- Konu Sahibi meleksimam
- #21.001
mrb arkadaslar şubattan beri üyeyim aranıza katılmak isterim:))
hoşgeldiiinnn. inşallah sende yakın zamanda hbrler verirsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb arkadaslar şubattan beri üyeyim aranıza katılmak isterim:))
hadi inşallah spora da gitsin hiç önemli değil yeter ki versin bakalım uyarsa verir bencerc ederim canım benim. ben sana garanti veriyorum. hayatında veremediği kiloyu verecek eşin. hemde öyle ağır sporlarla değil. bu beslenme şekliyle. sadece günde 30-40 dk yürüsün kendi temposunda yeter.
aman ona gerek yok zaten prensesin annesiyle babası sen çok tuttun birazcık da ben alayım kucağıma diye kavga edecekler dediydi dersinaman gelip seveceğinda de şüpeliyim ya
kaçıncı günün bugün canımbhcg 0.100 cıkmıs erken diyolar ama ben değerin yükseleceğini hiç sanmıyorum çok mutsuzum :...((
hadi inşallah spora da gitsin hiç önemli değil yeter ki versin bakalım uyarsa verir bencesağolasın canım
aman ona gerek yok zaten prensesin annesiyle babası sen çok tuttun birazcık da ben alayım kucağıma diye kavga edecekler dediydi dersin
kaçıncı günün bugün canım
yumurtlamadan sonraki 5. günüm bat 21 haziran
kasıklarımda ağrı vardı doktora gittim yumurtan 18 mm olmuş dedi doktor 1 haziranda 2 sinde en geç 3 de yumurtlarsın dedi 30 günde adet oluyorumCanım çok çok çok çok erken daha bebeğin varsa ki inşallah seninledir daha sana tutunma aşamasında kana geçmemesi çok doğal
ayrıca bat 21haziransa ve düzenli oluyorsan reglilerini daha yeni çatlıyor yumurtan yumurtanın çatladığını nasıl anladın![]()
kasıklarımda ağrı vardı doktora gittim yumurtan 18 mm olmuş dedi doktor 1 haziranda 2 sinde en geç 3 de yumurtlarsın dedi 30 günde adet oluyorum
olsun senin bebeğinin onun sevgisine ihtiyacı olmayacak zaten. sen onu çok bekledin çok istedin senin sevgin yeter ona.
Canım yumurtan çatladıktan 14gün sonra regl görürsün ama bilemiyorum tabi ama kan tahlili için çok erken bir zaman biraz daha beklemelisin ve bu daha ilk ayın anladığım kadarıyla sakin olmalısınbebişin seninleyse stres yaparak ona da zarar veriyorsun
![]()
Allah anne babasına bağışlasın sağlıklı uzun ömürler versinUzun bekleyisler, telaslar ve endiseler sonunda SATa gore 40+5'de 7.6.2013 cuma gunu saat 16'da oglusuma kavustum. Cuma sabahi kontrole gittigimde suyum iyice azalmis. Bebek de bir ondeki gun kendini yukari cekmisti. Normal dogum ihtimalim %20 olmasina ragmen suni sanci denemeye karar verdik. 5 saat sanci cektim. Oglum ilk anlarda hazirliksiz yakalanip asagi indiyse de 3 saatin sonunda suni sancilara karsi kendini kasip yukari ittirmeye basladi. Aciklik da 5 sonunda 1,5 cm olunca normal dogum ihtimalim %5' e dustu.
Spinal+epidural kombine anestezi ile uyusturulup sezeryan oldum. Sezeryandan korkuyordum zaten. Ameliyat oncesi gercekten korkuyordum. Bol bol dua ettim. Hizli ve kolay bir ameliyat oldu. Bebegimin basini gosterince doktor gozyaslari icinde kaldim
Hastanedeki ilk gunum bircok sezeryanliya gore cok iyiydi. Kendime geldim kisa surede, yurudum. Bebegimi emzirdim. O gece oglum hastaneyi inletti sesiyle. Dun oglen taburcu olduk. Agri kesicilerin etkisi gecince kabus basladi. Bebegim de acliktan ve gaz sancisindan cok fazla agladi gece. Ben de agridan tum gece agladim.
Rabbime sukurler olsun annem yanimdaydi hep ilgilendi benle ve bugun daha da iyiyim. Tek basima yataga yatabiliyorum nerdeyse
Oglum 3570 gram 53 cmBana gore dunyanin en guzel bebegi. Allah tum isteyenlere yasatsin bu duyguyu. Insan bazen sakin bakkala donuyor bazen de cok tecrubeliymis gibi hareket ediyor. Cok ama cok guzel bir his onu kucaklayip koklamak.
Dogum yapanlar varsa tebrik ederim, bekleyenlere de hayirli dogumlar diliyorum. Musait olunca dogum hikayemi de yazarim ayrintisiyla
Uzun bekleyisler, telaslar ve endiseler sonunda SATa gore 40+5'de 7.6.2013 cuma gunu saat 16'da oglusuma kavustum. Cuma sabahi kontrole gittigimde suyum iyice azalmis. Bebek de bir ondeki gun kendini yukari cekmisti. Normal dogum ihtimalim %20 olmasina ragmen suni sanci denemeye karar verdik. 5 saat sanci cektim. Oglum ilk anlarda hazirliksiz yakalanip asagi indiyse de 3 saatin sonunda suni sancilara karsi kendini kasip yukari ittirmeye basladi. Aciklik da 5 sonunda 1,5 cm olunca normal dogum ihtimalim %5' e dustu.
Spinal+epidural kombine anestezi ile uyusturulup sezeryan oldum. Sezeryandan korkuyordum zaten. Ameliyat oncesi gercekten korkuyordum. Bol bol dua ettim. Hizli ve kolay bir ameliyat oldu. Bebegimin basini gosterince doktor gozyaslari icinde kaldim
Hastanedeki ilk gunum bircok sezeryanliya gore cok iyiydi. Kendime geldim kisa surede, yurudum. Bebegimi emzirdim. O gece oglum hastaneyi inletti sesiyle. Dun oglen taburcu olduk. Agri kesicilerin etkisi gecince kabus basladi. Bebegim de acliktan ve gaz sancisindan cok fazla agladi gece. Ben de agridan tum gece agladim.
Rabbime sukurler olsun annem yanimdaydi hep ilgilendi benle ve bugun daha da iyiyim. Tek basima yataga yatabiliyorum nerdeyse
Oglum 3570 gram 53 cmBana gore dunyanin en guzel bebegi. Allah tum isteyenlere yasatsin bu duyguyu. Insan bazen sakin bakkala donuyor bazen de cok tecrubeliymis gibi hareket ediyor. Cok ama cok guzel bir his onu kucaklayip koklamak.
Dogum yapanlar varsa tebrik ederim, bekleyenlere de hayirli dogumlar diliyorum. Musait olunca dogum hikayemi de yazarim ayrintisiyla
Canım allah analı babalı büyütsün ben de seni merak ediyodum hep doğum haberi bekleyerek giriyodum topiğe bu sefer de naptı acaba diye girdim ama beklemiyodum şaşırdım ;-) ikiniz de iyisiniz çok şükür doğum şekli çok da önemli değil hayırlısıyla kavuştunuz allah ayırmasın sağlıklı uzun ömürler versin paşamıza![]()
Amin canim cok sagol. Allah herkesin bebegine saglik sihhat versin. Kizin olacakmis ne guzel istedigin gibi alisveris yapabilirsin annesiBiz de cinsiyetimizi öğrendik teyzoşları asyanın ereni gibi sonradan pipisi çıkmazsa bi kızımız olucakmış ;-) ilk pembişlerini aldık kızımın cinsiyeti öğrenir öğrenmez. Şimdi gerçekten inandım hamile olduğuma gerçek gibi gelmiyodu şimdiye kadar..
Uzun bekleyisler, telaslar ve endiseler sonunda SATa gore 40+5'de 7.6.2013 cuma gunu saat 16'da oglusuma kavustum. Cuma sabahi kontrole gittigimde suyum iyice azalmis. Bebek de bir ondeki gun kendini yukari cekmisti. Normal dogum ihtimalim %20 olmasina ragmen suni sanci denemeye karar verdik. 5 saat sanci cektim. Oglum ilk anlarda hazirliksiz yakalanip asagi indiyse de 3 saatin sonunda suni sancilara karsi kendini kasip yukari ittirmeye basladi. Aciklik da 5 sonunda 1,5 cm olunca normal dogum ihtimalim %5' e dustu.