• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk dans müziğimiz belli ama...

mucok

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2010
554
5
118
İlk dans müziğimize 2 sene önceden karar verdik ama bu şarkı da nasıl bir dans uygulanmalı bilmiyoruz herhangi bir dans eğitimi de almadık.. Sizin tavsiyeleriniz doğrultusun da o dans'ı araştırıp evde nişanlımla ilk dans çalışmalarına başlamayı düşünüyoruz içiniz de eminim bu şarkıda dans etmiş bir çok kişi vardır zaten ben de bu forum sayesin de bu şarkıyı dinlemiştim..

Şarkımız Nilüfer'den (Tahmin ettiğiniz gibi) Taa uzak yollardan olucak ama şarkı da iniş çıkışlar var biz bunu nasıl dengeliyebiliriz düğünümüze daha 5 ay var eminim o zamana kadar iyi bir şekil de hazırlanabiliriz :))

çok güzel bir müzik.Çok hızlı değil ama orta hızda bir dans olacak sanırım çalışırsanız gayet güzel olur eminim:)
mutluluklar:)

o müzikler rumba güzel olur gibi geliyor bana.youtube den rumba videoları izleyebilirsin parçanıza uygulayabilirsin bence,şimdiden kolay gelsin :)

bizde nişanda bu şarkıyla dans ettik çokk güzel oldu nişan sonrası herkes sordu şarkıyı
valla ağır ağır dans ettik çokta güzel oldu:52::9::46:

Back