İlk defa ne istediğimi bilmiyorum

Çalışabilirsin bebeğin aç kalacak değil ya sırf durumun kötü diye ayrılırsan kendine de bebeğe de bakacak güvenin yok diye çocuğunu öldürecek misin ?

Alıntlayamıyorum tek tek...
maddi yönden elverişli değiliz...
eşimle aram iyi ama güven sorunu var...
sürpriz bebek olarak geldi...olmayan bebek oluverdi...pişman olucağımı şimdiden hissediyorum...ana benim çocuğma verebilecek birşeyim yok ,kendime güvenmiyorum...olası bir boşanma durumunda yalnızım...annemin zaten kendine hayrı yok...
ben isterdim ki çocuğu kendime güvenerek yapmak ,muhtaç olmadan kimselere :KK43:
anne bana kıyma...ben Allahın bir lutfuyum......:emir_bebek::emir_bebek:

sürpriz bebek olarak geldi...olmayan bebek oluverdi...pişman olucağımı şimdiden hissediyorum...ana benim çocuğma verebilecek birşeyim yok ,kendime güvenmiyorum...olası bir boşanma durumunda yalnızım...annemin zaten kendine hayrı yok...
ben isterdim ki çocuğu kendime güvenerek yapmak ,muhtaç olmadan kimselere :KK43:
yapma lütfen herkes rızkıyla doğar o bebeği el bebek gül bebek büyütemeyebilirsin ama illa ki açlıktan ölecek seviyede değilsinizdir bir mama bez alamayacak kadarsanız aldırma sakın eğer öyleysen de sana söz o çocuğun mamasını da bezini de almaya hazırım yeter ki kıyma şu yavruya :KK43:

Önceki konuda 4 yıldır korunmadığınızı yazmıştın, nasıl olsa olmuyo diye, bende demek ki oluyormuş yazmışım

hani korunarak hamile kalsan bu 3.çocuğun falan olsa bi nebzede şu durumda bilemiyorum

Hamile olduğum için mi bu kadar duygusalım bilmiyorum normalde sorunlu evliliklerde çocuk yapılmaması taraftarıyım ama bebeği aldırmamanız için dua edeceğim. Hakkınızda hayırlısı olsun...

Çok pişman olursun sakın yapma.
Eşinle ne sorunun olursa olsun yapma...

neyse ki alıntıladığımda okuyabiliyorum yazınızı...
pişman olacağınızı hissediyormuşsunuz da neden o zaman korunma yöntemini 2-3 katına çıkarmadınız.Süpriz bebek tabiri biraz ihmalkarlık olmuyor mu

Bizde dogmadan cocugumuza yatlar katlar almiyoruz.Hepimizin belli bi butcesi var.Rabbim rızkını elbet verir.Esinizle guven sorunu varsa bastan dusunseydiniz hamile kalmamayi. Simdi aldirmakta ne oluyor? Allah kalbinize evlat sevgisi versin...

X