ben de gitmek istiyordum ama fiyatı fazladır gidemem diye düşündüğüm için araştırmamıştım. elime zorla broşür tutuşturdular, tanıtımı dinleyin bilmemne diye. hadi dedim fikrim olsun. öyle bi anlattılar ki ikna oldum 10 seansın senetlerini de imzaladım. resmen dangalaklığıma geldi. vaadettikleri hiçbir şey gerçekleşmedi 9 seans gittim siyah noktam bile azalmadı ki bana sivilce izlerimin geçeceğini bile söylemişlerdi. sana tavsiyem böyle toplu anlaşma, memnun kalmazsan 2. seansa gitmezsin. ayrıca mutlaka birkaç yerle görüş, iyice araştır. hijyenik olmasına dikkat et, kullandıkları ürünlere internetten bak. ayrıca mesela ben şu sorunla karşılaştım. senas başı 60 tl ödediğim halde, şu maskeyi cildinize uygulasak bu durumda çok iyi gelecek bilmemne diye fazladan para alıyorlar. istemiyorum dedim geçen seans kız trip atıyo falan. ticarethaneye dönmüş... madem uygulamak gerekiyordu o parayı önceden söylemeliydiler vb. böyle saçmalıklarla karşılaşabilirsin baştan koş ve toplu anlaşma sakın sana tavsiyem bunlar.