- Konu Sahibi meleksimam
-
- #21.041
MErhaba kızlar, ben de yaklaşık 2 yıllık evliyim. Eşimle artık çocuk istiyoruz. bu ay denemelere başladık. Yarın da doktora kontrole gideceğim. folikasite başlamıştım zaten. bakalım yarın doktorcuuuum ne diyecek???Umarım en kısa sürede göbüşerimizde bebişlerimiz olur...
inşallah canım. hadi hayırlısı. bu arada bende eşime memoşum diyorum. :)
inşallah canım. eşim başta kızıyordu memoşum dememe ama alıştı galiba.biz evlendikten sonra 1 kez daha denemiştik bebiş yapmayı ama erken diye çok üstüne düşmedik. Şimdi çok heyecanlıyız. Eşim adet günlerimi takip ediyor. bu daha ilk ay denememiz olacak. umarım çok uğraşmadan hamiş olurummm Bu ay olmazsa eşim çok üzülecek. o benden de heyecanlı
:))) bu kadar tesadüf olur. benim memoşta çok kızıyordu herkesin içinde diyosun diye. ama alıştı artık.
eşinin çok istekli olması güzel canım. hayırlısı olsun. kontrollerini yaptır ve iyi hbrler ver olurmu
MErhaba kızlar, ben de yaklaşık 2 yıllık evliyim. Eşimle artık çocuk istiyoruz. bu ay denemelere başladık. Yarın da doktora kontrole gideceğim. folikasite başlamıştım zaten. bakalım yarın doktorcuuuum ne diyecek???Umarım en kısa sürede göbüşerimizde bebişlerimiz olur...
inşallah canım. eşim başta kızıyordu memoşum dememe ama alıştı galiba.biz evlendikten sonra 1 kez daha denemiştik bebiş yapmayı ama erken diye çok üstüne düşmedik. Şimdi çok heyecanlıyız. Eşim adet günlerimi takip ediyor. bu daha ilk ay denememiz olacak. umarım çok uğraşmadan hamiş olurummm Bu ay olmazsa eşim çok üzülecek. o benden de heyecanlı
hayırlısı olsun cnm şimdiden rabbim aratmadan versin inş dr hayırlı haerler alırsın inş
maaşallah ne güzel birlikte yaşıyorsunuz heyecanınızı
Rabbim bekletmeden yollar inşallah bebişini
kızlar bebek için ilk denememizi yaptık bakalım ne olacak.
hadi bakalım inşallah bi an önce hayırlısıyla hamiş olursun sende..güzel haberinide burdan paylaşırsın
kızlar bebek için ilk denememizi yaptık bakalım ne olacak.
Günaydın şekerler ;-)
Acemi nasıl oldun toparladın inşallah kendini?
günaydın canım.
ne güzel oğluşunu aldı kucağına acemi ne güzeldir onun kosu şimdi:))
sen nasılsın bulantılar ne durumda.
Evet ya maşallah ayrılamıyodur bebişinden bir an bile;-) ben de sabırsızlanıyorum şimdiden. Ultrasonda parmağı ağzında görünce tutamadım kendimi ;-)
BUlantılar biraz daha iyi ama bigün iyi olsam ertesi gün yerlerdeyim. Gün içinde biraz daha azaldı istifralarım ama inşallah geçecek
SEn nasılsın canım prenses nasıl? Hazırlıklar ne durumda?
hiç sorma o sabırsızlık şu aralar bende hat safhada. bizde cumartesi gördük sincap ımızı:) doktor amcaya yumruğunu sıktı rahatsız etme der gibi.
kilosu gelişimi iyi biraz suyu az dedi dr. doğum pozisyonunu almış sincap ım:)
hazırlıklarımız tamam çok şükür doğum çantamızda hazır.:) eşime öyle bir durumda şu alıcaksın şunu önce vereceksin diye tarif ediyorum ama daha erken deyip duruyor:))
bulantıların bir iki haftaya geçecek o halde hayatım. o zaman hamileliğin tadını çıkarmaya başlarsın. kıpırtı hissediyormusun?
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnAminnn canım sabırsızız azıcık. Rabbim inşallah en kısa sürede yüzümüzü güldürür. Çok şükür ki eşim en büyük destekcim. Allah hem bana hem de isteyen herkese nasip etsin...
hadi hayırlı haberler ver inşallah ay sonundakızlar bebek için ilk denememizi yaptık bakalım ne olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?