Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarr mayısın 31nde nişanım var ve ben değişik bir şey olsun istiyorum whitney houstondn İ will always you bu şarkıyı düşünüyordum fakat çok eskii yabancı veya Türkçe bana yardım edin ltfeennnn..
gülşah tutuncu-dua edıyorum bu hem bızım sarkımız hemde dugunumuzde dans etmıstık:)hatta komık anımız var ben onun belıne oda benım boyuma sarılmıstı fark eden herkes gulmustu allah'tan görumcen gelıp degıstırın ellerınızı demıstı:)MUTLULUKLAR DILERIM...
Hayırlı olsun canım. Benimde 22 Martta nişanım olacak.
Dans için düşündüğüm 2 şarkı var. Biri, Altay-Sevda Meleğim diğeri, Teoman&Nilüfer-Sensiz Olmaz
zekai tunca gülü susuz seni aşksız bırakmam bizim şarkımız ve inşallah ilk dans müziğimiz olacak
teşekkr ediyorum sizinde hayırlısı olsunnn şimdiden öyle bir telaş aldı kii
pasta müziği,çıkış müziği.dans müziği vs insan geriliyor
Aynen öyle.. Giriş ve pasta müziği bulamadım hala
evet gerçekten güzel bir şarkı çok teşekkr ederim :)) bayağı komik olmuş doğrusu insan heyecandan ne yapcağını şaşırıyor :)
gülşah tutuncu-dua edıyorum bu hem bızım sarkımız hemde dugunumuzde dans etmıstık:)hatta komık anımız var ben onun belıne oda benım boyuma sarılmıstı fark eden herkes gulmustu allah'tan görumcen gelıp degıstırın ellerınızı demıstı:)MUTLULUKLAR DILERIM...