Saç Rengi ve Saç Boyama ilk defa kizil sac

Kutudakalansonuykuhapi

shakespeare soneleri
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
3.791
1.820
248
Ankara
Ilk kez kizila boyatacagim ama kararsizim ,saclarimda siyah boya var yipranmasindan cok korkuyorum ,sacim acilmadan kizila donebilirmiyim yada yavas yavas ates kizilin a donmem icin hangi ton kizildan baslamaliyim resimli yardim ederseniz sevinirim;)

Ilk kez kizila boyatacagim ama kararsizim ,saclarimda siyah boya var yipranmasindan cok korkuyorum ,sacim acilmadan kizila donebilirmiyim yada yavas yavas ates kizilin a donmem icin hangi ton kizildan baslamaliyim resimli yardim ederseniz sevinirim;)

Canım bende kızıl yapmak istiyorum. Araştırdığım kadarıyla saçını açman lazm özellikle siyahsa. Siyah boyanın üzerine açmadan kızıl yaparsan olmaz,açma işlemi illaki ister :/

siyah saça mümkün değil tutmaz. akmasını beklesen bile ateş kızılı olmaz.

ben en son 7 ay önce falan siyaha boyamıştım. ona rağmen iki gün önce saçımı açıp kızıla boyayabildim.

Kizil icin sac cokta acilmaz sanirim yani volum az verirler digilmi sonucta sari olmucak az biraz acilsa yeterli olurmuki??
Kuaforlere soramiyorum guvenemiyorum cunku hepsi yaparim sen parayi ver diyolar ya tecrubeli olan kizil saci asamali bir sekilde anlatabilirmi acilinca nekadar acilmasi gerek;)

Back