İlk defa başıma geldi :(

ayna89

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2015
29
9
1
Arkadaşlar adetlerim düzenli en fazla iki gün farkeder erken veya geç olurum ve 5 gün sürer 5. Gün kesin bitmiş olur bu kez öyle olmadı 5. Günden sonra akıntıyla birkikte kan geldi ve budurm 3 gündür böyle azaldı gibi ama.. Kıntrol amaclı doktora gitmiştim evlilik öncesi için ulturason muaynemde hiç bişey olmadugını söyledi sonrasında böyle bişey yaşadım bu normal midir.. Öle abartu bi koku yok taze kan bazen pembemsi oluyor..sizce ne olabilir tekrar doktora gitsem mi

Bazen stresten hava değişiminden vs olabiliyor böyle şeyler. Ben daha önce 10gün regl yaşadım senin gibiydi. Doktorum hap verdi de bitti. Ama kötü bişey değil bu, normaldir.

Bilmiyorum kızlar endişelendim..:( ulturasonla bişey olsa görünürdü dimi ..

Bir sorun olsa doktara gitmişsin söylerdi endişelenmene gerek yok doğal birşey.

Bunu duymak bile çok rahatlatıyor biliyor musunuz teşekkür ederim hanımlar.. İlk defa yaşıyorum düğün stresim var belkide bu yüzden böyle olduu bilmiyorum :(

Düğün stresindendir bişey olmaz merak etme :)

yukarıda bahsettiğim olay halen devam etmekte bana istanbulda önerebileceğiniz bi hekium var mı arkadaşlar 4 aydır kanlı akıntı şikayetim devam etmekte :(

Kendimden nefret eder oldum evlendikten sonra tekrar gitti tabi bu kez muayne şekli farklıydı yumurtalıklarımda yogun kist varmış basit zararsız dedi..adrt sonrası kanlı akıntım hala oluyor hatta adetime 5 gün var bu kez acık kahve gibi bi lekelenmelerim de olmaya başladı ..vücudumda bişeyler normal degil hissediyorum ama sebebi yokk..kötü bişey varsada teşhisi artık geç olacak gibi geliyor..lütfen bana yardım edin hiç böyle sorunlarım olmazdı agustos 2015 ten buyana hep adetlerim sıkıntılı kanlı akıntım var adet sonrası

Back