı yazdı, kadın küfür yiyerek 8 aylık hamile haliyle ortada kaldı. Buradakiler ona yardım edebildi mi? Hayır. Bu yalnızca seni ilgilendirir. Bakacak olan sensin.

miskoyla aynı kaderi paylaştığımdan çok net anlayabiliyorum..güvencesi olmayan kişilerin önlemini iyi alması gerekiyor..5 dklık zevklerin sonucunda ömürlük kararlar verilebiliyor ki kova hatunu korunmuyormuş bile.

bu bebek ummadığınız halde geldıyyse;
ALLAH c.c biliyor ya, Bu bebek bir MUCIZE,Bir LUTUF,bir MELEKTİR.
Lütfen bunu yapmayın. Ha bır ınsanı kendı ellerinizle öldürmüşssünüz. Ha karnınızdakı bebeği kendınızden bağını kopartıp nefessiz bırakmıssınız. Bu bır cınayettır Unutmayın. Çoo..k pişman olursunuz. hem bu dünyada hem Ahirette.
Biraz ALLAH korkusu varsa içinde,Pirinç tanesi kadar da Ahirete ve kaza kadere inanıyorsanız eğer ASLA Bunu yapmayn ''....Fakirlik korkusuyla çocuklarınızı öldürmeyin -sizin de onların da rızkını biz veririz-; kötülüklerin açığına da gizlisine de yaklaşmayın ve Allah'ın yasakladığı cana haksız yere kıymayın! İşte bunlar Allah'ın size emrettikleridir. Umulur ki düşünüp anlarsınız.!! '' (En-am 151.ayet) “Yeryüzünde yürüyen her canlının rızkı, yalnızca ALLAHa ittir. Allah o canlının durduğu yeri ve sonunda bırakılacağı yeri bilir. Çünkü (bunların) hepsi, açık bir kitapta ‘Levhi Mahfuz’dadır.” (Hûd,6.ayet)
Sizin maddı durumunuz iyi değil,ama Açmısınız ? susuzmusunuz ? hiçbir isteidğinizi yapğamıyor musunuz ? Evsizmisiniz ? HAYIR demi butun cevaplar. Öyleyse o minik Meleğe de o evde yer olur,o yemeklerden yer,o sudan içer RABBIMIN İzniyle ! :) ♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…