Merhabalar ben Kasım ayında direkt olarak aşılmayla başladım tedavime pko var bende gonal f le 2 yumurtam gelişti 20-17 falan her şey çok iyiydi ama maalesef tutmadı rahim filmi sperm testi falan hepsi okey prolaktin bi yüksekti ilaç kullandım bi ay boş kaldım dün yine regl oldum başka bi dra gittim ilaçtan önce hemen neden aşılama yapıldı falan dedi ben de bunu diğer drma sorduğumda ilaçla hamile kalınmaz falan demişti ama çevremde böyle olan vardı o da pko ve sadece ilaçla regl olabiliyormuş ama benim prolaktinden sonra gayet düzenli reglim öncesinde düzensizdi ama ilaçla olmuyordum 50-60 bulduğu olurdu neyse bugün doktor klomen verdi Salı öğlen regl oldum Cuma başlamamı söyledi 10 tane sabah akşam Salı bitecek ama beni Cuma’ya çağırdı aşılamada iğneyi kullanırken de kontrole çağırıyordu bakıyordu gidişat nasıl diye benim sormak istediğim klomende herkese böyle mi acaba ilaç bitikten sonra gidip kontrol ettirsem mi geç mi geliştirir diye beni ilaç bitikten 3 gün sonra çağırıyor anlamadım