- Konu Sahibi meleksimam
-
- #21.021
bhcg 0.100 cıkmıs erken diyolar ama ben değerin yükseleceğini hiç sanmıyorum çok mutsuzum :...((
Merhaba arkadaşlar,
Hep takip hep takip nereye kadar, artık sen de yazmalısın deyip harekete geçmiş bulunuyorum :) Eee ne de olsa artık ben de anne olmak istiyorum. Bakalım Allah ne zaman nasip edecek... İlk burada sizlerle paylaşmak isterim ben de.
Biz de cinsiyetimizi öğrendik teyzoşları asyanın ereni gibi sonradan pipisi çıkmazsa bi kızımız olucakmış ;-) ilk pembişlerini aldık kızımın cinsiyeti öğrenir öğrenmez. Şimdi gerçekten inandım hamile olduğuma gerçek gibi gelmiyodu şimdiye kadar..
Uzun bekleyisler, telaslar ve endiseler sonunda SATa gore 40+5'de 7.6.2013 cuma gunu saat 16'da oglusuma kavustum. Cuma sabahi kontrole gittigimde suyum iyice azalmis. Bebek de bir ondeki gun kendini yukari cekmisti. Normal dogum ihtimalim %20 olmasina ragmen suni sanci denemeye karar verdik. 5 saat sanci cektim. Oglum ilk anlarda hazirliksiz yakalanip asagi indiyse de 3 saatin sonunda suni sancilara karsi kendini kasip yukari ittirmeye basladi. Aciklik da 5 sonunda 1,5 cm olunca normal dogum ihtimalim %5' e dustu.
Spinal+epidural kombine anestezi ile uyusturulup sezeryan oldum. Sezeryandan korkuyordum zaten. Ameliyat oncesi gercekten korkuyordum. Bol bol dua ettim. Hizli ve kolay bir ameliyat oldu. Bebegimin basini gosterince doktor gozyaslari icinde kaldim
Hastanedeki ilk gunum bircok sezeryanliya gore cok iyiydi. Kendime geldim kisa surede, yurudum. Bebegimi emzirdim. O gece oglum hastaneyi inletti sesiyle. Dun oglen taburcu olduk. Agri kesicilerin etkisi gecince kabus basladi. Bebegim de acliktan ve gaz sancisindan cok fazla agladi gece. Ben de agridan tum gece agladim.
Rabbime sukurler olsun annem yanimdaydi hep ilgilendi benle ve bugun daha da iyiyim. Tek basima yataga yatabiliyorum nerdeyse
Oglum 3570 gram 53 cmBana gore dunyanin en guzel bebegi. Allah tum isteyenlere yasatsin bu duyguyu. Insan bazen sakin bakkala donuyor bazen de cok tecrubeliymis gibi hareket ediyor. Cok ama cok guzel bir his onu kucaklayip koklamak.
Dogum yapanlar varsa tebrik ederim, bekleyenlere de hayirli dogumlar diliyorum. Musait olunca dogum hikayemi de yazarim ayrintisiyla
biraz erken baktırmışsın canım. adet gününe kadar zaten pek belli olmuyor. bazende yumurtlama dönemi ve sonrasında bhcg değeri yanıltıcı olabiliyor.
hoşgeldin o zaman:)) inşallah çok beklemezsin.
:)) gözün aydı canım. Allah sağlık sıhhat versin.
Uzun bekleyisler, telaslar ve endiseler sonunda SATa gore 40+5'de 7.6.2013 cuma gunu saat 16'da oglusuma kavustum. Cuma sabahi kontrole gittigimde suyum iyice azalmis. Bebek de bir ondeki gun kendini yukari cekmisti. Normal dogum ihtimalim %20 olmasina ragmen suni sanci denemeye karar verdik. 5 saat sanci cektim. Oglum ilk anlarda hazirliksiz yakalanip asagi indiyse de 3 saatin sonunda suni sancilara karsi kendini kasip yukari ittirmeye basladi. Aciklik da 5 sonunda 1,5 cm olunca normal dogum ihtimalim %5' e dustu.
Spinal+epidural kombine anestezi ile uyusturulup sezeryan oldum. Sezeryandan korkuyordum zaten. Ameliyat oncesi gercekten korkuyordum. Bol bol dua ettim. Hizli ve kolay bir ameliyat oldu. Bebegimin basini gosterince doktor gozyaslari icinde kaldim
Hastanedeki ilk gunum bircok sezeryanliya gore cok iyiydi. Kendime geldim kisa surede, yurudum. Bebegimi emzirdim. O gece oglum hastaneyi inletti sesiyle. Dun oglen taburcu olduk. Agri kesicilerin etkisi gecince kabus basladi. Bebegim de acliktan ve gaz sancisindan cok fazla agladi gece. Ben de agridan tum gece agladim.
Rabbime sukurler olsun annem yanimdaydi hep ilgilendi benle ve bugun daha da iyiyim. Tek basima yataga yatabiliyorum nerdeyse
Oglum 3570 gram 53 cmBana gore dunyanin en guzel bebegi. Allah tum isteyenlere yasatsin bu duyguyu. Insan bazen sakin bakkala donuyor bazen de cok tecrubeliymis gibi hareket ediyor. Cok ama cok guzel bir his onu kucaklayip koklamak.
Dogum yapanlar varsa tebrik ederim, bekleyenlere de hayirli dogumlar diliyorum. Musait olunca dogum hikayemi de yazarim ayrintisiyla
Biz de cinsiyetimizi öğrendik teyzoşları asyanın ereni gibi sonradan pipisi çıkmazsa bi kızımız olucakmış ;-) ilk pembişlerini aldık kızımın cinsiyeti öğrenir öğrenmez. Şimdi gerçekten inandım hamile olduğuma gerçek gibi gelmiyodu şimdiye kadar..
Acemiperi diğer topictede kutladım seni ama burdanda kutlayasım geldi..Gözün aydın.Çok güzel oğluşun maaşallah.
Bizimde doğum tarihimiz belli oldu 15.06 da kızıma kavuşuyorum inşallah. Babamıza en güzel hediyesini verecez ilk babalar gününde.
boswer seninde mi sezeryan olacak
AMin canım hepimizin evlatlarına sağlık sıhhat uzun ömür versin Allah..
Çİn takvimi çuvalladı dr yanılmıyosa
Asya girmiyo uzun zamandır iyidir inşallah haberiniz var mı?
evet canım sezeryan olacak.Benim kız biraz kilolu olduğundan normal doğuma cesaret edemiyorum.
ahhh canıımm. kusura bakma aceminin haberine dalmışım. 15/06 :)))
Allah çabucak sorunsuz kurtulmanı nasip etsin. sende iyiyim diye yazarsın inşallah haftaya bugün.
merhaba arkadaşlar..benim bir kaç sorum olacak tecrübelerinizden faydalanmak isterim.
yumurtalık kisti sebebiyle 2 ay doğum kontrol hapı kullandım. geçen ay normal zamanda regl oldum.bu ay ise bugün itibariyle 6 gün gecikti. bu ay doğum kontrol hapı kullanmadım. gebelik testi yaptım negatif görünüyor. çok silik bir pembe çizgi çıktı mı emin olamadım. 6 gün gecikme gebelikmidir, kist yüzünden midir yoksa geçen ay ki doğum kontrol hapının etkisi olabilirmi ?? fikri olan varsa yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...
Saolasın canım benim. İnşallah kucağımda kızımla sizlere yazacam haftaya..Çok heyecanlı bir bekleyiş
silikte olsa çizgi çıktıysa hamile olabilirsin. d. k. hapını bırakır bırakmaz hamile kalan arkadaşlar var. kistten olabileceğini hiç duymadım. kan testi yaptırmanı öneririm.
teşekkür ederim cevabınız için.. doğum kontrol hapından sonraki normal ilk reglim olacaktı. acaba geçen ay ki haptan dolayı sarkma mı oldu günde diye düşündüm aslında
Günaydın canlarrr
Acemi naptı acepppp haftasonu hiç giremedim netimde problem vardııı
evet canım sezeryan olacak.Benim kız biraz kilolu olduğundan normal doğuma cesaret edemiyorum.
asbe ciiimmm. acemi doğurdu bak hikayesi üstte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?