Ilk çocuğunu düşünenler...

Oyle bir sey yok. Ben de ilkini dusurdum. Iki ay sonra oldu ve simdi dogmamak icin inatlasiyor bizle Hayirlisiyla gelecektir o

Oyle bir sey yok. Ben de ilkini dusurdum. Iki ay sonra oldu ve simdi dogmamak icin inatlasiyor bizle Hayirlisiyla gelecektir o

inşallah .. sevindim böyle bir haber aldığıma .. düşürüp çocuğu olmayan uğraşan bir kaç kişi daha vardı gözüm korktu.. teşekkür ederim

Kızlaaaaarrr bebiş denemelerimize yeni başladığımızı yazmıştım birkaç sayfa önce veeeeeeeeeeeeee hamileyimm :)) Allah'ıma şükürler olsun çok mutluyum... Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah... İsteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın Rabbim...

hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin

valla hergün bakıyorum sen doğurdun mu die...peki pozisyonu nasıl ters değil demi..yani başı aşağıdamı
bide üzülme cnm ya...erkek bebekler geç gelir...hem sezeryanda bi doğum şekli ole düşün sen ve oğlumuz tunamız iyi olsun önemli olan o annesi

cnm 3 kilo üztü çok iyi ole çiroz falan değil keşek hepimizin bebeği 3600 doğsa sen içini ferah tut babyiğit bir oğlun olacak :)

Maaşallah subhanallah Rabbim bekletmeden yolladı bebişini desene çok şükür Rabbime hayırlısıyla sağlıkla kucağına da almayı naip etsin inşallahhh

Test yaptım, daha doktora falan gitmedim herkese söylemeye de korkuyorum nazar değecek diye ama kendimi tutamıyorum da :) Doktor araştırmalarındayız şu an... Bu kadar çabuk olacağını hiç tahmin etmemiştim... Allah'ım kimseyi bu yolda eğlendirmesin herkesin kucağına sağlıklı sıhhatli evlatlarını almayı nasip etsin inşallah...

hayırlı olsun canım. haftanın son günü ne güzel bir haber bu böyle. Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.

Canim kafasi asagida, govdesi de bu hafta iyice asagi indi. Doktor da dedi iyice inmis diye. Sorunumuz kafasinin kanala girmemis olmasi. Kafa asagida dogum kanalinin ucunda oylece duruyor, bu haftalarda kanala kafasini yerlestirmesi lazimmis ki sanciyla beraber dogabilsin. Gerci doktorum sanci ile birkac dakika icinde kafayi kanala sokabilecegini soyledi ama sancim da yok aksi gibi. Azicik acilmam olsaydi iyiydi.

Sezeryana da alistiriyorum kendimi. Sezeryan karari cikarsa epidural olmasini isteyecegim.

Tebrik ederim, Allah kucagina almayi da nasip etsin. Doktora gidip kan testinde gordukten sonra hatta mumkunse bebegin kesesini gordukten sonra baskalarina soylersen daha isabetli olur bence

Kizlar canlarim benim

Doktor beklese beklese haftaya cumaya kadar bekler. Bu da demektir ki en gec haftaya bugun minik nazli pasam kollarimda olacak Allahin izniyle

Kizlar canlarim benim

Doktor beklese beklese haftaya cumaya kadar bekler. Bu da demektir ki en gec haftaya bugun minik nazli pasam kollarimda olacak Allahin izniyle

Canım benim gelecek Allahımın izniyle topiğin paşası sen içini ferah tut
İçim öyle rahat ki senden yana herşey güzel olacak Allahımın izniyle

Ben de öyle düşünüyorum :) kese tam olarak ne zaman görünüyor acaba bilginiz var mı?

Ben de öyle düşünüyorum :) kese tam olarak ne zaman görünüyor acaba bilginiz var mı?
Betahcg degeri 1500 ve uzerine cikinca gorunuyor. 5-6 haftalikken gorunur. O zamana kadar biraz sabirli olmak lazim. Allah muhafaza dis gebelik, kimyasal gebelik, bos gebelik gibi ihtimaller ortadan kalksin ki uzuntumuz olmasin

acemiperi seni bende takip ediyorum.hem burdan hem ankaradaki hamileler topiğinden.. umarım bi an önce sağlıkla alırsın bebeişini kucağına..

bende sincan koruya gidiyorum seninde doğum tecrübeni merakla bekliyorum..allah yardımcın olsun canım

Acemi canım ne durumdasın?

Canlarim beklemedeyim hala. Sulugoz oldum iki gundur oto b.ka agliyorum. YArin kontrolum var. Eger bebgin durumu iyiyse 41.haftayi doldurmasini bekliycem. Kandilde dogacakmis gibi geliyor artik. Hala dogmazsa bebegim, persembe ya da cuma mudahale etsin doktor.

Kizlar canlarim benim

inşallah canım. inşallah. sende sağlıcakla kurtulda.

:) bende sulu göz oldum. her şeye ağlıyorum. benimki biraz erken başladı.
kasılmalarımda var. erken mi gelecek acaba kızım

inşallah canım. inşallah. sende sağlıcakla kurtulda.

:) bende sulu göz oldum. her şeye ağlıyorum. benimki biraz erken başladı.
kasılmalarımda var. erken mi gelecek acaba kızım

aynı durum bende var gamze bide kızlar erken gelir demiyolar mı deli oluyorum ...şöle 39 falan görelim azcık daha dursunlar

aynı durum bende var gamze bide kızlar erken gelir demiyolar mı deli oluyorum ...şöle 39 falan görelim azcık daha dursunlar

sorma hayatım. herkes ağız birliği yapmış sanki. geçen kontrolde doktorumda deyince ben iyice hazırlamaya başladım kendimi. zaten bu kadar stresle durması bile mucize kızımın. çok zor günler geçiriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…