İlk çocuktan hemen sonra hamile kalan var mı

Çok kısa bir süre içinde değil ama oğlum 26 aylıkken bile isteye hamile kaldım şu an 23 haftalık. Arayı sağlığım açısından da düşünerek (sezaryen doğum) kısa tuttum. Çünkü ilerde baştan çocuk büyütmeye başlayamazdım 😄

Doğum sonrası hala böyle düşünüyor olursan, adım garavel gel bul beni.
😂 aynen doğumdan sonra fikirlerim değişir mi bilmiyorum birde normal istiyorum 🙏🏼 ama ben tek çocuğum o yüzden çok çocuk hayalimdi mesleğe de ara vermişken araları çok olmadan bir tane daha Allah nasip ederse istiyorum sonra 6 7 yıl hiç düşünmüyorum ama bakalım.. Bir tanıdığım 3.ayında plansız hamile kalmıştı hamilelikte zorlandı ama doğumdan sonra iyiydi bakalım nasip yaşayıp görücez

Çok kısa bir süre içinde değil ama oğlum 26 aylıkken bile isteye hamile kaldım şu an 23 haftalık. Arayı sağlığım açısından da düşünerek (sezaryen doğum) kısa tuttum. Çünkü ilerde baştan çocuk büyütmeye başlayamazdım 😄
Bunu prof doktor dinlemiştim 3 ila 6 ay ara vermek yeterli anne adayında ekstra bir sorun yoksa diyordu 3 ay sonra tekrar olduğunu düşünüyorum da atalarında 1 yaş olucak ne güzel ikiz gibi yoldaş olurlar

Tabiki , zorlandı biraz. Bir bebeğine annesi bakıyordu, diğerine kendisi. Eşi işten gelince ,eşi ilgileniyordu ama her zaman yardım etmiyordu. Böyle durumda yanınızda birisi olması çok iyi olur. Siz yeni mi doğum yaptınız 2. Çocuk mu istiyorsunuz ?
Yok daha doğum yapmadım. Kazasız belasız bunu atlatırsam 6-7 ay içinde bir tane daha istiyorum ama nasip doğumdan sonra psikolojimi bilemem yada Rabbim neyi nasip eder bilemem

Bunu prof doktor dinlemiştim 3 ila 6 ay ara vermek yeterli anne adayında ekstra bir sorun yoksa diyordu 3 ay sonra tekrar olduğunu düşünüyorum da atalarında 1 yaş olucak ne güzel ikiz gibi yoldaş olurlar
Ya ben de bir doktordan duydum YouTube videosunda. Sezaryenden 4 ay sonra bile hamile kalınsa sorun olmaz diye ama yani inanın şu an 30 ay önce olduğum sezaryen dikişim arada sızlıyor gerek yok canımıza yazık ki çok kolaydı benim. Bu ara vermeden hemen hamile kalma olayı bebeğini kaybedip yaşı ilerlemiş, yumurtası azalmış kadınlar için bence. Sağlıklıysak kendi canımıza eziyet.

Ya ben de bir doktordan duydum YouTube videosunda. Sezaryenden 4 ay sonra bile hamile kalınsa sorun olmaz diye ama yani inanın şu an 30 ay önce olduğum sezaryen dikişim arada sızlıyor gerek yok canımıza yazık ki çok kolaydı benim. Bu ara vermeden hemen hamile kalma olayı bebeğini kaybedip yaşı ilerlemiş, yumurtası azalmış kadınlar için bence. Sağlıklıysak kendi canımıza eziyet.
O doktor sacmalamis herhal
Iki acil sezeryan yasadim hemen hemen 3yil var aralarinda. Yinede sizlama uzun sure devam etti ikinci dogum sonrasida.
Sizlamayi gectim ,kesilen yerin iyilesmesi epey vakit aliyor. Ayni yeri tekrar Kisa surede kesmek ne kadar sorunsuz olabilir ki

X