Ilk çocuğunu düşünenler...

günaydın bayanlar
doktordaydık çarşamba kontroller artık haftada 1 e düştü
dün kv kaldık malum doğum sonrası ikramlık yaptırdım ona..yaptığı güzel şeyler vardı onlardan yaptırayım dedim...azcık cadı oldum galiba :)
biz iyiyiz çok şükür 36 haftalık olarak gittik doktora 2730 gr olmuş kızım...iki haftada 500 gr almış böle giderse 3 kiloyu geçer dedi...inş...ben tombik bebekleri severim :D
kızım hala ters teyzeleri ama kafası azcık aşağı kaymış...durum böle olunca doktorumuzda bekleyelim..suyun gayet iyi belki yavaş yavaş kayar döner dedi....yani inş...bunun dışında dönmese bile son haftalara kadar bekleyecez sezeryan bile olsa dedi...bi gün bile karnında kalması çok önemli dedi...normal doğum tarihi 3 temmuz gerekirse o tarihe kadar bekleeyelim herşey yolunda giderse dedi...ama doğumda başlarsa durdurmayız artık doğum haftalarına girdin dedi....ankarda olaylarda dolayı nöbetçi hekimdi...çok bakamadı bu sefer ama kuzum azda olsa yüzünü gösterdi anasına..ikidir yüzünü saklıyodu sıpa
maaşallah subhanallah canım herşeyin yolunda olması çok sevindirdi beniiii:34:
tombik tombik gelecek anasının kucağına deseneeeee ay ne güzel olur o şimdiiii mis kokulu Rabbim hayırla sağlıkla alabilmeyi nasip etsin kucağınaaa:16:
kıyamam ben sanaaaa..... bebişleri doğurunca yine bol bol toplanıcaz inşallah. valla bende özlüyorum sohbeti. ne gülüyorduk ama:))
asya takılsa yine biz malzeme çıkarırız size asyamız pek uğramıyor.

herkes aynı fikirde doğuma buradan gideceğimle ilgili.
bende olurmu olur diyorum. çok şükür ağırlaşmadım çok çabuk yoruluyorum ama 2 dk oturunca geçiyor. zaten oturarak çalışıyoruz. elemanımda çok olunca ha evde takılmışım ha işyerimde. o değilde patronum beni görünce çok mutlu oluyo:)))
ay evet yaa asyaaa sesime gellllll:52::52::52:
yorulmuyorsan problem yok canımcım önemli olan senin iyi hissetmen iyi olduktan sonra ha evde ha işte hem zaten yerinde duramıyorsun yorup sıkıntı vermiyorsa git tabi nolcekkk:34: eee bu işine ve patronuna değer verdiğini gösterir o da bunu farkettiği için mutlu oluyordur haliylee:52::52:

çok güzel haberlerin var gülüm. bebeğin sağlıklı çok şükür inşallah dilediğin gibi azıcık tombik doğar kuzucuğun. birde döndümü tam olur işte. hayırlısı olsun hayatım. sen rahat ol artık meleğine odaklan.
k.v ne de iyi etmişin içim soğudu. yapıversin. oda torunu. hep ötekilere olacak değil ya.

valla aradım istedim..geliyim yapalım beaber dedim..tamam demek sorunda kaldı aslında biraz :)

tombik tombik gelecek anasının kucağına deseneeeee ay ne güzel olur o şimdiiii mis kokulu Rabbim hayırla sağlıkla alabilmeyi nasip etsin kucağınaaa:16:

yorulmuyorsan problem yok canımcım önemli olan senin iyi hissetmen iyi olduktan sonra ha evde ha işte hem zaten yerinde duramıyorsun yorup sıkıntı vermiyorsa git tabi nolcekkk:34: eee bu işine ve patronuna değer verdiğini gösterir o da bunu farkettiği için mutlu oluyordur haliylee:52::52:

inş. cnm azcık ele kola gelsin valla..ki kolay bakabileyim...hayırlısı bakalım

valla öyle. sağolsun bana hep babalık etti. halada öyle. geçen gün odasında konuşuyoruz. hangi hastanede doğum dedi. gittiğim özel hastaneyi söyledim başhekimi tanıyormuş. hemen aradı. ve doğumla ilgili tüm masrafların faturasını bana göndereceksiniz dedi. ve odayı kızım istediği yerden seçecek dedi. ayyy nasıl mahçup ama bir o kadarda mutlu oldum anlatamam.. diyeceksinki bu devirde böyle patron olurmu. inan bana harika birisi. bende hiç ayırt etmem babamdan.

valla öyle. sağolsun bana hep babalık etti. halada öyle. geçen gün odasında konuşuyoruz. hangi hastanede doğum dedi. gittiğim özel hastaneyi söyledim başhekimi tanıyormuş. hemen aradı. ve doğumla ilgili tüm masrafların faturasını bana göndereceksiniz dedi. ve odayı kızım istediği yerden seçecek dedi. ayyy nasıl mahçup ama bir o kadarda mutlu oldum anlatamam.. diyeceksinki bu devirde böyle patron olurmu. inan bana harika birisi. bende hiç ayırt etmem babamdan.

maaşallah subhanallah canım benim:nazar::nazar::nazar::nazar:
Rabbim bozmasın böyle patron bu devirde ne güzel bir aile olmuşsunuzzzz:16::16:

maaşallah subhanallah canım benim:nazar::nazar::nazar::nazar:
Rabbim bozmasın böyle patron bu devirde ne güzel bir aile olmuşsunuzzzz:16::16:

aminn:)
yaa ben çok sabırsızlanıyorum bebeğimi artık kucağıma almak için. kıpırdadıkça daha bir heyecan yapıyorum. birazda ondan sanırım bu hiperaktifliğim.
geçmiyor günleeer:))

aminn:)
yaa ben çok sabırsızlanıyorum bebeğimi artık kucağıma almak için. kıpırdadıkça daha bir heyecan yapıyorum. birazda ondan sanırım bu hiperaktifliğim.
geçmiyor günleeer:))

canım benim kıyamammmm:16:
az kaldı tatlım 1ay sonra kucağında olacak Allahımın izniyle
anlaşıldı sen zaman geçirmek için geliyorsun işe evde olunca zaman geçmiyor tabi dimi:1:

asebelove canım.
diyeti uyguluyorsun tahminimce. sana bir tavsiyede daha bulunayım.omega 3 kullanmaya başla. yağları daha çabuk eritiyor.
ayrıca hamileliktede kullanımı çok faydalı oluyor.

valla öyle:))
elimde olmadan atıyorum kendimi buaraya:))
çok şanslı bir prenses geliyor desene dünyaya onu bekleyen güzeller güzeli bir annesi mevcut
asebelove canım.
diyeti uyguluyorsun tahminimce. sana bir tavsiyede daha bulunayım.omega 3 kullanmaya başla. yağları daha çabuk eritiyor.
ayrıca hamileliktede kullanımı çok faydalı oluyor.
aaa çok iyi canım önerebileceğin bir marka var mı bir de günde kaç mg almam gerekiyor:16:

çok şanslı bir prenses geliyor desene dünyaya onu bekleyen güzeller güzeli bir annesi mevcut

aaa çok iyi canım önerebileceğin bir marka var mı bir de günde kaç mg almam gerekiyor:16:

canım sağol. o senin kalnbinin güzelliği. :))

evet aslında solgar ın omega 3 ünü kullanıyorum ben.
çok hızlı kilo alırken birden kilo almam durdu. hamileyim bak. hem karatay diyetiyle gebelik diyabetini sildik. hemde bebeğimin gelişimi çok sağlıklı gidiyor. haftasına göre kilosuda gelişimide önde. bunu omega 3 e borçluyum.

bu arad günde 1 kapsül alıyorum. yeterli oluyor.
eşim 12 kg verdi. ve acayip zinde şu anda. oda en baştan beri kullanıyor.

canım sağol. o senin kalnbinin güzelliği. :))

evet aslında solgar ın omega 3 ünü kullanıyorum ben.
çok hızlı kilo alırken birden kilo almam durdu. hamileyim bak. hem karatay diyetiyle gebelik diyabetini sildik. hemde bebeğimin gelişimi çok sağlıklı gidiyor. haftasına göre kilosuda gelişimide önde. bunu omega 3 e borçluyum.

bu arad günde 1 kapsül alıyorum. yeterli oluyor.
eşim 12 kg verdi. ve acayip zinde şu anda. oda en baştan beri kullanıyor.

ay inşallah benim eşimde verir canımcım yaaa 96ya çıkmıştı sporla falan 90-91'e kadar düştü ama durdu kilo vermesi şimdi karataydan çok umutluyum inşallah 80leri de göreceğiz acaip akşam eve geçerken alayım bari canımcım çok thanks:1:

ay inşallah benim eşimde verir canımcım yaaa 96ya çıkmıştı sporla falan 90-91'e kadar düştü ama durdu kilo vermesi şimdi karataydan çok umutluyum inşallah 80leri de göreceğiz acaip akşam eve geçerken alayım bari canımcım çok thanks:1:

rc ederim canım benim. ben sana garanti veriyorum. hayatında veremediği kiloyu verecek eşin. hemde öyle ağır sporlarla değil. bu beslenme şekliyle. sadece günde 30-40 dk yürüsün kendi temposunda yeter.

Back