İlk defa ilişkiye girecekler için tavsiyeleriniz?

mervelimiyim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2021
11
9
22 yaşındayım, 4 yıllık bir ilişkim var ve ilk defa birlikte olacağız. Çok heyecanlıyım ve gerginim. Bana tavsiye verebilir misiniz?

Sexting yaptınız mı? Çok ileri gittiyseniz her söylediğinizi uygulamayın. Dümdüz klasik bir başlangıç yapın. Gerçeği konuşması gibi olmuyor. 😁
sexting yapıldı fakat kendisi deneyimli biri, benim de daha önce hiç seks tecrübem olmadı. çekingen kalmak istemiyorum. deneyimsiz olmak tedirgin hissettiriyor.

kadın dayanışmasına, dışarıdan bir kadın gözüne kısacası tavsiyelerinize gerçekten ihtiyacım var.
Pişman olup olmayacağını iyi düşündüysen. Kızlik zarı diktirme peşine düşmeyeceksen bol keyifler dilerim. Tavsiyesi olmaz gerçekten. Sadece içinden geçeni yapacaksın. Doğaçlama olunca güzel olur.

sexting yapıldı fakat kendisi deneyimli biri, benim de daha önce hiç seks tecrübem olmadı. çekingen kalmak istemiyorum. deneyimsiz olmak tedirgin hissettiriyor.
Sen değil o seni yönlendirecek bu durumda. Daha ilk deneyimin, mecbur çekingen kalacaksın. Zamanla aktif hale geleceksin.

Ertesi gün hapı ya da doğum kontrol hapı risklidir o taraklara girme ayrıca zaten gebe kalmak iyice zorlaşmışken kendine bu hormon bombardımanını yaşatma. Muhakkak prezervatif kullansın,o korunsun. Seninle evleneceğini düşündüğün için sevişme. Seviştikten sonra başına ne geleceğini bilemezsin. Kızlık zarı peşine düşeceksen bekaret takıntın varsa hiç bulaşma. Video çekelim kendimizi izleyelim fotonu çekeyim mastürbasyon yaparken bakarım filan amannn haaa diyim. Kades i indir TLF a , güvenli bir yerde ve biriyle olduğundan emin ol malum zaman kötü. Sonra bana kimse bunları söylememişti De deme. Abla nasihati...

X