evet bence biraz daha beklemelisin. 2 hafta diyorlar yani gecikmeyi yaşadığından günden itibaren 10- 15 gün arasıyani cok mu erken test icin? bi taraftan bu kadar cabuk belirti mi olur diyorum bi taraftan acaba diyorum Allahim ne zor ismis butesekkur ederim cvp icin
yok hamilelik yaşamadım ama test yapma gereği duydum :) en etkili sonuş dediğim gibi 2 hafta sonra verir. ama en kesini kan testi sağlık ocağında bile yaptırabilirsin.o kadar cok dusunuyorum kendimi dinliyorum ki sanirim hepsi psikolojikArtik 10 gun beklicem mecbur tabi bu 10 gun bana 1 yil gibi gelicek Sizde hamilelik yasadiniz mi? Ne zaman ogrenmistiniz yani bunu merak ettim idrar testiyle mi kan testiyle mi? ve nasil belirtileriniz vardi?Cok soru sordum biliyorum ama bu merak icimi kemiriyor
Son adet tarihim 11-15 haziran arasi 29-30 gun arasinda adet oluyorum duzenliydi yani bu aya kadar kan veremem ki burda Turkiye de degilim yurtdisinda evliyim idrar testi tek yolum ne yazik ki onun icinde 10 gun daha beklemeliymisim suan adetim 5 gun gecikti yani eger hamile degilsemde baska bi sorunum olmasin adet gecikmesine mantar yada iltihap sebep olur mu?
Son adet tarihim 11-15 haziran arasi 29-30 gun arasinda adet oluyorum duzenliydi yani bu aya kadar kan veremem ki burda Turkiye de degilim yurtdisinda evliyim idrar testi tek yolum ne yazik ki onun icinde 10 gun daha beklemeliymisim suan adetim 5 gun gecikti yani eger hamile degilsemde baska bi sorunum olmasin adet gecikmesine mantar yada iltihap sebep olur mu?
inşallah hayuırlısıCok ilginc bisey suan yasadigim sana cok tesekkur ederim canim benim burda ailem yok bi tek esim var ve daha kimseye soylemedim bebek dusunuyoruz ya da bi ihtimal var diye ilk burda yazdim ve senin suan bence hamilesin demen beni ne kadar mutlu etti anlatamam umarim guzel gonlunden gecen dogrudur ilk denemede bebegime kavusurum :))