• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk dans için yardım lütfen...

laormen

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2014
13
2
6
34
kızlarr mayısın 31nde nişanım var ve ben değişik bir şey olsun istiyorum whitney houstondn İ will always you bu şarkıyı düşünüyordum fakat çok eskii yabancı veya Türkçe bana yardım edin ltfeennnn..

kızlarr mayısın 31nde nişanım var ve ben değişik bir şey olsun istiyorum whitney houstondn İ will always you bu şarkıyı düşünüyordum fakat çok eskii yabancı veya Türkçe bana yardım edin ltfeennnn..

Hayırlı olsun canım. Benimde 22 Martta nişanım olacak.

Dans için düşündüğüm 2 şarkı var. Biri, Altay-Sevda Meleğim diğeri, Teoman&Nilüfer-Sensiz Olmaz

gülşah tutuncu-dua edıyorum bu hem bızım sarkımız hemde dugunumuzde dans etmıstık:)hatta komık anımız var ben onun belıne oda benım boyuma sarılmıstı fark eden herkes gulmustu allah'tan görumcen gelıp degıstırın ellerınızı demıstı:)MUTLULUKLAR DILERIM...

zekai tunca gülü susuz seni aşksız bırakmam bizim şarkımız ve inşallah ilk dans müziğimiz olacak

gülşah tutuncu-dua edıyorum bu hem bızım sarkımız hemde dugunumuzde dans etmıstık:)hatta komık anımız var ben onun belıne oda benım boyuma sarılmıstı fark eden herkes gulmustu allah'tan görumcen gelıp degıstırın ellerınızı demıstı:)MUTLULUKLAR DILERIM...

evet gerçekten güzel bir şarkı çok teşekkr ederim :)) bayağı komik olmuş doğrusu insan heyecandan ne yapcağını şaşırıyor :):3:

Hayırlı olsun canım. Benimde 22 Martta nişanım olacak.

Dans için düşündüğüm 2 şarkı var. Biri, Altay-Sevda Meleğim diğeri, Teoman&Nilüfer-Sensiz Olmaz

teşekkr ediyorum sizinde hayırlısı olsunnn şimdiden öyle bir telaş aldı kii
pasta müziği,çıkış müziği.dans müziği vs insan geriliyor :(

zekai tunca gülü susuz seni aşksız bırakmam bizim şarkımız ve inşallah ilk dans müziğimiz olacak

evet güzel bir parça amaa fazla dinlenildi nerdeyse her gittiğim düğünlerdeki dans müziği haline geldi canm yoksa
seçilebilir .. :)

Benimde nişanda dans şarkım buydu :16:

Back