- 24 Mayıs 2013
- 46
- 1
- 18
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #20.941
çook şükür kızımı kucağıma almama az kaldı teyzesi 25 hazirandan sonra bekliyoruz deniz gözlü kızımı ada mı inşallah kucağımda olacak
çok sevindim adına cnm allah analı babalı büytsün inş. rabbim bizede nasip etsin o güzel günleriii
inşallah canım. Rabbim gönülden isteye herkese nasip etsin.
çook şükür kızımı kucağıma almama az kaldı teyzesi 25 hazirandan sonra bekliyoruz deniz gözlü kızımı ada mı inşallah kucağımda olacak
meraklıyım bukonularda nasıl anladn hamileliğini ilk hemen oldumu
İnş sağ salim alırsın kucağına bebişini Rabbim sağlıklı bebişlerimizi versin sana ve hepimizi :)
Bu arada bende yeniyim aranızda ilk bebeğimizi düşünüyoruz adetime 6 gün var yatıp kalkıp dua edioö inş gelmez die :)
yok hemen olmadı hayatım. 6 ay öncesinden folikasit başladık . olsada olur olmasada olur gibi bakarken bir gün işi ciddiye alalım artık dedim. dr um yumurta takibine başladı ilk ay hamile kaldı. ama hiç belirti yaşamadım. adet olucam diye tepinip durdum burda:))) adetim 1 gün geçincede dr akoşup kan tahlili yaptırdım pozitif:))
İnş sağ salim alırsın kucağına bebişini Rabbim sağlıklı bebişlerimizi versin sana ve hepimizi :)
Bu arada bende yeniyim aranızda ilk bebeğimizi düşünüyoruz adetime 6 gün var yatıp kalkıp dua edioö inş gelmez die :)
yumurta takibi nasıl oluyor cnm ?
çok zor cnm beklemek ya bnmde bugun adet günüm hafif bel ve kasık agrım var henüz gelmedi sık sık tualet ihtycı oluyor psikolojk olrk
geldimi gelmedimi 100 kere gidiyrm
yok hemen olmadı hayatım. 6 ay öncesinden folikasit başladık . olsada olur olmasada olur gibi bakarken bir gün işi ciddiye alalım artık dedim. dr um yumurta takibine başladı ilk ay hamile kaldı. ama hiç belirti yaşamadım. adet olucam diye tepinip durdum burda:))) adetim 1 gün geçincede dr akoşup kan tahlili yaptırdım pozitif:))
adetinin başlama gününde sayıyosun. 12. gün dr a gidip alttan muayene oluyorsun. yumurta varmı kaç mm olmuş bakıyor dr. sana süre veriyor 20 mm üstüne çıkınca da çatlayıp bebiş oluyor:)) yumurta görürse gün aşırı ilişki tavsiye ediyor. o zaman gebe kalma şansın çok daha fazla oluyor
adetinin başlama gününde sayıyosun. 12. gün dr a gidip alttan muayene oluyorsun. yumurta varmı kaç mm olmuş bakıyor dr. sana süre veriyor 20 mm üstüne çıkınca da çatlayıp bebiş oluyor:)) yumurta görürse gün aşırı ilişki tavsiye ediyor. o zaman gebe kalma şansın çok daha fazla oluyor
evet başka dr a git derim bende. benimde kan - eşim +
ve gebeliğimin 28. haftasında kan uyuşmazlığı için hemen iğnem yapıldı. doktorun hastasıyla olan iletişimi özellikle jin dr un çok önemli. en mahremini bilecek bu kişi ve güven olması şart.
Bu ay bende bu yöntemi kullandım yumurtlama tarihime göre gün aşırı birliktelik oldu çok umutluyum inş beklemem dediğin gibi canım
merhaba bende bişey soracağım.hap kullanıo muydunuz hamile kalmadan önce?yani eğer hap kullanıyosanız ne kadar süre sonra hamile kaldınız onu soracaktım
Valla ben iki aydır demiyorum olmuo ama arkadaşım hap kullanıodu bıraktı 2 ayın sonunda gebeydi?sen hapla mı korunuyordun?
merhaba bende bişey soracağım.hap kullanıo muydunuz hamile kalmadan önce?yani eğer hap kullanıyosanız ne kadar süre sonra hamile kaldınız onu soracaktım da :)
vallahi dün eşimle konuşuyoruz öyle yatıyoruz olmuyor hergün yapıyoruz odönemde olmuyor ara vereek yaptık olmadı ovulasyn testiyle ve ateş ölçmeyle yaptık bu ay hadi bkcz olmdı bende giderim dr yumurtma takibi için inş. gerek kalmaz hamileyimdir şuan
Bu ay bende bu yöntemi kullandım yumurtlama tarihime göre gün aşırı birliktelik oldu çok umutluyum inş beklemem dediğin gibi canım
hemde ne kullanma. aralıksız 3,5 yıl kullandım.. merak etme haplar eskisi kadar etkili değil bir kaç aya hamile kalıyorsun. ama sana tavsiye şimdiki aklım olsa farklı korunma yöntemi seçerdim çünkü sigara kullanıyordum aşırı pıhtılaşmaya neden oldu az kalsın beynime emboli atacaktı ve dr dan yediğim fırçanın hesabı yok.
çok mutlu olurum inşallah hamilesindir.
hadi hayırlısı olsun. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?