• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İlk defa adetim cok gecikti ama hamile degilim.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

24duygugulsever

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2021
4
5
1
27
Merhaba hanimlar, ben gebe kalmayi cok istiyorum surekli deniyoruz ama bi turlu olmuyor. Bu ay 25 gun gecikmem oldu ilk defa cok uzun gecikme yasadim. Her adet gecikmemde test yaptigim icin sonuc hep negatif oluyordu o yuzden hic test yapmadim bu kadar gun gecikme yasadigim icinde gidip kan testi verdim ama negatif cikti . simdi 3 gundur cok az bir sekilde gunduzleri lekelenmelerim oluyor hic agrim yok normalde kasiklarim agrir goguslerim siser oda yok acaba gebelik varmidir cok merak ediyorum. Herkesin gebeligi farkli olurmus. Boyle bi durumu yasayan varmi?

Merhaba hanimlar, ben gebe kalmayi cok istiyorum surekli deniyoruz ama bi turlu olmuyor. Bu ay 25 gun gecikmem oldu ilk defa cok uzun gecikme yasadim. Her adet gecikmemde test yaptigim icin sonuc hep negatif oluyordu o yuzden hic test yapmadim bu kadar gun gecikme yasadigim icinde gidip kan testi verdim ama negatif cikti . simdi 3 gundur cok az bir sekilde gunduzleri lekelenmelerim oluyor hic agrim yok normalde kasiklarim agrir goguslerim siser oda yok acaba gebelik varmidir cok merak ediyorum. Herkesin gebeligi farkli olurmus. Boyle bi durumu yasayan varmi?
Merhaba canım 25 gün çok fazla bı gecikme evet 11 gün gecikmenin ardından pozitifi görenler var sayfada ama kan testi de yapmışsın zaten olsa çıkardı hormon testi yaptırsan veya mutlaka doktora gitsen sebebi belli olur

Muhtemelen kist olmuş ya da hormon değerlerinizden biri yükselmiş bir an evvel doktora gidin rahim filmi çektirdiniz mi

Ben de bu ay aynısını yaşadım su an 18. Gündeyim ve hamile değilim. Ben de hamile kalmak istiyorum ümitlenmistim de.
Kist vs de yok dotkorum regl olmaman için bir sebep yok yumurtan catlamis dedi ama olamadim
Şimdi ilaca başladık

Merhaba canım 25 gün çok fazla bı gecikme evet 11 gün gecikmenin ardından pozitifi görenler var sayfada ama kan testi de yapmışsın zaten olsa çıkardı hormon testi yaptırsan veya mutlaka doktora gitsen sebebi belli ool

Merhaba canım 25 gün çok fazla bı gecikme evet 11 gün gecikmenin ardından pozitifi görenler var sayfada ama kan testi de yapmışsın zaten olsa çıkardı hormon testi yaptırsan veya mutlaka doktora gitsen sebebi belli olur

Evet gitmeliyim doktora . yorumunuz icin Tesekkur ederim 😍

Ben de bu ay aynısını yaşadım su an 18. Gündeyim ve hamile değilim. Ben de hamile kalmak istiyorum ümitlenmistim de.
Kist vs de yok dotkorum regl olmaman için bir sebep yok yumurtan catlamis dedi ama olamadim
Şimdi ilaca başladık
Sizede cok gecmis olsun . rabbim insaAllah hayırlısıyla hamile olmanizi nasip eder. Rabbim tum istiyenlere versin. 😍

Sizce var mi
IMG_20210512_211306.jpg

Gebelik düşününce gecikmeler olabiliyor uzarsa gecikme ve negatise doktora gidiniz

Back