- Konu Sahibi meleksimam
-
- #20.901
aman tatlım maaşallah maaşallah Rabbim doğuma da böyle gitmeni nasip etsin inşallah valla ne yalan söyleyeyim bende senin gibi rahat bir hamilelik geçirmeyi çok isterim ağırlaşmadan çok fazla şişmeden inşallah bu son döneminde böyle geçer ama ben anneme çekersem yandım ki ne yandım kadıncağıza hala takılırlar sen hamileyken yokuştan yuvarlasak aşağıdan tutardık diye ayak numarası 36dan 39a çıkmışbakalım hayırlısı:))
aman ole düşünme ben anneme hiç benzemedim mesala ben son günlerde çok ağırlaştım uyku bile eziyet şimdi bana annem dio ki bayram temziliği yaptım camları falan sildim iki gün sonra arife günü seni doğurdum der...pire gibiymiş maşallah bende tısıl yısıl deli olacam ama bunda kilolu hamile kalmamın etkisi büyük tabi
aman ole düşünme ben anneme hiç benzemedim mesala ben son günlerde çok ağırlaştım uyku bile eziyet şimdi bana annem dio ki bayram temziliği yaptım camları falan sildim iki gün sonra arife günü seni doğurdum der...pire gibiymiş maşallah bende tısıl yısıl deli olacam ama bunda kilolu hamile kalmamın etkisi büyük tabi
ah ahh keşke dediğin gibi pire olsak gerçi daha ortada fol yok yumurta yok kendi kendime gelin güvey oluyorum hayırlısıyla bir hamile kalsam ne muhteşem olacak Rabbim mucizemi yollasa inşallahhhh
o yüzden şimdi kilo vermeye çalışıyorum ya ama becerebildiğim söylenemez tabi
Ben geldim kizlar. Oglum hala gobisimde. Dunku sancilar amma yalanciymis hicbir ise yaramamis. Bebek milim kimildamamis. Santim acikligim yokSuyu iyi, hareketleri iyi, kalp atimi iyi. Kilo da almis tombisim 3500 olmus. Hala dogmaya niyeti yok.
Dun gece gec uyudum uykum gelmedi. Sabah da 5 gibi kalktim uyuyamadim bir daha. 7'de biraz dalmisim o arada ruya gordum. Kucagima bembeyaz kundaklanmis misil misil uyuyan bir bebk verdiler. Saatin calisiyla uyanmisim. Kahvaltida esime ruyami anlatirken o bembeyaz kundak kefen gibi gelmeye basladi ve yine gozyaslari icinde kaldim. Doktora bu stresli halimden bahsettik. Zaten onun yaninda da yaslarla doldu gozlerim. Bana sikinti yasayan hastalarindan bahsetti. Istersen mudahale ederiz ama bebgin durumu da senin durumun da gayet iyi, biraz daha bekleyelim dedi. Dun sabah gelen hastasinin suyu bitmis ve rahim olgunlastirici fitil verip suni sanci takmislar. 24 saat sonra bu sabah sadece 3 cm acikligi varmis. Sen dusun artik acisini dedi. Hic acilma yokken suni sanci pek ise yaramiyor, hastaya da eziyet oluyor dedi.
Doktor bana bugun 40+2 ' sin dedi. Gunumu geriye mi cekti anlamadim nerden cikti bu hesapuna gore 41 hafta pazar gunu bitiyor. 42.haftayi doktorlar riske atmazmis cunku literaturde 41 sonrasi riskli donemmis.
Cuma gunu yine gidecegim. O gu de yine boyle olursa her sey 10 hazirani beklemeyi tavsiye ederim diyor doktorum. Beklemek istemezseniz mudahale ederim ama bence biraz daha bekleyelim dedi. 2-3 gun kaldi diyorum hep sonra 2-3 gun daha biniyor ustune. 10 haziranda da belki 2 gun daha bekleyelim denecek. Sonsuza kadar boyle kalacakmisim gibi geliyor banaBebegin kirki cikacak icerde.
Dogumu tetiklemek icin caylar ictim, iliskiler oldu, yurudum, hareket ettim, ne deniyorsa yaptim ama Rabbim ol demeyince olmuyor. Bu mubarek gecede beni icin de dua edin kizlar. Artik sabrimin son demlerindeyim.
Herkese hayirli kandiller
Evet bugun biraz daha stresliyim. Aslinda doktorum da teselli etti ama elimde degil. Nete takilip dua ederek biraz kafami dagitiyorum. Aksamustu de cikip gezicem biraz yuruyus yapicam.hayırlı kandiller canım. aslında haklısın ama seni bugün biraz daha stresli görüyorum. doktoruna güveniyorsun sonuçta değilmi. çok şükür bebeğinde sende sağlıklısın. Korkulacak hiç bir şeyiniz yokmuş ikinizinde. Mübarek günde sığın Allah a bol bol duanı et. sabırlı ol hayatım. neyse yaşıycamız o gelecek başımıza sonuçta.
Yalnız kırkı çıkacak lafına çok güldüm:))) o doğduktan 40 gün sonrası olmuyomuydu:)))
Evet bugun biraz daha stresliyim. Aslinda doktorum da teselli etti ama elimde degil. Nete takilip dua ederek biraz kafami dagitiyorum. Aksamustu de cikip gezicem biraz yuruyus yapicam.
Bizim oglan icerde o kadar cok durmak istiyor ki kirki cikmis bebek gibi dogacak yakindaBari dogunca cok sikintisi olmasin, anneyi cok uzmesin de bu beklemelerimizin mukafati olsun
Günaydın hanımlar.
Acemi senin oğlan 10 hazirana kalmayacak bence kontrol için değil de sancıyla gideceksiniz gibi geldi hadi hayırlısı
Asyaya üzülmüştüm okuyunca şükür iyiymiş ikisi de allahım sağ salim ikisini de birbirine bağışlasın
GAmze hala çıkmadın mı sen izne ama yetmez mi bu koşuşturma? Hem erken gelebilir diyosun hem çalışıyosun bence evde bekle artık doğumunu. Vakitlice sağlıkla gelir inşallah prenses
Kızlar benim durum hala feci dün baygınlık geçirdim akşam allahtan dışarda değildim ve yalnız değildim eşim tutmuş yatırmış halsiz düştüm heralde artık ne yapıcam bilmiyorum cts kontrol var bebeğim iyidir inşallah. Eşim ikinci çocuğu soruyor yok diyorum benden bu kadar onu da sen doğur;-)
HAyır anlamıyorum ben ne zaman hamileliğin tadını çıkarıcam acaba.?
Dün hissetttim onu hep gaz sanıyodum ama bu kez eminim içimde bişeyler kaydı sanki harika bi duyguydu şu klozetten de kurtulsam bir an önce..
Günaydın canım. ben raporumu almadım henüz. 37. haftaya kadar çalışır raporum var. cumartesi günü kontrolüm var. hem aktif çalışıyorum sayılmaz. evden bağlanıyorum bazen. yada gün içerisinde 1-2 saat uğruyorum. bu şekilde 1 hafta daha gelir giderim. napıyım evde duramıyorum ben. sanırım işkolik bir yapım var.
bulantıların hiç geçmeyebilir. bu bir ihtimal. 9 ay bu şekilde geçiren var nadirde olsa. ama umuyorumki geçecek. bol bol dinlenmelisin az da olsa yemeye çalışki güçsüz düşme. Allahtan eşin yanındaymış.
tadını çıkaracağın zamanlar gelecek tabi hayatım. hamileliğin ikinci 3 ayı balayı dönemi diyor doktorlar. senin biraz uzadı bu sıkıntılı dönemin ama sabretmekten başka çare yok. Rabbim aratmasın yokluğunu vermesin evlat sahibi olmak çok sabır işi. şimdiden yapıyor yapacağını ufaklık.
Amin canım bazen sitem edecek oluyorum niye böyleyim diye sonra kendime geliyorum allah yokluğunu göstermesin dediğin gibi.
Hiperaktiflik var heralde biraz sendde maşallah ama iyi yürütüyosun hem evi hem işi.;-)
Amin canim Allah dualarimizi kabul etsin.kızlar ben de sizi merak ediyordum. (asbelove, acemiperi ve gamze1923)
acemiperi, hamilelik stresi sarmış seni. hatta doğum stresi desek daha doğru. ama Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin.
Bilemiyorum belki de kalmaz. Dun dogabilir diye cok bekledim. 2-3 saat kasiklarima calisti oglum, sancim vardi ama sabaha hepsi gitti.Günaydın hanımlar.
Acemi senin oğlan 10 hazirana kalmayacak bence kontrol için değil de sancıyla gideceksiniz gibi geldi hadi hayırlısı
Asyaya üzülmüştüm okuyunca şükür iyiymiş ikisi de allahım sağ salim ikisini de birbirine bağışlasın
GAmze hala çıkmadın mı sen izne ama yetmez mi bu koşuşturma? Hem erken gelebilir diyosun hem çalışıyosun bence evde bekle artık doğumunu. Vakitlice sağlıkla gelir inşallah prenses
Kızlar benim durum hala feci dün baygınlık geçirdim akşam allahtan dışarda değildim ve yalnız değildim eşim tutmuş yatırmış halsiz düştüm heralde artık ne yapıcam bilmiyorum cts kontrol var bebeğim iyidir inşallah. Eşim ikinci çocuğu soruyor yok diyorum benden bu kadar onu da sen doğur;-)
HAyır anlamıyorum ben ne zaman hamileliğin tadını çıkarıcam acaba.?
Dün hissetttim onu hep gaz sanıyodum ama bu kez eminim içimde bişeyler kaydı sanki harika bi duyguydu şu klozetten de kurtulsam bir an önce..
Canım ben şimdi karatay kitabını okuyorum da sabah yumurta diyor tamam ben yerim hiç sorun yok ama eşim yumurtayı ağzına koymaz ne yedirebilirim ben ona sabah kahvaltıda yumurta dışında siz bu konuda bayağı deneyimlisiniz bana fikir versene
kızlar ben de sizi merak ediyordum. (asbelove, acemiperi ve gamze1923)
acemiperi, hamilelik stresi sarmış seni. hatta doğum stresi desek daha doğru. ama Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin.
asbelove, Allah bize sabır versin. biz de kucağımıza bebeğimizi alacağımız günleri görelim.
gamze1923, sen neler yapıyorsun? ne durumdasın?
hepinizi merak ediyorum.
ahhh canım sağol ... bizde sabırsızlıkla acemi yi bekliyoruz hayırlısıyla bebişide o da kurtulsun diye.
ben iyiyim şimdilik. kızım erken doğabilir biraz. ama hala inatla çalışıyorum:))
asbelove ve senin için dualrımız. güzel haberlerinizi alacaz hayırlısıyla. sonra soğansuyu gibi dertleneceksiniz bize:)))
henüz onu okumamıştım ama serbest olmasına çok sevinecek eşimbol peynir grubu. değişik versiyonlarını yapabilirsin canım. mesela hellim kızartabilirsin zeytinyağlı. farklı bir gün lor eritebilirsin. zaten bol domates salatalık ve yeşillik olduğu içinde açlık hissetmeyecektir.
yumurta yemesini tercih ederdim ama tabi karatay yemekleri diye bir kitap var. oradanda faydalanabilirsin.
örneğin lahmacunun serbest olduğunu görmüşsündür okurken.
kızlar ben de sizi merak ediyordum. (asbelove, acemiperi ve gamze1923)
asbelove, Allah bize sabır versin. biz de kucağımıza bebeğimizi alacağımız günleri görelim.
gamze1923, sen neler yapıyorsun? ne durumdasın?
hepinizi merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?