ilk defa ağda yaptım ama...

L0nLy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
16
0
36
Ankara
iyi günler ben foruma yeni üye oldum ve daha yaşım çok genç ben ergenliğe girdikten beri hep jiletle tüy dökücü kremlerle arada bi azda olsa epilasyon aleti ile genital bölgemi alabildim geçenlerde ağdaya başlamak istedim. vücüdumun her yerini alabiliyorum bi orası hariç gerçekten oturup ağlayasım geliyor çamsakızı ağdayı elime aldım ardından heyecandan terledim ve her tarafıma yapıştı yada o bölgeye yapıştırdım ve geri çekemedim orada kaldı daha sonra ılık ağda aldım ve ağda bezi aldım o ağda bezini ortadan kestim ılık ağdayı oraya yapıştırdım ve yavaş yavaş kenarlardan başladım şu anda alt tarafımı tamamen aldım üst tarafımda 3 parmak kadar bölgeyi aldım yan tarafları aldım fakaat tam o 3 parmaktan sonra olan kısım yani aşağı tarafı alamıorum o aldığım yerler kurudu ve sivilceler çıktı yara oldu ne yapabilirim ? tüylerim iyice kalınlaşmış tek o küçük alanı alamıyorum yardım edebilirmisinz

kuaförüde hiç istemıyorum annem almaya çalıştı ama çok kalınlaştı çok acıdığı için almadı benim kendim almam gerek başkası alınca daha kötü oluyor

kuaförüde hiç istemıyorum annem almaya çalıştı ama çok kalınlaştı çok acıdığı için almadı benim kendim almam gerek başkası alınca daha kötü oluyor
uğraşma canım hiç ya bencede git kuaföre..Baştan bende utanırım gidemem fln diyodum ama şimdi ne utanma var ne bişi zaten kuafördekiler bıkmış görmekten o yüzden utanılcak bişi yok.Tek giden sen ben değiliz ki.

oda doğru ama nereye kadar kuaför yani bende düşündüm aslında ama ben yaptırmam kadına çünkü çok acıyor tamam kalsın artık derim en azından kendim yapınca acıyor ertesi gün devam ediyorum bi ortası kaldı zaten ora için bi öneriniz var mı ?

ay canım ya güldürdün beni..canım acıyor ertesi gün devam ediyorum demişsin ama evlenince,sorumluluklar artınca vakit snn için ne kdr önemli olacak göreceksin.he birde çalışırsan aman Allah'ımm :)) Demek istediğim bgn acıdı bırakayım yarın devam ederim durumu biraz imkansız olcak snn için ay git anam kuaföre,hiç uğrasma ak pak dönersin bir saat içinde evine.Uğrasmana değmez :)) Ben kendim hiç yapamadığım için soruna cevap veremeyeceğim tatlısım :))

bn aldırırken kuaför bi çekio durduom bi çekio durduruom mola verdi bana su geetirdi öle öle bitti bnim 5 snelik kuaförüm canınım tatlı olduğunu bilio o yüzden bayağ bi vakit ayırdı sohbet ede ede alınan yere üfleye üfleye bitti .d.d

annemde öyle diyor seni evlenince düşünemiyorum ne tatlı canın varmış nasıl doğum yapıcaksın diye
aynen bende öyle olurum da işte bi bakayım uygun bir kuaför bulursam giderim çok sağolunn

bana da annem aynısını dio sen nasıl doğum yapacaksın die bi ay sonra tekrar aldırcam ama emla krem almayı düşünüorum bu sefer

jilet kullanarak kıllarını çok güçlendirmişsin. evet ağdayla bir kaç defa çok ağrıycak ancak sonrasında tüyler güçsüzleştikçe senin için daha kolay olacak.

bende düzenli olarak kuaföre gıdıyorum cok da memnunum yani. bence en iyisi kuafor evde sattlerce ugrasmaktansa işini iyi yapan bir kuaföre git bence.

bence dikkatli bir şekilde sir ağda kullanmalısın.eğer cildinde sorun yaşıyorsan ağdadan sonra Bepanthene mavi olanı kullana bilirsin.bir de tavsiye vereyim ağda bantları var kullanışlı oluyor ama ağda sonrası temizleme mendilleri var kesinlikle inanılmaz kıl kökü besliyorlar.sir alacaksan yeşil renkte olanı tercih etmelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…