İlk defa kadin olmaya dair çabam! Yardim

quantumkizi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2012
1.778
891
Selam. Yasim 20 ama simdiye kadar kendime tamamen bir kadin gibi hic bakmadim. Ben duzenli olarak cildime bakmak, disari her ciktigimda guzel gorunmek istiyorum. Sevgilim yuzume yaklastiginda goruntumle ilgili tedirgin oluyorum. Yuzum cok kusurluysa ya da agzim kokuyosa diye odum patliyor bikac soruma karsi fikirlerinizi verebilirseniz cok sevinicem.
Cildim karma tipte. Suratima ne zaman pudra veya kapatici surersem, cildimin kimi kisimlari kabuk kabuk oluyo ve burnum alnim da tam tersine yaglaniyo. Siyah noktalarim da var ekstradan. Kapatici olarak nasil bi urun almam gerekiyor ve rutin cilt bakimim icin ne onerirsiniz.gozeneklerim de genis bu arada.
Kollarimi ve bacaklarimi epilasyon aletiyle temizliyorum ama yine de purussuz olamiyor. Agdayla tek basima ugrasamiyorum ve agdaciya da gitmek istemiyorum. Purussuz ten icin ne onerirsiniz
dislerim beyazlasin diye fircalama suremi uzun tuttum ama dis etlerim zarar gordu. Disime bunun haricinde ne uygulayabilirim.
Tesekkurler simdidenn

Uzun süre fırçalamak yerine 2dk fırçalayıp 30 Sn macunu ağzında bekletebilirsin bir dakikaya kadar...bir tatlı kaşığı karbonata limon damlatıp dişini haftada bir onunla fırçalayabilirsin... Ancak bu diş minesine zarar veren bir uygulama, hemen sonuç alırsın ancak dediğim gibi zararlı, en iyisi bir diş hekimine görün, Işın tedavisi vs beyazlatma yöntemleri var... Cildin için peeling yap öncelikle ölü derilerden arındır pul pul görünmez, makyajdan öncede Güzelce temizle arındır ardından toniğini nemlendiricini kullan sonra üzerine makyajını yap... Düzenli temizlik Sağlar ve gözenek sıkılaştırıcı Tombik uygularsan siyah nokta ve iri gözeneklerden kurtulursun.. Arada bir de maske yap

öncelikle güzel bir makyaj için temiz bir cilt gerekliii. her gece gül suyuyla tonikle düzenli kullanımda ışıl ışıl bir cildin olur. başlangıç olarak garnier saf temiz peeling var onu kullan her gün birde. ağzın kokma olayı bol bol su iç yanında bulunsun sürekli ağzına karanfil at evden çıkarken .. maydonoz tüket . yanında naneli sakız bulundur. falımda olur ama öyle lap lup çiğneme sakın ehehehe :) onun haricinde kıl tüy olayına başlangıç olarak mutlaka kuafore gitmelisin çok fazlaysa.. sonra sir ağda bantlarından al çıktıkça alırsın evde iki dakikada kolayca. vucuduna nemlendirici sür her duştan sonra. dudaklar kuruysa vazelin sür her gece yatmadan. yumusacık olurlar.

epilasyon aleti kırılmalara sebep oluyor. kendimden biliyorum bacaklarım da hep batıklar oldu kışın sık kullandım. ağda en güzeli. he birde seninle cilt tipimiz aynıı kil maskeleri var aktarlarda paketi 1 veya 2 tl oluyor al onlardan haftada bir bide onlardan yap :) iyi geliyor.

makyajdan öncede suratını çok ağır bir nemlemdiriciyle nemlendirme. makyajındada bb krem kullan hafif bir allık rimel ve nemlendirici :) ışıl ışıl olursun vallaha

diş konusunda bende sıkıntılıyım çok uğrastım ama yokk anca dişçide işlem görücek beyazlık için herşeyi denedim.. e birde sigara kullanıyorum ne yazıkki.. o yüzden en iyisi tavsiye vermiyim bu konuda ehehe

şu düzenli olarak cilde bakmak olayını bende düzenleşirebilmiş değilim :KK51: sadece temiz tutuyorum o kadar. makyajla falan uyumam hiç. birde bazen dalinle yıkayıp uyuyorum oda sabaha güzel yapıyor :KK51:
ağda daha iyi olabilir üşenmemelisin bu konuda epilasyon aletlei mahfediyor çünkü.. gerçi benimki gibi inatçı bi cildin varsa ağdadan sonrada küçük sivilcelenmeler yapabilir:KK51: ben kabak lifi kullanıyorum her duşta oda güzel cilt için işe yarıyor batık tüylere sivilcelere falanda iyi geliyor. aktarlarda satılıyor.
dişlerinide temiz tut kendi rengi neyse onda kalır ama. bazen naparsan yap beyazlamıyor. diş engin neyse o kalıyor. ya da diğer çözüm beyazlattırmaya gidicen :KK51:

birde söylediğin şeylere ek olarak başlığına dikkat ederek söylemek istiyorum ki spor yapmalısın spor=taş gibi hatun :KK53:

X