• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama ilk defa evde saçımı boyadım

em4561

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2009
2.990
6
116
Trabzon
kızlar daha önce paylaşmıştım önceki saçım buydu.

loreal köpük boya sıcak kestane dore ile saçımı boyadım. çok güzel bir boya şampuan gibi uygulanıyor. saçlarımı da yumuşacık yaptı.uçları sarı olduğu için daha açık tuttu.15 gün sonra tekrar boyayacağım. inşallah bu sefer eşit tutar. başta gözüm alışmadı ama şimdi çok beğenerek kullanıyorum

resmi kaldırdım kızlar teşekürler

Son düzenleme:
güzel kapanmış yinede..

ben kuaförde kapattırmaya çalışmıştım 2. sefer çikolata kahveyle bile kapatamamıştı:57:..
ben kendim evde boyadım yine gölgeden çikolata kahve yaptım tek seferle seninkinden bile daha koyu kapattı..
boyam palette çikolata kahve idi gerçekden bende inanamadım tek seferle bu kadar kapattığına..

bendeki röfle- gölge çikolata kahve aşkı nolcak orası muamma..
gidip açtırıp açtırıp yaktırıp yaktırıp sonrada dayıyom çikolata kahveyi:52:

teşekkürler. kuaförde bana kendin boyama kapatamazsın dedi. ama çok da güzel oldu

kızlar acaba 2. boyamada her yeri dipteki koyu gibi olur mu?

cnm güzel olmuşş iyi kapatmıss hem heryern aynı renk olması sart degllki ısıltı olmus balyajlı gibi işte ne güzell ;) :) güle güle kullann

çok beğendim gerçekten çok hoş olmuş.daha rengi açılacaktır.bende bu boyanın 62 no enfes açık kahve rengine boyadım altta açık renk vardı ve 2 hafta oldu boyayalı açıldı baya rengi.tekrar boyucam bende ama hemen değil.böylede güzel biraz kullanınca boyucam bakalım.2 renk olmasıda çok güzel durmuş bence senin saçında.2-3 hafta uygundur bencede boyaman için.daha iyi oturur rengi.

teşekkürler kızlar . senelerdir kullandığım sarıdan sonra değişik oldu ama beğendim

evde nasıl boyanıyor arkadaslar.ben bu gune kadar 3 defa boyattm sacımı.çıkolata kahvesıne esmer tenlıyım cunku baska yakısmaz dıye dusundum ama artık degısıklık yapmak ıstıyorum acaba esmer tenlılere koyu karamel yakısırmı.
bıde benım dıplerım baya geldı kaç aydr boyatmıyorum evde boyasam nasıl olur acaba altları sıcak cıkolata dıplerı sıyah tutmazmı acaba??

kuaförünüz eğer yetenekli ve zevkliyse ortaya harikalar çıkıyo ama eğer değilse palyaçoya dönüyor insan. ee yetenekli kuaförde bulmak zor kesinlikle o yüzden bencede en güzeli evde boyayı hazırlayıp uygulamak.ceydacm bence evde kolayca kendin uygulayabilirsin boyanı zaten artık teknoloji çok gelişti ve çok güzel renkler üretiliyo. esmer olduğun için sana kızıl da yakışabilir ya da sen de düşünmüşsün koyu karameli de esmerlere yakıştırıyorum ben çok.sen boya da fotolarını gönder bakalım nasıl olacak:1:

em4561 ben de saçımı aynı renge boyamayı düşünüyorum başlığı şimdi gördüm fotoğraf koymuş ama kaldırmışsın
mümkünse özelden resmini gönderebilir misin

kuaförünüz eğer yetenekli ve zevkliyse ortaya harikalar çıkıyo ama eğer değilse palyaçoya dönüyor insan. ee yetenekli kuaförde bulmak zor kesinlikle o yüzden bencede en güzeli evde boyayı hazırlayıp uygulamak.ceydacm bence evde kolayca kendin uygulayabilirsin boyanı zaten artık teknoloji çok gelişti ve çok güzel renkler üretiliyo. esmer olduğun için sana kızıl da yakışabilir ya da sen de düşünmüşsün koyu karameli de esmerlere yakıştırıyorum ben çok.sen boya da fotolarını gönder bakalım nasıl olacak:1:

canm bnde evde boyamak ıstıyorum ama dedım ya dıpler sıyah gerısı kahverengı becerebılırmıyım bılmıyorum daha once hıç yapmadım
ben kızılı pek sevmıyorum canm ama koyu karamelde hep aklım heralde yıne kuafore gtcem

eğer koyu renk denemek istersen diplerinin rengi önemli değil çünkü kapanıyor ama riske giremem diorsan tabii ki en güzeli yine güvendiğin bir kuaför olur.

Back