Merhabalar ben Kasım ayında direkt olarak aşılmayla başladım tedavime pko var bende gonal f le 2 yumurtam gelişti 20-17 falan her şey çok iyiydi ama maalesef tutmadı rahim filmi sperm testi falan hepsi okey prolaktin bi yüksekti ilaç kullandım bi ay boş kaldım dün yine regl oldum başka bi dra gittim ilaçtan önce hemen neden aşılama yapıldı falan dedi ben de bunu diğer drma sorduğumda ilaçla hamile kalınmaz falan demişti ama çevremde böyle olan vardı o da pko ve sadece ilaçla regl olabiliyormuş ama benim prolaktinden sonra gayet düzenli reglim öncesinde düzensizdi ama ilaçla olmuyordum 50-60 bulduğu olurdu neyse bugün doktor klomen verdi Salı öğlen regl oldum Cuma başlamamı söyledi 10 tane sabah akşam Salı bitecek ama beni Cuma’ya çağırdı aşılamada iğneyi kullanırken de kontrole çağırıyordu bakıyordu gidişat nasıl diye benim sormak istediğim klomende herkese böyle mi acaba ilaç bitikten sonra gidip kontrol ettirsem mi geç mi geliştirir diye beni ilaç bitikten 3 gün sonra çağırıyor anlamadım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık İlk defa klomen kullanıyorum
- Konu Sahibi asdfgh12
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- klomen klomen çatlatma iğnesi pko
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bende kullandım ilaç bitince çağırıyor alttan muayene ile kc cm olmus dıye bakıyor 19 20 olunca çatlatma iğnesi veriyorMerhabalar ben Kasım ayında direkt olarak aşılmayla başladım tedavime pko var bende gonal f le 2 yumurtam gelişti 20-17 falan her şey çok iyiydi ama maalesef tutmadı rahim filmi sperm testi falan hepsi okey prolaktin bi yüksekti ilaç kullandım bi ay boş kaldım dün yine regl oldum başka bi dra gittim ilaçtan önce hemen neden aşılama yapıldı falan dedi ben de bunu diğer drma sorduğumda ilaçla hamile kalınmaz falan demişti ama çevremde böyle olan vardı o da pko ve sadece ilaçla regl olabiliyormuş ama benim prolaktinden sonra gayet düzenli reglim öncesinde düzensizdi ama ilaçla olmuyordum 50-60 bulduğu olurdu neyse bugün doktor klomen verdi Salı öğlen regl oldum Cuma başlamamı söyledi 10 tane sabah akşam Salı bitecek ama beni Cuma’ya çağırdı aşılamada iğneyi kullanırken de kontrole çağırıyordu bakıyordu gidişat nasıl diye benim sormak istediğim klomende herkese böyle mi acaba ilaç bitikten sonra gidip kontrol ettirsem mi geç mi geliştirir diye beni ilaç bitikten 3 gün sonra çağırıyor anlamadım
İlacınız bittikten hemen sonra mı beni 3 gün sonra çağırdıBende kullandım ilaç bitince çağırıyor alttan muayene ile kc cm olmus dıye bakıyor 19 20 olunca çatlatma iğnesi veriyor
- 30 Eylül 2020
- 9
- 5
- 1
- 27
Canım aynı konudan bende de var araştırıyordum ki sen yazmıssın ilk klomeni kullandığımda 2 güne bir ya da 3 güne bir yumurta ölçümü yapıyordu ona göre klomeni günde 3 defaya çıkarmıştı önceki doktorum . Şimdi doktorumu değiştirdim. bende yarın klomen başlıyacağım ilaç bitiminden 3 gün sonra gel dedi. nasıl bir yol izlediğini anlamış değilim. Her doktor aynı ilacı farklı şekilde uyguluyor hangisi doğru bilemiyorum.Merhabalar ben Kasım ayında direkt olarak aşılmayla başladım tedavime pko var bende gonal f le 2 yumurtam gelişti 20-17 falan her şey çok iyiydi ama maalesef tutmadı rahim filmi sperm testi falan hepsi okey prolaktin bi yüksekti ilaç kullandım bi ay boş kaldım dün yine regl oldum başka bi dra gittim ilaçtan önce hemen neden aşılama yapıldı falan dedi ben de bunu diğer drma sorduğumda ilaçla hamile kalınmaz falan demişti ama çevremde böyle olan vardı o da pko ve sadece ilaçla regl olabiliyormuş ama benim prolaktinden sonra gayet düzenli reglim öncesinde düzensizdi ama ilaçla olmuyordum 50-60 bulduğu olurdu neyse bugün doktor klomen verdi Salı öğlen regl oldum Cuma başlamamı söyledi 10 tane sabah akşam Salı bitecek ama beni Cuma’ya çağırdı aşılamada iğneyi kullanırken de kontrole çağırıyordu bakıyordu gidişat nasıl diye benim sormak istediğim klomende herkese böyle mi acaba ilaç bitikten sonra gidip kontrol ettirsem mi geç mi geliştirir diye beni ilaç bitikten 3 gün sonra çağırıyor anlamadım
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim hayırlısı olsun inşaallah sağlıkla ilerlerizCanım aynı konudan bende de var araştırıyordum ki sen yazmıssın ilk klomeni kullandığımda 2 güne bir ya da 3 güne bir yumurta ölçümü yapıyordu ona göre klomeni günde 3 defaya çıkarmıştı önceki doktorum . Şimdi doktorumu değiştirdim. bende yarın klomen başlıyacağım ilaç bitiminden 3 gün sonra gel dedi. nasıl bir yol izlediğini anlamış değilim. Her doktor aynı ilacı farklı şekilde uyguluyor hangisi doğru bilemiyorum.
- 30 Eylül 2020
- 9
- 5
- 1
- 27
inşallah rabbim bekleyen herkese bir evlat nasip etsin inşallahCevap verdiğiniz için teşekkür ederim hayırlısı olsun inşaallah sağlıkla ilerleriz
Amin Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın sana da kolaylıklar diliyorum kuzum biraz stresli hormonlu Bi dönemCevap verdiğiniz için teşekkür ederim hayırlısı olsun inşaallah sağlıkla ilerleriz
- 14 Ekim 2020
- 2.319
- 2.058
- 53
Mesela ben menopur a 17 Aralikta baslamistim yumurta kontrolum bugundu.Ve Tamda bugun yumurtlamisim.ogleden sonra catlatma ignesi ni vurdum.Gecen ay 3gun sonra cagirmisti kontrol e , daha hic buyumemis ,gelismemis demisti.( 3gunde ne olacak saniyordusa.)5gun sonra sinda tekrar cagirmisti.O zaman da gec kalmisti.Yumurtlaman 2gun once olmus gecmis demisti.Neredeyse , bogacaktim kadini.Merhabalar ben Kasım ayında direkt olarak aşılmayla başladım tedavime pko var bende gonal f le 2 yumurtam gelişti 20-17 falan her şey çok iyiydi ama maalesef tutmadı rahim filmi sperm testi falan hepsi okey prolaktin bi yüksekti ilaç kullandım bi ay boş kaldım dün yine regl oldum başka bi dra gittim ilaçtan önce hemen neden aşılama yapıldı falan dedi ben de bunu diğer drma sorduğumda ilaçla hamile kalınmaz falan demişti ama çevremde böyle olan vardı o da pko ve sadece ilaçla regl olabiliyormuş ama benim prolaktinden sonra gayet düzenli reglim öncesinde düzensizdi ama ilaçla olmuyordum 50-60 bulduğu olurdu neyse bugün doktor klomen verdi Salı öğlen regl oldum Cuma başlamamı söyledi 10 tane sabah akşam Salı bitecek ama beni Cuma’ya çağırdı aşılamada iğneyi kullanırken de kontrole çağırıyordu bakıyordu gidişat nasıl diye benim sormak istediğim klomende herkese böyle mi acaba ilaç bitikten sonra gidip kontrol ettirsem mi geç mi geliştirir diye beni ilaç bitikten 3 gün sonra çağırıyor anlamadım
Benım Dr um büyüyene kadar takip ediyor canım 2 gunde bir çağırıyor büyüme olmayıncaMesela ben menopur a 17 Aralikta baslamistim yumurta kontrolum bugundu.Ve Tamda bugun yumurtlamisim.ogleden sonra catlatma ignesi ni vurdum.Gecen ay 3gun sonra cagirmisti kontrol e , daha hic buyumemis ,gelismemis demisti.( 3gunde ne olacak saniyordusa.)5gun sonra sinda tekrar cagirmisti.O zaman da gec kalmisti.Yumurtlaman 2gun once olmus gecmis demisti.Neredeyse , bogacaktim kadini.
- 14 Ekim 2020
- 2.319
- 2.058
- 53
Ne guzel ya.sanslisin sen .asdhg12 ye ornek olsun diye yazdim gulum bnde.Benım Dr um büyüyene kadar takip ediyor canım 2 gunde bir çağırıyor büyüme olmayınca
Klomen le bahsettiğiniz ilaç aynı dozaj mı veya etkileri farklı mıdır bilmiyorum Çarşamba olmadı giderim teşekkür ederimMesela ben menopur a 17 Aralikta baslamistim yumurta kontrolum bugundu.Ve Tamda bugun yumurtlamisim.ogleden sonra catlatma ignesi ni vurdum.Gecen ay 3gun sonra cagirmisti kontrol e , daha hic buyumemis ,gelismemis demisti.( 3gunde ne olacak saniyordusa.)5gun sonra sinda tekrar cagirmisti.O zaman da gec kalmisti.Yumurtlaman 2gun once olmus gecmis demisti.Neredeyse , bogacaktim kadini.
- 14 Ekim 2020
- 2.319
- 2.058
- 53
Menopur 75,Klomen le bahsettiğiniz ilaç aynı dozaj mı veya etkileri farklı mıdır bilmiyorum Çarşamba olmadı giderim teşekkür ederim
- 14 Ekim 2020
- 2.319
- 2.058
- 53
AMA, ben buay 75 menopur +GonalF =150 kullandim. Kac aydir tek 75 kullandim ise yaramadi yetmedi bana. Rica ederim.Menopur 75,
- 14 Ekim 2020
- 2.319
- 2.058
- 53
Klomen, gonalF , menopur ayni seyler.Klomen le bahsettiğiniz ilaç aynı dozaj mı veya etkileri farklı mıdır bilmiyorum Çarşamba olmadı giderim teşekkür ederim
Merhaba kızlar bende ilk defa üye oldum yeni öğreniyorum :) bende bebek istiyorum Bi tane kızım var ikinciyi düşünüyoruz bir dış gebelik yaşadım ve daha sonra kimyasal yaşadım ve bu hafta klomen kullandım çatlama iğnesi verdi ama ben istemedim bakalım inşallah iyi haberler alırız... Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
- 5 Kasım 2014
- 1.879
- 2.284
- 333
Bende adetin 4. Günü başladım ve günde 1 tane 5 gün içtim dün yumurtlama günümdü 2 günde 1 ilişki oluyor bakalım artık ne olucak bu ay iğne kullanmadım ben ilk ay böle denemek istedim ve dün çok bel ağrım vardi akintim vardı acaba çatlama oldumu diye düşündüm çatlama olunca böle ağrılar oluyormu??