• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk Defa Böyle Oldum Nolur Bir Cevap Yazın

senilk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
348
182
73
hanımlar ben 24 yaşımda 4 yıllık evliyim adetim hep düzenlidir hep gününde olurum ama bu ay adetim bittikten 14 gün sonra kanamam oldu 2 gündür devam ediyor sanki adet olacakmışım gibi çok şiddetli karnım ağrıyordu kanamam başlamadan önceki 2-3 gündür ilişkiye girerken ağrım oluyordu ilk defa böyle bişey başıma geliyor çalışıyorumda doktora gidemedim çok korkuyorum bir sorun varsa diye

hanımlar ben 24 yaşımda 4 yıllık evliyim adetim hep düzenlidir hep gününde olurum ama bu ay adetim bittikten 14 gün sonra kanamam oldu 2 gündür devam ediyor sanki adet olacakmışım gibi çok şiddetli karnım ağrıyordu kanamam başlamadan önceki 2-3 gündür ilişkiye girerken ağrım oluyordu ilk defa böyle bişey başıma geliyor çalışıyorumda doktora gidemedim çok korkuyorum bir sorun varsa diye
KORKMA BAZEN OLUO AMA NEDENINI TAM TAMINA OGRENMEK ICIN BI GORUN

sağol cevap verdiğin için acaba doktora bittikten sonra mı gitmeliyim.

sağol cevap verdiğin için acaba doktora bittikten sonra mı gitmeliyim.
cnm ay ortası böle olması yerleşme kanamasını akla getiriyor korunmuyorsan eğer leke lekeyse öyledir ama sancına anlam veremedim ....şimdi bile gitsen olur bence?

cnm ay ortası böle olması yerleşme kanamasını akla getiriyor korunmuyorsan eğer leke lekeyse öyledir ama sancına anlam veremedim ....şimdi bile gitsen olur bence?
yok canım korunmuyorum ama öyle leke falan şeklinde değil bildiğin adet oluyormuşsun gibi çok geliyor kasıklarımda hala ağrıyor dünde ilaç kullanmıştım geçti bugünde hala ağrım var.aynı adet olduğumdada sürekli ağrım oluyordu.

yok canım korunmuyorum ama öyle leke falan şeklinde değil bildiğin adet oluyormuşsun gibi çok geliyor kasıklarımda hala ağrıyor dünde ilaç kullanmıştım geçti bugünde hala ağrım var.aynı adet olduğumdada sürekli ağrım oluyordu.
Cnm bence doktora gitmelisin adet harici kanama durumlarında doktor devreye girmeli dediğim gibi leke olsaydı anlardım ama kanama daha ciddi bir durum.....hayırlı şifalar...

Normal kan rengindeyse bence bekleme git aciksa pembe yada kahve tonlardaysa yine git ama yerleşme kanaması normal adet gibi olan var cevremde canim

Back