• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk Dans

gebito

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2008
6.684
En iyi cevaplar
2
15.100
773
selam kızlar :)

ben düğünde ilk dansta sağa sola sallanmayı hiç sevmiyorum. o an herkes size bakıyor ve zaman hiç geçmiyor. herkesin sizi izlediği ve sağa sola sallanmaktan başka birşey yapmadığınız bir süre oluyor bence.

Benim bu fikrim yüzünden biz dans dersi aldık, tango yaptık, çok güzel oldu :) bursa da fitdans diye bir yerden ders aldık, bir kaç yer gezip seçim burayı, bir çift veriyor dersi, daha rahat olmamızı sağlayacağını düşünmüştüm; haklı çıktım çok rahat olduk, çok memnun kaldık. kuzenimde düğün öncesinde ders almışlardı onların dansı böyle kesik kesikti iyi görünmüyordu bizimki ise yapabileceğiiz hareketleri içeren akıcı bir dans oldu. tavsiye ederim ;)

selam kızlar :)

ben düğünde ilk dansta sağa sola sallanmayı hiç sevmiyorum. o an herkes size bakıyor ve zaman hiç geçmiyor. herkesin sizi izlediği ve sağa sola sallanmaktan başka birşey yapmadığınız bir süre oluyor bence.

Benim bu fikrim yüzünden biz dans dersi aldık, tango yaptık, çok güzel oldu :) bursa da fitdans diye bir yerden ders aldık, bir kaç yer gezip seçim burayı, bir çift veriyor dersi, daha rahat olmamızı sağlayacağını düşünmüştüm; haklı çıktım çok rahat olduk, çok memnun kaldık. kuzenimde düğün öncesinde ders almışlardı onların dansı böyle kesik kesikti iyi görünmüyordu bizimki ise yapabileceğiiz hareketleri içeren akıcı bir dans oldu. tavsiye ederim ;)

ben de öyle istiyorum aslında yaa araştırıyorum ama aklıma yatan içime sinen bir yer bulamadım henüzz.:26:

ben de öyle istiyorum aslında yaa araştırıyorum ama aklıma yatan içime sinen bir yer bulamadım henüzz.:26:

bizim nişan süreci çok hızlı olduğu için bende bir günde karar vermek zorunda kaldım. Zaten bursada birkaç dans salonu olduğu için bir günde gezebileceklerimi, gidebileceklerimizi gezip kararımı verdim. (nişanlıma süprizimdi bu benim :))

bir erkek ve bir bayandan birlikte eğitim almak çok güzel oluyor. kesinlikle tavsiye ederim. görüştüğünüz yerler arasında böyle bir imkanı olan varsa onu değerlendirin ;) kız bana hareketleri gösterirken, erkek eğitmen nişanlıma nasıl tutulması, nereden itilmesi, nereden çekilmesi konusunda çok yardımcı oldu :1:

nişanlımla ayrı illerde olduğumuz için ders alma sıkıntımız var ayrı ayrı almayıda nişanlım kabul etmez klasik dansı da ben istemiyorum nasıl yapacağız bilmiyorum keşke benmde imkanım olsa çok güzel yapmışsınız

kızlar merhaba haftaya düğünümüz var ama hala ilk dans müziğine karar veremedik tavsiye edebileceğiniz şarkı var mı?

bence ilk dans çok önemli. konukların çifti ilk kez gördüğü an. tabi dans boyunca sürekli izlenme durumu var, özel bir dans hazırlamak çok mantıklı :) zaten düğünler iyice klişe oldu artık. böyle farklılıklar güzel

Back