- 8 Mayıs 2008
- 8.605
- 524
- 363
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #20.881
Ben ona icerde de disarda da pasalar gibi bakicam insallah.hayırlısı cnm doğunca sen onu tombik yaparsın
Bekliyorum canim ya. Herhangi bir belirti yok. Yarin sabah kontrolum var bakalim ne diyecek doktor. Yarin mubarek kandil. Bebegimin yarin dogmasini cok ama cok istiyorum, keske gelse kollarimaacemiiii..... nerelerdesin. ne durumdasın canım. paşa hala karnında mı?
Ben ona icerde de disarda da pasalar gibi bakicam insallah.
Bekliyorum canim ya. Herhangi bir belirti yok. Yarin sabah kontrolum var bakalim ne diyecek doktor. Yarin mubarek kandil. Bebegimin yarin dogmasini cok ama cok istiyorum, keske gelse kollarima
Dun bebisim karnimi ittire kaktira kendine yer acti sanirsam. Buyuyunce kendine yer acmak icin boyle yapiyor sanki. DAha ne kadar kalmayi planliyorsun da yer aciyosun kendine yaramaz
amin canım aminnnnnnn
aynen devam canım napalım uğraşlar içindeyiz işlerim yoğun ama kendimi her fırsatta burda buluyorum bana kalsa bu ay bebek mevzusunu rafa kaldıracaktım ama eşim hiç oralı değil ovu. dönemimdeyim bakalım hayırlısı ama saldım çayıra mevlam kayıra modundayım eşim uğraşıyor bu ay
Ben ona icerde de disarda da pasalar gibi bakicam insallah.
Bekliyorum canim ya. Herhangi bir belirti yok. Yarin sabah kontrolum var bakalim ne diyecek doktor. Yarin mubarek kandil. Bebegimin yarin dogmasini cok ama cok istiyorum, keske gelse kollarima
Dun bebisim karnimi ittire kaktira kendine yer acti sanirsam. Buyuyunce kendine yer acmak icin boyle yapiyor sanki. DAha ne kadar kalmayi planliyorsun da yer aciyosun kendine yaramaz
:))) oda iyiymiş. asya nın kulakları çınlasın. geçen ay takdik verecekti sana:) gerek kalmamış.
senin konunda benim içimde rahatlık var. kendiliğinden olacak.
hayırlısı canım ya şu takibi falan bıraktım hiççç umurumda değil oluruna bırakmış durumdayım Rabbim bazı şeyleri bilir verir bekliyoruz bakalım sıramızı
Asya nerelerde yaaa merak ediyorum bu aralar hiç girmiyorr
E hanımlar, gelin birbirimize destek olalım. Benim gibi tecrübesiz, ilk çocuğuna sahip olacak kimse yok mu?
Asya nın 4 lü taramada biraz sıkıntısı vardı. amniyosentez oldu geçen hafta. 1 haftada sonuç çıkar dediler ama 2 gündür gidip geliyor hala çıkmamış. bende haber bekliyorum ondan canım.
bazen akışına bırakmak en iyisi hayatım. çok haklısın. düşündükçe olmuyor sanki .
hadi ya inşallah herşey yolunda gider canımcım yaa Rabbim yar ve yardımcısı olsun
bize de bildir canım merak ediyorum
Tatlım sen ne zaman izne ayrılıyorsun
aynen öyle canım yaa Allahıma emanet ettim
Asya sifa bulur insallah. Amniyosentez sikintili bir surec. Allah yardimcisi olsun
çok şükür çok şükürrrrrrasya mızın sonuç temiz çıkmış. eren cik iyi kızlar
inşallah . bende 2 gündür sonuç çıktımı diye sürekli soruyorum çok germekte istemiyorum Allah yardımcıları olsun.
ben aktif çalışmıyorum. arada bir 1-2 saat gelip gidiyorum. bugün yurtdışından misafirlerim ve bankayla randevum vardı biraz uzun kaldım. yoksa dayanamam sanırım.
amin . canım
asya mızın sonuç temiz çıkmış. eren cik iyi kızlar
Merhaba aranıza yeni katıldım.3 gün önce kan testi yaptırdım doktor hamilesin dedi.Ultrasonda görünmez şu an,biraz daha vakit geçsin dış gebelik olup olmadığına bakmamız lazım dedi ve ben bunu duyduktan sonra tedirgin geçiriyorum günlerimi.Doktor genel bir yorum yaptı belki ama benim içime kurt düştü bir kere.Adetime de 1 gün var daha.Arada karnıma ani ağrılar giriyor.Normal ağrı mı bunlar acaba? Hamile olduğum konusunda bile şüpheleniyorum bazen. Yorum yaparsanız sevinirim.
çok şükür çok şükürrrrrr
aman canım dikkat et yorma kendini artık dinlenme dönemine girmiş olman lazımmmm
doğru diyosun hayatım. ahhhh ben çok hiperaktifim yerimde duramayan bir tip. evde durunca çok daha yoruyorum kendimi. oturmuyorum ki.
nereye gitsem aynı. herkes arkamdan bas bas bağırıyor yavaş hoplama zıplama diye:)))) dün iş yerimde misafirler vardı. onlara eşlik ettim merdivenleri inerken son bir iki basamak kala hopladım. patronumun bana öyle bir bakışı vardı ki:))) sonra burda doğuracan karışmıycam dedi:)
unutuyorum koca göbeğimle hamile olduğumu:)))
aman tatlım maaşallah maaşallah Rabbim doğuma da böyle gitmeni nasip etsin inşallah valla ne yalan söyleyeyim bende senin gibi rahat bir hamilelik geçirmeyi çok isterim ağırlaşmadan çok fazla şişmeden inşallah bu son döneminde böyle geçer ama ben anneme çekersem yandım ki ne yandım kadıncağıza hala takılırlar sen hamileyken yokuştan yuvarlasak aşağıdan tutardık diye ayak numarası 36dan 39a çıkmışbakalım hayırlısı:))
inşallah bende çok istiyorum evde sancımı çekeyim. gidip doğurup çıkayım:)))
yok bu işler genetik değil ben ondan eminim:) benim annem 9 ay kusar hatta hastanelik olur ve bavul gibi olurmuş. kardeşimde 32 kg almış. beni doğurduğunda evden çıkıp ankara ya doğuma gidene kadar (en fazla 4 saat) 2 terlik değiştirmiş şişmekten.
ben hala normal ayakkabımı giyiyorum. kilo meseleside 13-14 kg da sabitledim bazen çok şişersem 69 u görüyorum ama geçiyor. öyle çok bulantı yaşamadım 1-2 hafta işte. bir dönem geldi geçti.
İnşallah sende rahat bir hamilelik geçirirsin canım. hayırlı haberleri verde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?