• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk defa adet kanamam çok az oluyor

Mulier

Deliliğin eşiğindeki kadın.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
577
Puanlar
103
Merhaba. Dün regl oldum fakat bugun 2. Gün olmasına rağmen aşırı az bir kanamam oldu böyle değildi hiç. Yogun gecerdi. Bunun sebebi nedir ?

Merhaba. Dün regl oldum fakat bugun 2. Gün olmasına rağmen aşırı az bir kanamam oldu böyle değildi hiç. Yogun gecerdi. Bunun sebebi nedir ?
aha bi tane daha benden:KK70:
benim de hayatımda ilk defa böyle oldu bu bikaç gündür hem de
bu arada kardeşm doktor dahliyede uzmanlığını yapıyor ona sordum her ay ymurtlamazsın zaten dedi
bir de stres mevsim değişikliği uykusuzluk etkenmiş( ben finallerden dolayı iki günde bir sabahlamıştım doğrusu)
diğer aylarda da aynı durum olursa kesin doktora gidin ama çünkü kist de olabilirmiş veya erken menopoz ya da şimdiden gidin tedbiren size kalmış

aha bi tane daha benden:KK70:
benim de hayatımda ilk defa böyle oldu bu bikaç gündür hem de
bu arada kardeşm doktor dahliyede uzmanlığını yapıyor ona sordum her ay ymurtlamazsın zaten dedi
bir de stres mevsim değişikliği uykusuzluk etkenmiş( ben finallerden dolayı iki günde bir sabahlamıştım doğrusu)
diğer aylarda da aynı durum olursa kesin doktora gidin ama çünkü kist de olabilirmiş veya erken menopoz ya da şimdiden gidin tedbiren size kalmış

Bende finallerden dolayı baya strese girdim ama bende ilk defa oldu bu. Normalde yogun gecerdi. Tam kanamam olmadıgı için yüzümdeki sivilceler göğüs şişliğim de geçmedi geriyor beni.

Bende finallerden dolayı baya strese girdim ama bende ilk defa oldu bu. Normalde yogun gecerdi. Tam kanamam olmadıgı için yüzümdeki sivilceler göğüs şişliğim de geçmedi geriyor beni.
of sorma aynen aynen...şu an çok iyi anlıyorum...

Söktürücü alsam iyi olur mu acaba ? Birde bikaç gündür beslenmem çok zayıf
hiç zorlama bence kendi haine bırak gerekseydi söylerdi bana çünkü
evde olsa sorardım da nöbette
sen bilirsin..

Senin yine az da olsa olmuş. Benim bu ay 8 gün gecikti. Düzenli oluyorum ve hamilelik ihtimali de söz konusu değil. 1 haftadır çatlayacak gibiyim dün gece sabahı sabah ettim uyuyamadım kasık ağrısından :KK61:ne yapsam bilemedim

Sorununiz cozuldumu bilmiyorum ama rahim duvari inceldiyse adet az oluyormus

Back