- 8 Mayıs 2008
- 8.605
- 524
- 363
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #20.821
Oyle bir sey yok. Ben de ilkini dusurdum. Iki ay sonra oldu ve simdi dogmamak icin inatlasiyor bizleselam bayanlar .. ben de evlenir evlenmez hamile kaldım ama ilk bebişimi 7 haftalıkken düşürdüm..düşük olmasaydı temmuzda dünyaya gelecekti kısmet. 3 aydır tekrar yapmaya karar verdik bu ay 3. denemem olacak adetim bugün bitti . geçen ay yok ovülasyon zamanı yok bacağını havaya kaldır şudur budur çok takip ettim faydası olmadı.. düşükten sonra birdaha hamile kalamama gibi bir durum var mı? ne yapmam lazım .1 aydır da elevit ve folbiol içiyorum faydası olur diye..
Oyle bir sey yok. Ben de ilkini dusurdum. Iki ay sonra oldu ve simdi dogmamak icin inatlasiyor bizleHayirlisiyla gelecektir o
Kızlaaaaarrr bebiş denemelerimize yeni başladığımızı yazmıştım birkaç sayfa önce veeeeeeeeeeeeee hamileyimm :)) Allah'ıma şükürler olsun çok mutluyum... Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah... İsteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın Rabbim...
Doktordan geldik teteler
Haberler cok parlak degil. Bebek milim kimildamamis. Bir de asksine yuzunu yukari cevirmis. Oyle bir uzanmis kendini oyle bir yatirmis ki icerde, bir de elinin biri alninda, sanirsin sezlongda gunesleniyorYan gelip yatmis icerde. Agzini aciyor, esniyor, gozunu acip kapatiyor, neler neler. Tum beden diliyle "ne dogucam ya" diyor. Doktor teyzesi de " cok keyfine duskun bir bebek" dedi.
Dunku kasilmalardan sonra acikligim olacagini dusunup seviniyordum. Ama alttan parmakli muayenedebir santim bile acikligim olmadigini gorduk O kadar sancim oldu kasilmam oldu hafta boyunca ama bosa gitmis. Ne bebek kanala girmis ne aciklik olmus. NST de hala sancim yok gorunuyor. 45-50 oldugu da oldu ama doktor kaale almadi.
Suyu iyi. Sagligi da iyi. Ama gelisimi durmus. Bundan sonra boyle durur ileri gitmez dediSanirim sezeryan olacagim. Pazartesi tekrar kontrolum var. Duruma gore belki birkac gun daha bekleriz ama haftaya buyuk ihtimalle mudahale olacak. Bebegim supriz yapip da gelmezse sezeryanla dogmak zorunda kalacak.
Hakkimda hayirlisi neyse o olsun.
Hakkimizda hayirlisi canlar. Bebegim sanki nanik yapiyor bana, ona gicik oluyorum. Saglikli cok sukur masallahi var. 3400 gram ama minik kafali, iri olmayan bir bebek. Azicik boylu ciroz bir oglum olacak galiba. Doktor 3 kilo da dogabilir 3600 gram da diyor. Pazartes her sey yolundaysa biraz daha bekleyelim diyecegim. Belki mirac kandilinde dogar 5 haziranda
Kızlaaaaarrr bebiş denemelerimize yeni başladığımızı yazmıştım birkaç sayfa önce veeeeeeeeeeeeee hamileyimm :)) Allah'ıma şükürler olsun çok mutluyum... Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah... İsteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın Rabbim...
Test yaptım, daha doktora falan gitmedim herkese söylemeye de korkuyorum nazar değecek diye ama kendimi tutamıyorum da :) Doktor araştırmalarındayız şu an... Bu kadar çabuk olacağını hiç tahmin etmemiştim... Allah'ım kimseyi bu yolda eğlendirmesin herkesin kucağına sağlıklı sıhhatli evlatlarını almayı nasip etsin inşallah...
Canim kafasi asagida, govdesi de bu hafta iyice asagi indi. Doktor da dedi iyice inmis diye. Sorunumuz kafasinin kanala girmemis olmasi. Kafa asagida dogum kanalinin ucunda oylece duruyor, bu haftalarda kanala kafasini yerlestirmesi lazimmis ki sanciyla beraber dogabilsin. Gerci doktorum sanci ile birkac dakika icinde kafayi kanala sokabilecegini soyledi ama sancim da yok aksi gibi. Azicik acilmam olsaydi iyiydi.valla hergün bakıyorum sen doğurdun mu die...peki pozisyonu nasıl ters değil demi..yani başı aşağıdamı
bide üzülme cnm ya...erkek bebekler geç gelir...hem sezeryanda bi doğum şekli ole düşün sen ve oğlumuz tunamız iyi olsun önemli olan o annesi
Tebrik ederim, Allah kucagina almayi da nasip etsin. Doktora gidip kan testinde gordukten sonra hatta mumkunse bebegin kesesini gordukten sonra baskalarina soylersen daha isabetli olur benceTest yaptım, daha doktora falan gitmedim herkese söylemeye de korkuyorum nazar değecek diye ama kendimi tutamıyorum da :) Doktor araştırmalarındayız şu an... Bu kadar çabuk olacağını hiç tahmin etmemiştim... Allah'ım kimseyi bu yolda eğlendirmesin herkesin kucağına sağlıklı sıhhatli evlatlarını almayı nasip etsin inşallah...
Kizlar canlarim benim
Doktor beklese beklese haftaya cumaya kadar bekler. Bu da demektir ki en gec haftaya bugun minik nazli pasam kollarimda olacak Allahin izniyle
Canim kafasi asagida, govdesi de bu hafta iyice asagi indi. Doktor da dedi iyice inmis diye. Sorunumuz kafasinin kanala girmemis olmasi. Kafa asagida dogum kanalinin ucunda oylece duruyor, bu haftalarda kanala kafasini yerlestirmesi lazimmis ki sanciyla beraber dogabilsin. Gerci doktorum sanci ile birkac dakika icinde kafayi kanala sokabilecegini soyledi ama sancim da yok aksi gibi. Azicik acilmam olsaydi iyiydi.
Sezeryana da alistiriyorum kendimi. Sezeryan karari cikarsa epidural olmasini isteyecegim.
Tebrik ederim, Allah kucagina almayi da nasip etsin. Doktora gidip kan testinde gordukten sonra hatta mumkunse bebegin kesesini gordukten sonra baskalarina soylersen daha isabetli olur bence
Betahcg degeri 1500 ve uzerine cikinca gorunuyor. 5-6 haftalikken gorunur. O zamana kadar biraz sabirli olmak lazim. Allah muhafaza dis gebelik, kimyasal gebelik, bos gebelik gibi ihtimaller ortadan kalksin ki uzuntumuz olmasinBen de öyle düşünüyorum :) kese tam olarak ne zaman görünüyor acaba bilginiz var mı?
Acemi canım ne durumdasın?
Canlarim beklemedeyim hala. Sulugoz oldum iki gundur oto b.ka agliyorum. YArin kontrolum var. Eger bebgin durumu iyiyse 41.haftayi doldurmasini bekliycem. Kandilde dogacakmis gibi geliyor artik. Hala dogmazsa bebegim, persembe ya da cuma mudahale etsin doktor.acemiperi seni bende takip ediyorum.hem burdan hem ankaradaki hamileler topiğinden.. umarım bi an önce sağlıkla alırsın bebeişini kucağına..
bende sincan koruya gidiyorum seninde doğum tecrübeni merakla bekliyorum..allah yardımcın olsun canım
inşallah canım. inşallah. sende sağlıcakla kurtulda.Kizlar canlarim benim
Doktor beklese beklese haftaya cumaya kadar bekler. Bu da demektir ki en gec haftaya bugun minik nazli pasam kollarimda olacak Allahin izniyle
Canlarim beklemedeyim hala. Sulugoz oldum iki gundur oto b.ka agliyorum. YArin kontrolum var. Eger bebgin durumu iyiyse 41.haftayi doldurmasini bekliycem. Kandilde dogacakmis gibi geliyor artik. Hala dogmazsa bebegim, persembe ya da cuma mudahale etsin doktor.
inşallah canım. inşallah. sende sağlıcakla kurtulda.
:) bende sulu göz oldum. her şeye ağlıyorum. benimki biraz erken başladı.
kasılmalarımda var. erken mi gelecek acaba kızım
aynı durum bende var gamze bide kızlar erken gelir demiyolar mı deli oluyorum ...şöle 39 falan görelim azcık daha dursunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?