• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk defa ağda :S

w4mp1r3ll4

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2010
21
0
36
Gümüşhane
arkadaslar bende ağda kullanmaya karar verdim :S normalde bacaklarımı epilatörle bikini bölgemide jiletle alıyodum :S burda okuduklarım kadarıyla ağdanın işe yarayacağını anladım :S epilatörle cok canım yanıyo :S veet soğuk ağda bandı kullanmayı düşündüm :S sizce bikini bölgesi içinde bacaklar içinde işe yarar mı? :çok üzgünüm:

ben dönem dönem hepsini kullanıyorum. acı konusunda pek bir fark yok. sana tavsiyem soğuk ağda bantlarını makasla ortadan kesip küçültmen. hem çekmesi kolay olur hem bi anda o kadar büyük bölge acımamış olur. bıyıklarımı da o bantlardan minicik keserek alıyorum. bir sorun yaşamadım henüz. bikini bölgesi konusunda bir bilgim yok. kolay gelsin:)

off off bende yapmak istiyorum ama yapamıyorum acısından değil normalde epilasyon aleti kullanıyorum ama ağda zalttığı ve bende cok kıllı olduğum için ağda kullanmak istioyrum ama hep yırtıcam bir yerimi diye korkuyorum çekemiyorum bikini bölgesini üst tarafı yapıyorumda alt taraf çekerken yırtılıyo kanıyo bunun yöntemi nasıl ben mi çok beceriksizim anlamadım her yerım yapıs yapıs oluyo off off :((8:sinifsinif:

kızlar ben de çok korkuyodum siz gibi :kedi: bikini bölgemi bi kaç kez kuaföre aldırdım. geçen bim de satılan bi soğuk ağda bantı var ondan aldım. acaba alabilir miyim diye bikini bölgeme denemek istedim. üst kısma yapıstırdım. tertemiz oldu. denemek için yapmıstım ama sonra hepsini aldım. ki asla alamam diyodum. daha önce hep jiletle alıodum bikini bölgemi. ama su an çok memnunum ağdayla almaya bi baslayın bırakamıyosnz bi daha

kızlar ben de çok korkuyodum siz gibi :kedi: bikini bölgemi bi kaç kez kuaföre aldırdım. geçen bim de satılan bi soğuk ağda bantı var ondan aldım. acaba alabilir miyim diye bikini bölgeme denemek istedim. üst kısma yapıstırdım. tertemiz oldu. denemek için yapmıstım ama sonra hepsini aldım. ki asla alamam diyodum. daha önce hep jiletle alıodum bikini bölgemi. ama su an çok memnunum ağdayla almaya bi baslayın bırakamıyosnz bi daha

Bim den aldığınız ağdadan memnun kaldınız yani çok güzel bende deneyeceğim.
Bikini bölgesini almak çok zor değil arkadaşlar ama ufak ufak alırsanız ve alırken bir elinizlede alacağınız bölgenin yakınını tutarsanız daha kolay oluyor.

Bim den aldığınız ağdadan memnun kaldınız yani çok güzel bende deneyeceğim.
Bikini bölgesini almak çok zor değil arkadaşlar ama ufak ufak alırsanız ve alırken bir elinizlede alacağınız bölgenin yakınını tutarsanız daha kolay oluyor.

canım bikini bölgesi için iyi oldu temizledi yani baya büyüklerini ince ince kestim daha rahat oldu. bi de oradaki tüyler daha kalın olduğu için aldı sanırım. bacaklarımdakiler çok ince benim. bakalım onları alacak mı?

Back