Ilk çocuğunu düşünenler...

hayırlısı cnm doğunca sen onu tombik yaparsın
Ben ona icerde de disarda da pasalar gibi bakicam insallah.

acemiiii..... nerelerdesin. ne durumdasın canım. paşa hala karnında mı?
Bekliyorum canim ya. Herhangi bir belirti yok. Yarin sabah kontrolum var bakalim ne diyecek doktor. Yarin mubarek kandil. Bebegimin yarin dogmasini cok ama cok istiyorum, keske gelse kollarima

Dun bebisim karnimi ittire kaktira kendine yer acti sanirsam. Buyuyunce kendine yer acmak icin boyle yapiyor sanki. DAha ne kadar kalmayi planliyorsun da yer aciyosun kendine yaramaz

hadi yaaa bak sen afacan paşayaaa.52:
yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah canımcımmmmm dualarım sneinleee

:))) oda iyiymiş. asya nın kulakları çınlasın. geçen ay takdik verecekti sana:) gerek kalmamış.

senin konunda benim içimde rahatlık var. kendiliğinden olacak.

heyecan yaptım bak yine. hadi bakalım paşa mübarek günde gelecek mi
kontrolden sonra hbr lerini verirsin artık canım. bakalım paşa ne durumda.

:))) oda iyiymiş. asya nın kulakları çınlasın. geçen ay takdik verecekti sana:) gerek kalmamış.

senin konunda benim içimde rahatlık var. kendiliğinden olacak.

hayırlısı canım ya şu takibi falan bıraktım hiççç umurumda değil oluruna bırakmış durumdayım Rabbim bazı şeyleri bilir verir bekliyoruz bakalım sıramızı
Asya nerelerde yaaa merak ediyorum bu aralar hiç girmiyorr

Asya nın 4 lü taramada biraz sıkıntısı vardı. amniyosentez oldu geçen hafta. 1 haftada sonuç çıkar dediler ama 2 gündür gidip geliyor hala çıkmamış. bende haber bekliyorum ondan canım.

bazen akışına bırakmak en iyisi hayatım. çok haklısın. düşündükçe olmuyor sanki .

hadi ya inşallah herşey yolunda gider canımcım yaa Rabbim yar ve yardımcısı olsun
bize de bildir canım merak ediyorum
Tatlım sen ne zaman izne ayrılıyorsun
aynen öyle canım yaa Allahıma emanet ettim

hadi ya inşallah herşey yolunda gider canımcım yaa Rabbim yar ve yardımcısı olsun
bize de bildir canım merak ediyorum
Tatlım sen ne zaman izne ayrılıyorsun
aynen öyle canım yaa Allahıma emanet ettim

inşallah . bende 2 gündür sonuç çıktımı diye sürekli soruyorum çok germekte istemiyorum Allah yardımcıları olsun.
ben aktif çalışmıyorum. arada bir 1-2 saat gelip gidiyorum. bugün yurtdışından misafirlerim ve bankayla randevum vardı biraz uzun kaldım. yoksa dayanamam sanırım.

Asya sifa bulur insallah. Amniyosentez sikintili bir surec. Allah yardimcisi olsun

amin . canım

asya mızın sonuç temiz çıkmış. eren cik iyi kızlar
çok şükür çok şükürrrrrr

aman canım dikkat et yorma kendini artık dinlenme dönemine girmiş olman lazımmmm

Asyaerencimmmmm gecmis olsub bitanemmmm cok sukur sonuclar iyi cikmis hic uzme kendini hersey iyi okacak bitanem ins hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin rabbim melegini:

Merhaba aranıza yeni katıldım.3 gün önce kan testi yaptırdım doktor hamilesin dedi.Ultrasonda görünmez şu an,biraz daha vakit geçsin dış gebelik olup olmadığına bakmamız lazım dedi ve ben bunu duyduktan sonra tedirgin geçiriyorum günlerimi.Doktor genel bir yorum yaptı belki ama benim içime kurt düştü bir kere.Adetime de 1 gün var daha.Arada karnıma ani ağrılar giriyor.Normal ağrı mı bunlar acaba? Hamile olduğum konusunda bile şüpheleniyorum bazen. Yorum yaparsanız sevinirim.

Mrb hayırlı olsun canım. hamileykende adet dönemlerinde bu tarz ağrılar olabilir. dış gebelik çok daha farklı bişey. böyle ağrıyla anlaşılabilecek bir surum değil. bol dua et. önümüzdeki günlerde kan değerine tekrar baktır o zaman netleşir. adet tarihin geçsin bir kaç gün.

çok şükür çok şükürrrrrr

aman canım dikkat et yorma kendini artık dinlenme dönemine girmiş olman lazımmmm

doğru diyosun hayatım. ahhhh ben çok hiperaktifim yerimde duramayan bir tip. evde durunca çok daha yoruyorum kendimi. oturmuyorum ki.
nereye gitsem aynı. herkes arkamdan bas bas bağırıyor yavaş hoplama zıplama diye:)))) dün iş yerimde misafirler vardı. onlara eşlik ettim merdivenleri inerken son bir iki basamak kala hopladım. patronumun bana öyle bir bakışı vardı ki:))) sonra burda doğuracan karışmıycam dedi:)
unutuyorum koca göbeğimle hamile olduğumu:)))

aman tatlım maaşallah maaşallah Rabbim doğuma da böyle gitmeni nasip etsin inşallah valla ne yalan söyleyeyim bende senin gibi rahat bir hamilelik geçirmeyi çok isterim ağırlaşmadan çok fazla şişmeden inşallah bu son döneminde böyle geçer ama ben anneme çekersem yandım ki ne yandım kadıncağıza hala takılırlar sen hamileyken yokuştan yuvarlasak aşağıdan tutardık diye ayak numarası 36dan 39a çıkmış bakalım hayırlısı:))

inşallah bende çok istiyorum evde sancımı çekeyim. gidip doğurup çıkayım:)))
yok bu işler genetik değil ben ondan eminim:) benim annem 9 ay kusar hatta hastanelik olur ve bavul gibi olurmuş. kardeşimde 32 kg almış. beni doğurduğunda evden çıkıp ankara ya doğuma gidene kadar (en fazla 4 saat) 2 terlik değiştirmiş şişmekten.
ben hala normal ayakkabımı giyiyorum. kilo meseleside 13-14 kg da sabitledim bazen çok şişersem 69 u görüyorum ama geçiyor. öyle çok bulantı yaşamadım 1-2 hafta işte. bir dönem geldi geçti.
İnşallah sende rahat bir hamilelik geçirirsin canım. hayırlı haberleri verde.

Son düzenleme:

hadi yaa ne güzel valla annem bana çekmezsin inşallah diye dua eder hep bende de yerleşmiş herhalde
32 kilo ne demek canım yaaa oooooo benim annem 22-23 almış ama çok şişermiş:)
bakalım inşallah güzel haberler veririm de arkası da sağlıkla hayırla gelir inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…