Ilk çocuğunu düşünenler...

bhcg 0.100 cıkmıs erken diyolar ama ben değerin yükseleceğini hiç sanmıyorum çok mutsuzum :...((

biraz erken baktırmışsın canım. adet gününe kadar zaten pek belli olmuyor. bazende yumurtlama dönemi ve sonrasında bhcg değeri yanıltıcı olabiliyor.

hoşgeldin o zaman:)) inşallah çok beklemezsin.

:)) gözün aydı canım. Allah sağlık sıhhat versin.

maşallah.. paşa pek tatlı dünya güzeli bir bebek :)) canım çok sevindim. Allah ikinizede sağlık sıhhat versin. çok şükür kurtuldun darısı bizlerin başına olsun..

AMin canım hepimizin evlatlarına sağlık sıhhat uzun ömür versin Allah..
Çİn takvimi çuvalladı dr yanılmıyosa

Asya girmiyo uzun zamandır iyidir inşallah haberiniz var mı?

maşallah koca oğlan zayıf diodun bide çok tatlı ..olsun cnm sağlıksınınz ya önemli olan o aklımda sendeydi.ç..hoşgelmiş paşamız..hayırlı evlat olur inş.

boswer seninde mi sezeryan olacak

AMin canım hepimizin evlatlarına sağlık sıhhat uzun ömür versin Allah..
Çİn takvimi çuvalladı dr yanılmıyosa

Asya girmiyo uzun zamandır iyidir inşallah haberiniz var mı?

:))) bendede çuvalladı tüm takvimler. Asya iyi canım. bebiş biraz telaşlandırmıştı onları ama çok şükür sağlıklıymış.

ahhh canıımm. kusura bakma aceminin haberine dalmışım. 15/06 :)))
Allah çabucak sorunsuz kurtulmanı nasip etsin. sende iyiyim diye yazarsın inşallah haftaya bugün.

Saolasın canım benim. İnşallah kucağımda kızımla sizlere yazacam haftaya..Çok heyecanlı bir bekleyiş

merhaba arkadaşlar..benim bir kaç sorum olacak tecrübelerinizden faydalanmak isterim.
yumurtalık kisti sebebiyle 2 ay doğum kontrol hapı kullandım. geçen ay normal zamanda regl oldum.bu ay ise bugün itibariyle 6 gün gecikti. bu ay doğum kontrol hapı kullanmadım. gebelik testi yaptım negatif görünüyor. çok silik bir pembe çizgi çıktı mı emin olamadım. 6 gün gecikme gebelikmidir, kist yüzünden midir yoksa geçen ay ki doğum kontrol hapının etkisi olabilirmi ?? fikri olan varsa yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...

Son düzenleme:

silikte olsa çizgi çıktıysa hamile olabilirsin. d. k. hapını bırakır bırakmaz hamile kalan arkadaşlar var. kistten olabileceğini hiç duymadım. kan testi yaptırmanı öneririm.

silikte olsa çizgi çıktıysa hamile olabilirsin. d. k. hapını bırakır bırakmaz hamile kalan arkadaşlar var. kistten olabileceğini hiç duymadım. kan testi yaptırmanı öneririm.

teşekkür ederim cevabınız için.. doğum kontrol hapından sonraki normal ilk reglim olacaktı. acaba geçen ay ki haptan dolayı sarkma mı oldu günde diye düşündüm aslında

teşekkür ederim cevabınız için.. doğum kontrol hapından sonraki normal ilk reglim olacaktı. acaba geçen ay ki haptan dolayı sarkma mı oldu günde diye düşündüm aslında

o küçük pembe çizgi gecikme aslında yüksek bir ihtimal veriyor gebeliğine. ama seni çok umtlandırmakta istemem. kan testi yaptır için rahat olsun.

Günaydın canlarrr
Acemi naptı acepppp haftasonu hiç giremedim netimde problem vardııı

asbe ciiimmm. acemi doğurdu bak hikayesi üstte

Yerim onu ben yerim annesi maaşallahhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…