Niye istemesinler ne alaka
Bravo tebrikler siz kazandınız el sallayın:)
Niye istiyorlar mı dedim
Ayrıca neden alındınız:) :) :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye istemesinler ne alaka
Abonelikler açık ne demek üzerime alırken daha mı az ödeme yapacağım anlamına geliyor? Ben başkası adına açık sadece bulunduğum sürece fatura ödeyeceğim sandım. Eve geçer geçmez elektrik suyu kullanabilecem gibisinden düşündüm
Yalnız çocuklu kadınları ev sahibleri istemiyormuş ya merak ettimBravo tebrikler siz kazandınız el sallayın:)
Niye istiyorlar mı dedim
Ayrıca neden alındınız:) :) :)
Yahu ben mi istemiyorum bazı ev sahipleri istemiyorYalnız çocuklu kadınları ev sahibleri istemiyormuş ya merak ettim
Stüdyo dairelerde kart sistemi oluyor. Üzerinize abonelik yaptırmanıza gerek olmuyor.Elektrik su açık demekle sanırım yeni apartman değil,su elektrik saati bağlansın die beklemicen demesi gibi birşey emlakcının.Cümlelerle süslemiş yani.Siz faturaları üzerinize alacaksınız.Üzerinize alırken de depozito gibi bişş alıo elektrik-su idaresi.Bütün faturalar icin toplamda 1000 tlyi bulabilir.Ama evden cıkarken gidiosunuz ve ödediğiniz depozitoları size geri veriolar.
Tuttuğunuz yere göre değişir ilk defa duydum bunuYahu ben mi istemiyorum bazı ev sahipleri istemiyor
Hiç mi ilanlara denk gelmediniz
Ben ev aradigim süreçte gayet de ilana yazmışlar işte
Ev sahibi ağzımı arıyor mesela tek mı yaşayacak kimle yaşayacak
Tabiki buna katılmıyorum sadece konu sahibi acemi olduğu için bilgilendiriyorum
Ben mi savundum bunu sanki.tobe ya.yazmayin bişey banlanmak istemiyorum konu dışından
Ben de 1+1 eşyalı evde kalıyorum ilanda yazmıyordu ama eve bakmaya gittiğimizde ev sahibi ilk çocuk var mı diye sormuştu özellikle eşyalı ve küçük ev olduğu için istemiyorlarmişYahu ben mi istemiyorum bazı ev sahipleri istemiyor
Hiç mi ilanlara denk gelmediniz
Ben ev aradigim süreçte gayet de ilana yazmışlar işte
Ev sahibi ağzımı arıyor mesela tek mı yaşayacak kimle yaşayacak
Tabiki buna katılmıyorum sadece konu sahibi acemi olduğu için bilgilendiriyorum
Ben mi savundum bunu sanki.tobe ya.yazmayin bişey banlanmak istemiyorum konu dışından
Hayır abonelikler açıksa ev sahibi adına fatura gelir siz ödersiniz kendi üzerinize almazsınız temkinli olun gidin önden görün evi direk çocuğu sürümeyin benceAbonelikler açık ne demek üzerime alırken daha mı az ödeme yapacağım anlamına geliyor? Ben başkası adına açık sadece bulunduğum sürece fatura ödeyeceğim sandım. Eve geçer geçmez elektrik suyu kullanabilecem gibisinden düşündüm
Ben de 1+1 eşyalı evde kalıyorum ilanda yazmıyordu ama eve bakmaya gittiğimizde ev sahibi ilk çocuk var mı diye sormuştu özellikle eşyalı ve küçük ev olduğu için istemiyorlarmiş
Valla çoğu yerde var bu bekara ev verilmez diyenler tek yaşayan çocuklu kadınlara adamlara da ev vermiyorNiye istemesinler ne alaka
Evladımla birlikte ailemle yaşıyorum artık ayrılmak istiyorum düzenimi kurmak istiyorum. Hep sahil kentinde olmak istemişimdir şu anda yaşadığım şehre yakın bir şehirden ev buldum, ev iyi hatta umduğumdan iyi deniz manzaralı ve uygun, emlakçıyla görüştüm kirada indirim yaptı, komisyon konusunda yardımcı olurum dedi. Nasıl olursunuz dedim söze kattı. Eşyalı ve abonelikler açık ben uğraşmayacağım sanırım üzerime almakla değil mi? Ama fatura dönemini ben mi başlatacağım uçuk meblağlar ödemek istemiyorum aydınlatabilir misiniz beni? İnternetteki bilgilerle yola çıkılır mı? Valizimizi hazırlayıp çıkmayı düşünüyorum evden bu kadar kolay mı? Bekar anne ve kiracı olarak beni ne tür zorluklar bekliyor bilmediğim bir şehirde, yardımcı olabilir misiniz?
Evi gidip görmeden, eksiği gediği var mı araştırıp öğrenmeden emlakçıya 5 kuruş ödemeyin, eşyalı der eşyaları kırık döküktür elinizde kalır, elk. su gibi abonelikleri açık der şantiye suyu ve elektiriği vardır, sayaçlarda kontör kartlı sayaçlardandırç ev sahibi bana her ay şu kadar para vermezsen suyu elektiriği kullanamazsın der elektiriği sigortadan, suyu vanadan kapatır, deniz manzaralı diye gidersiniz hanımefendi ilanlarımızda karışık fotoğraf kullandık, o ev olması şart değil size başka ev gösterelim derler, dürüstleri tenzih ederim ama emlakçılara pek de güvenmeyin, bir evi 10 kişiye kiralayıp 5 kişiye satmış olan emlakçılar var.Hayır gidip göreceğim başka şehirde. Uymazsa otele felan geçeriz herhalde bi süre![]()