düşük mü arkadan kanama geldi dışkımı zorladığım zamanKanıyormuş. Kanama geçmezse dedi sanırım. Düşük yapıyor olabilr
18 falan deseydin birkaç nasihat edecektim de, millet bu yaşta bilimsel çalışmalardan ödül alıyor yahu.
Ama komikti ya baya :))Ha ha haaaa komik mi salak ciddiyim burda
Teşekkür ederim ama kafamın içi bi milyon regl olimde kurtulim diyorum içim rahatlasın diyorum arkadaşım da yok kimseye söylemedim18 falan deseydin birkaç nasihat edecektim de, millet bu yaşta bilimsel çalışmalardan ödül alıyor yahu.
Neyse, bu şekilde hamile kalma ihtimalin yok. Bahsettiğin belirtiler de piskolojik. Anal ilişki çok sağlıksız, hayatın boyunca çekeceğin hastalıklara sebebiyet verebilir ve zevk vermez. Yanında olan adam çükünü sokup 2 dk zevk almak için bunu yapıyor ve seni ve çektiğin acıyı asla düşünmüyor bile. Bir daha o adamla görüşme, bu tarz ilişkilerden uzak dur. Psikolojini bozacaksa hamile kalma ihtimalin olan yakınlaşmalardan da uzak dur. Hadi bakalım yat uyu, bidaha da böyle şeyler yapma
Lutfen sana boyle davranan, hirpalayan hickimseyle bisey yasamaAkıllandım ama inşallah 1 hafta sonra regl olmam lazım olurum içime boşaldı mı diye korkuyorum
Çocuk seni buna zorladı mı peki? Kendin istedin mi? Çok iyi manipüle ettiyse seni kendin istedin sanabilirsin ama bir daha yapma böyle bir şey. Çok zarar verirsin rektum bölgene ve bağırsaklarına.Teşekkür ederim en düzgün ve rahatlatıcı cevabı veren sendin
Zorladı istemedim benÇocuk seni buna zorladı mı peki? Kendin istedin mi? Çok iyi manipüle ettiyse seni kendin istedin sanabilirsin ama bir daha yapma böyle bir şey. Çok zarar verirsin rektum bölgene ve bağırsaklarına.
Muhtemelen idrar yolu enfeksiyonu oldun. Enfeksiyon belirtisi aoyledigin.Ve ayrıca sürekli çişim geliyor
düşük mü arkadan kanama geldi dışkımı zorladığım zaman
Tövbe ettim ilk defa regl olmak istiyorum kabullenemiyorum korkuyorum boşaldı mı diyeLutfen sana boyle davranan, hirpalayan hickimseyle bisey yasama
Hemen tekmeyi bas o zaman o pisliğe. Baksana hastanelik olmuşsun. Değmez ablacım değmez. Daha genceciksin bir sürü erkek çıkar karşına. Kendine zorla hiçbir şey yaptırma.Zorladı istemedim ben
Bosaldiysa bile icine bosalmadigi icin bisey olmaz. Onun disinda enfeksiyon icin tahlil yaptirman gerek.Tövbe ettim ilk defa regl olmak istiyorum kabullenemiyorum korkuyorum boşaldı mı diye
Engelledim ve hamile kalırsan bi çoçupumuz olur fena mı dedi kandım yemin ediyorum hiç bir erkek le bişey yasamamıstım o kadar pişmanım ki sonuçlarına katlanıyorum ve çok korkuyorum kasıklarım göğsüm ağrıyor ve 5 10 dk sürdü ben kendimi geri çekiyordum zorladıHemen tekmeyi bas o zaman o pisliğe. Baksana hastanelik olmuşsun. Değmez ablacım değmez. Daha genceciksin bir sürü erkek çıkar karşına. Kendine zorla hiçbir şey yaptırma.
Bosaldiysa bile icine bosalmadigi icin bisey olmaz. Onun disinda enfeksiyon icin tahlil yaptirman gerek
23Kaç yaşında bu adi herif
Hele laflara bakEngelledim ve hamile kalırsan bi çoçupumuz olur fena mı dedi kandım yemin ediyorum hiç bir erkek le bişey yasamamıstım o kadar pişmanım ki sonuçlarına katlanıyorum ve çok korkuyorum kasıklarım göğsüm ağrıyor ve 5 10 dk sürdü ben kendimi geri çekiyordum zorladı
Sakın bir daha görüşme. Sapığın teki. Gözünü açık tut. Seven insan sevdiğine rızası dışında dokunmaz.
Benimle yaşadığın hiçbir şeye pişman olmazsın dedi istemiyorum dedim zorladı yapma dedim bişey olmaz dedi çok acıdı eve gittim dışkımı yaparken kanama oldu şu an 5. Gün ve kusmam geldi kusamadım gögüslerim ağrıyor sürekli çişim geliyor büyük tuvaletimi yapmakta zorlanıyorum et parçası çıkmışHele laflara bak5-10 dk o kadar dar bir bölge için çok uzun bir süre. Tahriş olmuştur ondan kanıyordur. Benimde meme ağrım regliden bir hafta önceden başlıyor üzülme. İdrar testi verirsin bi enfeksiyon durumu var mı bakarlar.
Bu sana bir tecrübe olsun, hayatına giren erkekle kendin ne yaşamak istiyorsan onu yaşa bundan sonra. Onun değil sadece senin isteklerin önemli bunu unutma. Rıza ilkeni çiğnetme.
Bunu sonradan gördüm ve engelledim her yerden bana dalga geçermiş gibi bi çoçugumuz olur fena mı dedi korktuğumu belirtmiştim içime boşaldın mı diyorum bilmiyorum arkadan yaptım diyor ay aklım almıyor artıkSakın bir daha görüşme. Sapığın teki. Gözünü açık tut. Seven insan sevdiğine rızası dışında dokunmaz.