- 16 Haziran 2015
- 618
- 279
- Konu Sahibi Kova hatunu
Cocugu olup ta ayrılan bir sürü çift var bebek sorun degil bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de anlayamıyorum bu yasal süre olayını. 5+5 iken duyduk kalp atışlarını..yasal süre 10 hafta ben bebeğimin kalbini 6.haftada duydum benim kalbimden güçlü atıyordu
anne bana kıyma...ben Allahın bir lutfuyum......Alıntlayamıyorum tek tek...
maddi yönden elverişli değiliz...
eşimle aram iyi ama güven sorunu var...
sürpriz bebek olarak geldi...olmayan bebek oluverdi...pişman olucağımı şimdiden hissediyorum...ana benim çocuğma verebilecek birşeyim yok ,kendime güvenmiyorum...olası bir boşanma durumunda yalnızım...annemin zaten kendine hayrı yok...
ben isterdim ki çocuğu kendime güvenerek yapmak ,muhtaç olmadan kimselere
yapma lütfen herkes rızkıyla doğar o bebeği el bebek gül bebek büyütemeyebilirsin ama illa ki açlıktan ölecek seviyede değilsinizdir bir mama bez alamayacak kadarsanız aldırma sakın eğer öyleysen de sana söz o çocuğun mamasını da bezini de almaya hazırım yeter ki kıyma şu yavruyaAlıntlayamıyorum tek tek...
sürpriz bebek olarak geldi...olmayan bebek oluverdi...pişman olucağımı şimdiden hissediyorum...ana benim çocuğma verebilecek birşeyim yok ,kendime güvenmiyorum...olası bir boşanma durumunda yalnızım...annemin zaten kendine hayrı yok...
aynen bende gözlerimi kısıp kaşlarımı çatmak zorunda kalıyorum okurkenya okumakta zorlanan tek kişi ben miyim? yazı stilin çok kötü Kova hatunu ,rica etsem değişir misin? sizin davanız ne oldu,neden vaz geçtiniz boşanmaktan?
yok boşanma davamız olmadı hiç...ya okumakta zorlanan tek kişi ben miyim? yazı stilin çok kötü Kova hatunu ,rica etsem değişir misin? sizin davanız ne oldu,neden vaz geçtiniz boşanmaktan?
misk benm bebeğim öldü biliyo musun ay çok içime dokundu bu yazın. o ne dedi acaba bana ''anne hoşça kal'' mı dedi giderkenanne bana kıyma...ben Allahın bir lutfuyum......
yazı stilinizi değiştirimisiniz rica etsem.
konunuza gelince. aldırdığınız anı düşünün.
içinizden parcalıyarak alıcaklar. bi mezarı bile olmucak ama yasını tutucagınız bi bebeğiniz olucak.
Ay yazmayın böyle nolur çok üzüldümmisk benm bebeğim öldü biliyo musun ay çok içime dokundu bu yazın. o ne dedi acaba bana ''anne hoşça kal'' mı dedi giderken
neyse ki alıntıladığımda okuyabiliyorum yazınızı...Alıntlayamıyorum tek tek...
Çalışabilirsin bebeğin aç kalacak değil ya sırf durumun kötü diye ayrılırsan kendine de bebeğe de bakacak güvenin yok diye çocuğunu öldürecek misin ?