Ilk çocuğunu düşünenler...

herşeyin hayırlısı canım Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin senin içinde minnak içinde inşallahhhh
inşallah canım. inşallah. sende sağlıcakla kurtulda.

:) bende sulu göz oldum. her şeye ağlıyorum. benimki biraz erken başladı.
kasılmalarımda var. erken mi gelecek acaba kızım

ay kıyamam sizeee canlarım benim az kaldı azzz

Günaydın şekerler

Bİr haftadır hafifleyen bulantılarım 3 gündür kaldığı yerden devam ediyor gezi parkındaki polislerden kalır yanı yok kafamı kaldırdığım anda yere yapıştırıyo beni. Fenalık geldi artık ne zaman bitecek tam bitti dediğim anda biber gazını basıyo suratıma çıldırıcam.. tam da tatil planları yapmaya başlamıştık eşimle düzeliyorum artık diye..

ACemi gamze sulugözlüşükte sizden aşağı değilim yani midem sağ olsun. Hayırlı olan zamanda sağlıkla gelecek inşallah ikinizin de melekleri;-)

sağol canım benim. inşallah seninde bulantıların bir an önce geçer. seni güçlendirirmi bilmiyorum ama. sabahları meleğinin kıpırtısıyla uyanmak çok güzel. son zamanlarda hem bir an önce bitsin kucağıma alayım istiyorum, hem de orada kalsa her gün yanımda benim korumam altında olsa diyorum.hiç çıkmasa dediğim bile oluyor:)))
dediğim gibi en güzeli kıpırtıları hissettiğin anlar. hatta okkalı tekmeler yeyip yerinden fırladığında bile bundan haz alacaksın:))az kaldı canım.

İnşallah canım. Ananem de ne zaman karnında kıpırdanmaya başladı o zaman geçer bulantıların demişti inşallah öyle olur en azından iyi olacağıma dair ümidim olur şimdi doğuma kadar sürecek gibi geliyor çok korkuyorum. 12. Haftada rahatlarsın diyorlardı iple çektim 12yi ama yok tık yok 16 oluyoruz hala aynı. Daha uzun sürmese bari. .

aslında kişiden kişiye değişiyor. pek yorum yapmamak lazım. genel bir kanı 12-16. haftalar arası geçer demek. benim annemde k.v. demde 9 ay boyunca kusuyorlarmış. hani benimde o kadar bulantım olmadı. 2-3 hafta oldu geçti.
geçecek merak etme. Rabbim evladına sağlık versin.

hayırdır cnm...
valla gamze benim gebeliğim ailelerin sayesinde burnumdan geldi....ağlamadığım gün yok nerdeyse....benim doktorum çok kızıyo ama napcan olmuyo elimizden gelen bişey varsa herşeyi yaparız biliyosun

cnm ben ilk 5 ay kustum ve bir anda biçak gibi kesildi...o kişiden kişiye değişiyo artık ben son zamanlarda kusmamak için resmen savaş veriyodum
ben hareketlerini 17. haftda hissetmi,ştim..biraz kendini dinlersen anlarsın..bağırsak hareketi ile karışıyo başlarda ama sonra seçmeye başlıyosun..zaten 20. haftalarda kesin hissediliyor

sorma hayatım. benimde farklı değil. benimde k.p içip içip elalemin emanet arabasıyla kaza yapıp arabayı pert etti. ş... sizin oturduğu daireye kadar biz ödüyoruz. 45 milyar bize kaçtı hayatım. az birikim yapmıştık doğum da lazım olur evimizi değiştiricez diye saçma sapan bişeye gitti. canına bişey olmamış ya dicen şimdi. ama alkol alıp 160 km hızla arabayı pert edip bize patlayınca keşke ölüsü çıksaydı dedirtti.

Bugun kontrolde hersey normal oldugu icin beklemeye karar verdik. Carsamba tekrar gidecegim. 41.haftasini da dolduracak galiba oglum

Arkadaşlarımmm doktordan yeni geldikk tahlilimiz de pozitif kesemizi de gördük mutluyuzz :)) Allah isteyen herkese nasip etsin.. Sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin :)

Bugun kontrolde hersey normal oldugu icin beklemeye karar verdik. Carsamba tekrar gidecegim. 41.haftasini da dolduracak galiba oglum
canıım çok sevindim. inşallah istediğin gibi normal yolla doğar paşa. hepimize mum tutturdu bak gelmeden. :))

Arkadaşlarımmm doktordan yeni geldikk tahlilimiz de pozitif kesemizi de gördük mutluyuzz :)) Allah isteyen herkese nasip etsin.. Sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin :)

çok güzel bir haber canım. gözün aydı.

içerde keyfi yerinde maaşallah paşanın kandilde gelecek kandildeee mübarek günde inşallahhh

canıım çok sevindim. inşallah istediğin gibi normal yolla doğar paşa. hepimize mum tutturdu bak gelmeden. :))

Benim oglum anasinin karnini oyle bir sevdi ki cikmak istemiyor hic. Kandile gozumu diktim 5 haziranda gelir belki diyorum. Beklesek bile cumadan sonraya birakmaz sanki doktor. Bu hafta dogacak bir sekilde

aman ya senin kayınpeder benimde kardeşim...bizimkilerin başına açtı borçları ama yiene bi işe giriyim çalışayım demiyo..askerede gitmiyor..bende onu sildim hayatımdan ama anne baba koruyo aklım hep onlarda...hergünümü resil etti...hakkımı helal etmiyorum bende kardeşime eşimede mahcup etti beni allaha havale ettim bende

amin canım inşallahhh:))

allah korusun canım sinirle söylüyosun ama hamilesin sen hamilelerin her sözü dua hükmünde sakin olmaya çalış kolay değil söylemesi kolay ama bebeğini düşn canım yaa allah yardımcınız olssun ne diyim..

amiin hayırlı olsun canım valla benden sana tavsiye yiyebildiğin kadar ye şimdi yiyebiliyoken. 3 aydır açlıktan ölüyorum iştahla yemek yediğim suyu kana kana içtiğim günleri öyle özledim ki..

bu hamilelik zaten zor hormonlar alt üst bide herşey üst üste gelmese keşke ama annelik sabır işi demek ki allah sabrımızı sınıyo.. bebeklerinizi düşünün canım ya stese girmemeye çalışın biliyorum kolay değil ama...

canım bulantılar ne zaman başlıyo benim daha çok yeni bi sıkıtntım yok şimdilik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…