- Konu Sahibi meleksimam
- #20.961
hanımlar. kızımla akşam yürüyüşüne gidiyoruz. hepinizin dilekleri kabul olsun. göbüşleriniz tez zamanda dolsun. iyi akşamlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hanımlar. kızımla akşam yürüyüşüne gidiyoruz. hepinizin dilekleri kabul olsun. göbüşleriniz tez zamanda dolsun. iyi akşamlar
iş. cnm dua et bize hamileisn duan kabul olur ah ne hayallerim var eşimee çok güzel bir süprizle söyleyecegim yeterki olsun saglıklı sıhhatli
E hanımlar, gelin birbirimize destek olalım. Benim gibi tecrübesiz, ilk çocuğuna sahip olacak kimse yok mu?
çok mutlu olurum inşallah hamilesindir.
hadi hayırlısı olsun. :)
evet bundan sonrasındada bildiğim herkese söylüyorum. çok riskli bir durum.allah korumuş.:26::26::26::26::26:
rabbim gönülden dileyen isteyen herkese nasip etsin. etmemmi hiç:)iş. cnm dua et bize hamileisn duan kabul olur ah ne hayallerim var eşimee çok güzel bir süprizle söyleyecegim yeterki olsun saglıklı sıhhatli
aaahhh benim ne planlarım vardı. ama hiç öyle olmadı. kontrol , kan testi ve pozitif. :))Bende öyle bişiler düşünorum eğer hamileysem nası söylerim die düşünüom her şeyimiz heycan ya ah biz kadınlar hehehehehehe :)))
Kızlar ben de cumartesi oktora gidicem adetin 3/4/5. günü gidip yumurta rezervlerine bakıyorlarmış sonrada rahim filmi falan var mı aranızda bunları yaptıran ?
bu ayda umutsuz hastalandım inş. bidahaki aya
acemıperıden haber varmı ne yaptıı
Herkese günaydın...
Nasılsınız annişler, anne adayları? benim bugün iş yerinde son günüm, inşallah pazartesi doğum iznime ayrılıyorum. Ama bugün de nasıl biter hiç bilemiyorum. sabah 7:30 da giriş yaptım akşam 6' ya kadar mesaim ve karın ağrısıyla karışık hafif bir sancım var. Bu mübarek günde dualarınızı esirgemeyin, bugünü de hayırlısı ile tamamlayıp kızımla evimize gidelim.
Hepinize sevgiler ve hayırlı cumalar dilerim...![]()
günaydın canlarımmm hayırlı cumalarrrrr![]()
Günaydın hayatım. Hayırlı Cumalar
maaşallah iyi kaynatmışsınız dün
acemi bugün dr.a gidecekti dimi hadi bakalım son durumları çok merak ediyorum
Canım sen hani haziran başında çıkıyordun izne hayırdır vazmı geçtin![]()
evet bebiş isteyen arkadaşları görünce dayanamadım. :)))
ecami pazartesi gününe kadar bekleyecek diye biliyorum ama yanlışta olabilir. belki girer bugün foruma.
Ben evde oturamıyorum hayatım. denedim olmuyor.:))) geliyorum işe. yorulunca gidiyorum. yoksa evdeki kadın kaçacak ona eziyet ediyorum farkında olmadan.
oh oh maaşallah çok enerjik gördümmm seniii
ay ne zamandır böyle uzun uzun sohbet edilmiyordu topikte harika olmuş yaa nasıl kaçırmışım diye üzüldüm bende yaaa
doğuma da işten gidersin sen bu gidişle![]()
günaydın bayanlar
doktordaydık çarşamba kontroller artık haftada 1 e düştü
dün kv kaldık malum doğum sonrası ikramlık yaptırdım ona..yaptığı güzel şeyler vardı onlardan yaptırayım dedim...azcık cadı oldum galiba :)
biz iyiyiz çok şükür 36 haftalık olarak gittik doktora 2730 gr olmuş kızım...iki haftada 500 gr almış böle giderse 3 kiloyu geçer dedi...inş...ben tombik bebekleri severim
kızım hala ters teyzeleri ama kafası azcık aşağı kaymış...durum böle olunca doktorumuzda bekleyelim..suyun gayet iyi belki yavaş yavaş kayar döner dedi....yani inş...bunun dışında dönmese bile son haftalara kadar bekleyecez sezeryan bile olsa dedi...bi gün bile karnında kalması çok önemli dedi...normal doğum tarihi 3 temmuz gerekirse o tarihe kadar bekleeyelim herşey yolunda giderse dedi...ama doğumda başlarsa durdurmayız artık doğum haftalarına girdin dedi....ankarda olaylarda dolayı nöbetçi hekimdi...çok bakamadı bu sefer ama kuzum azda olsa yüzünü gösterdi anasına..ikidir yüzünü saklıyodu sıpa