İlk çocuğunuza kardeşi olacagini nasil soylediniz?Ve ne tepki verdi?

Fatos3458

Guru
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2008
2.254
2.606
Ben epey bi dusundum gec soyleyeyim diye ama,oglum hareketli bi cocuk oldugu icin oyunlar oynarken maalesef beni zorluyordu.Bi kac kez karnima darbe aldiktan sonra soylemek zorunda kaldim.Artik daha dikkatli olmaliyiz çünkü bir kardesin olucak dedim.Ilk etapta" eminmisin"dedi.Evet dedim."gerek varmiydi ki "dedi.Ama herkesin kardesi var ve hic yanlizlik cekmiyorlar,ne guzel oynarsiniz canin sıkılmaz,odanda tek basina kalmak zorunda degilsin birbirinize arkadaslik edersiniz gibi telkinlerde bulundum.Biraz dusundu sonra kabullendi.Hatta nasihatlar bile verdi :) Sakin kola icme,acı yeme,sigara dumaninda durma diye uyardi.Ama bunu ogrendigi andan itibaren sureklibi bebek muhabbeti var dilinde.Acaba sindiremedi henuz diye tedirginim.Psikolojisinin bozulmasini istemiyorum.Sizler nasil atlattiniz?

Benim oğlum kendisi 1 yıldır kardeş istiyordu. Kardeşi olacağı haberine bizden çok o sevindi. İlk duyduğu andan itibaren de kız olacak diyordu. Kalbine doğdu sanki, bebişimiz kız geliyor. Hergün öpüyor karnımı konuşuyor kardeşiyle. 5 buçuk yaşında bu arada.
Bence çok stres yapmayın, zamanla alışacaktır. Sağlıkla gelsin bebeklerimiz.

Hayırlı olsun kızçeniz.Benimki de tam tersine erkek olsun da bari bi işime yarasın diyorKızlarla oynayamazmıs,incitebilirmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…