• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk dans müziğimiz ne olmalı???

enimse

evli mutlu ve asikkkkkkkk
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2010
1.303
0
116
A.B.D.
slm kızlar eylülde evleniyorum ufak ufak hazırlıklar başladı üzerinde durduğum bi kaç konu var tekrar yaşanmayacak anlar mesela ilk danss ama hala müzige karar veremedım yardım ve fikirlerinizi bekliyorumm bi kaç tane var aklımda rafet el roman ömrümün sahibi , mustafa ceceli hastalıkta sağlıkta ve birde zuhal olcay pervane yardımlarınıızı ve fikirlerinizi bekliyorum opuyorumnanaktan

BENCE ZUHAL OLCAY ,PERVANE ,hem melodisi hem sözleri çok güzel,diğerleri çok klişeleşti artık herkesin kullandığı şarkılar...

soner arca "seni seviyorum" parçası da güzel... sözlerini ekliyorum;

Seni güneşten daha fazla ısıtabilirim
olur olmaz dertlerinden sıyırabilirim
denizlerden dağlardan uçurabilirim
nedenim çok çünkü seni çok, çok seviyorum

bir ömrü bir yastıkta paylaşabilirim
iyi ve kötü günde yanında durabilirim
bu hayatın sonunu senle bitirebilirim

yolun neyse hesapsızca yürüyebilirim
senin için bitmez nöbetler tutabilirim
korktuğun her ne varsa ondan koruyabilirim

seni seviyorum seni seviyorum
melekler şahit dursun
sevgilim aşkımız kutlu olsun

seni seviyorum seni seviyorum

BENCE ZUHAL OLCAY ,PERVANE ,hem melodisi hem sözleri çok güzel,diğerleri çok klişeleşti artık herkesin kullandığı şarkılar...

süper süperrrr kaydirigubbakcemile2 benimde düğünde dans müziğim zuhal olcay pervaneydi

slm kızlar eylülde evleniyorum ufak ufak hazırlıklar başladı üzerinde durduğum bi kaç konu var tekrar yaşanmayacak anlar mesela ilk danss ama hala müzige karar veremedım yardım ve fikirlerinizi bekliyorumm bi kaç tane var aklımda rafet el roman ömrümün sahibi , mustafa ceceli hastalıkta sağlıkta ve birde zuhal olcay pervane yardımlarınıızı ve fikirlerinizi bekliyorum opuyorumnanaktan

tatlım bide sana tavsiyem nilüfer-uzak yollardan diye bi şarkısı var buda çok güsel dinlerken gerçekten uzak yollara gidiosun kaydirigubbakcemile2

canım ben 2 yıl önce evlendim ama modası asla geçmeyecek parçalardan hazırlamıştık giriş ve dans parçalarını..
yıllar sonra video görüntülerini izlerken bile aa güzel şarkıdır dedirtecek türden olsun istersen michael bolton derim..roseperi de yazmış,çok iyidir parçaları..

bizimki Michael Bolton – When A Man Loves A Woman parçasıydı..

şimdiden mutluluklar diliyorum..

bende rafet el romanın ömrümün sahibi sensin ve mustafa ceclinin hastalıkta sağlıkta şarkılarını düşünüyorumkaydirigubbakcemile5

pek dans müziği sayılmaz ama bizimde ''ilhan irem - yemyeşil bir deniz !! idi,öyle çok romantik bir dans yapmamıştık yani,hareketliydik
anlamı büyüktür bizim için

bence berkant samanyolu boshayallersmile ezgisi ritmi çok güzel berkantın yorumuyla dinledinizmi bilmiyorum başlayışı rüya gibi bende evlenseydim ya bu şarkıyla yada sezen aksunun tutuklu adlı şarıkısyla ilk dansımı etmek isterdimm.... a.s :asigim:

bende iki hafta sonra evleniyorum benimde dans müziğim mariah carey my all olacak güzel sarkı tavsiye ederim.

goran karan- stay with me de çok güzel bir şarkı. biz de bununla çıkmıştık

arkadaşlar ben evlenirken bu şarkıyı bulamamıştım daha doğrusu gümbürtüye geldi bu şarkıyı çalamadım. kesinlikle harika bir şarkı hem giriş müziği hemde dans müziği çünkü alkışlar falan var şarkı biraz uzun ama süper evlenecek olan herkez dinlemeli bence bu şarkıyı.Eagles - Hotel California

bende 2 ay önce evlendim ve herkesin modası geçti artık demesine ragmen inatla kayahan seninle herseye varım beniseçtim.mükemel oldu yine seçecek olsam aynısını seçerdim cnm

Back