Ilk çocuğunu düşünenler...

tabi canım. çok iyi edersin. gerçekten çok şey katıyor insana. ben uzun süre yapmamakta direndim ama keşke daha önce yapsaydım bu diyeti. hele eşim. yaklaşık 3 yıldır kilo vermeye çalışıyor. sigarayıda bıraktıktan sonra iyice şişmişti. 3 yıldır. insanıty den al aklına gelebilecek en ağır diyetleri yaptı ama nafile hemen geri aldı. şimdi çok mutlu yaklaşık 6 aydır yapıyor ve kilo ile ilgili bir çok sıkıntısı geçti.

tamamdır tatlım kitabını edindim bugün inşallah başlarım okumaya sonra da diyetine tabi ki dün eşime sizi anlattım pek bir heyecanlandı başlayalım hemen diyor:52::52:

acemi takvimin bitmiş bacım :)..varmı gelen giden :)

evet acemi cim. takvim bitmiş. bugün son gün. ağrılar ne durumda. nasılsın. var mı gelişme.

Uff çok heyecanlı. . ;-)

Acemiiiiiiperiiii nasil durumlar heyecan dorukta acaba dogurdumu :52::52::52::52:

acemiiii gelen giden yok sanırım ki buralardasın nasılsınnnn:34:

Gunaydin canlar. Takvimi bitirdik 40 haftayi devirdik oglusumla :32: Oglum biraz daha icerde durmak istiyormus teteleri. Sancim kasilmam var, ozellikle yuruyuslerden sonra fazlalasiyor ama gelen yok. Cuma gunu doktor kontrolum var. Duruma gore beklemeye ya da mudahaleye karar verecek. Once suni sanci olmazsa sezeryan deneyecek. Ama icimden bir his biraz daha bekleyecegimi soyluyor. Artik uzulmuyorum gelmiyor diye. 41-42. haftasinda normal dogumla saglikli dogan bebekler cokmus. Icim ferahladi onlari okuyunca.

Siz bize bol bol dua edin teteleri, oglum dunyaya gelmek icin son hazirliklarini yapiyor :49:

tamamdır tatlım kitabını edindim bugün inşallah başlarım okumaya sonra da diyetine tabi ki dün eşime sizi anlattım pek bir heyecanlandı başlayalım hemen diyor:52::52:

bak buna çok sevindim hayatım. eşinle birlikte yaparsan daha kolay oluyor. hemde hiç aç kalmıyorsun. düşünsene sınırsız fındık fıstık ceviz yiyorsun :)))

Gunaydin canlar. Takvimi bitirdik 40 haftayi devirdik oglusumla :32: Oglum biraz daha icerde durmak istiyormus teteleri. Sancim kasilmam var, ozellikle yuruyuslerden sonra fazlalasiyor ama gelen yok. Cuma gunu doktor kontrolum var. Duruma gore beklemeye ya da mudahaleye karar verecek. Once suni sanci olmazsa sezeryan deneyecek. Ama icimden bir his biraz daha bekleyecegimi soyluyor. Artik uzulmuyorum gelmiyor diye. 41-42. haftasinda normal dogumla saglikli dogan bebekler cokmus. Icim ferahladi onlari okuyunca.

Siz bize bol bol dua edin teteleri, oglum dunyaya gelmek icin son hazirliklarini yapiyor :49:

dualarımız seninle canım benim. Rabbim sağ salim senide paşayıda kurtarsın.

allah yardımcın olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

tabi ya stres olma ne gerek var..ağızımızdan çıkmayacağına göre bu sıpalar ole yada böle çıkacak bişekilde....üzülme hakkımızda hayırlısı
sezeryan olsada üzülme bacım napcan....oğlan ve sen iyi olunda

Acemi rüyamda seni gördüm topiğe girer girmez doğum yaptığını okuyorum. Ne durumdasın?

Kızlar bişey sorucam size ya 15 haftada karın şişer mi erken değil mi? Benden baya bi önde gidiyo bağırıyo hamile diye sanki ;-)

Acemi rüyamda seni gördüm topiğe girer girmez doğum yaptığını okuyorum. Ne durumdasın?
Ben de dun gece ruyamda topikte bir sey paylastigimi ve 55 kisinin begendigini gordum :37: Sanirim dogum yaptim falan yazmisim :37:

Ama oyle birsey yok. Bebisim icerde ufak ufak kipirdaniyor. Kasik agrilarim cogalsa da baska gelisme yok. Esimin bugun isi cokmus, ogleye kadar dogurma dedi bana :1:

Ben de dun gece ruyamda topikte bir sey paylastigimi ve 55 kisinin begendigini gordum :37: Sanirim dogum yaptim falan yazmisim :37:

Ama oyle birsey yok. Bebisim icerde ufak ufak kipirdaniyor. Kasik agrilarim cogalsa da baska gelisme yok. Esimin bugun isi cokmus, ogleye kadar dogurma dedi bana :1:

Öğleye kadar doğurma ha o da iyiymiş ;-) benim bi arkadaşım da senin gibi gününü geçirmişti hatta onun 10 gün falan gecikti nerrdeyse sezaryene alacaktı dr. Ama yere çömel yer siler gibi hareketler yap demiş dr. Onları yaptı üstüne tempolu şekilde yürüyüş yaptı o gün geldi nazlı bebeği.

Öğleye kadar doğurma ha o da iyiymiş ;-) benim bi arkadaşım da senin gibi gününü geçirmişti hatta onun 10 gün falan gecikti nerrdeyse sezaryene alacaktı dr. Ama yere çömel yer siler gibi hareketler yap demiş dr. Onları yaptı üstüne tempolu şekilde yürüyüş yaptı o gün geldi nazlı bebeği.
Ben de yuruyus yapip pilates topuyla esniyorum, bir de kegel egzersizi yapiyorum. Bekledik bu kadar madem haziranda gelsin bebegim. 31 mayis bana kotu bir tarih gibi geliyor. Allah hayirlisini versin tabi ki en basta geleni o

Ben de yuruyus yapip pilates topuyla esniyorum, bir de kegel egzersizi yapiyorum. Bekledik bu kadar madem haziranda gelsin bebegim. 31 mayis bana kotu bir tarih gibi geliyor. Allah hayirlisini versin tabi ki en basta geleni o

hadi hayırlısı canımcım paşa yerinden çok memnun sanırımmmm:1:
haftasonu gelecek inşallahhh:34:

İnşallah canım sağlıkla gelsin seni yormadan. Bence uyu bol bol malum her an gelebilir uykusuz geceler emzirmeler ;-)

Kızlar bişey sorucam size ya 15 haftada karın şişer mi erken değil mi? Benden baya bi önde gidiyo bağırıyo hamile diye sanki ;-)

evet bünyeyle alakalı. ben o kadar zayıf ta hamile kalmadım. yani kilom azdı ama boy kısa olunca hafif etine dolgun görünüyordum. benimde senin gibi erkenden karnım sivrilmeye başlamıştı.

rüyan hayırlara olsun inş.

hadi hayırlısı canımcım paşa yerinden çok memnun sanırımmmm:1:
haftasonu gelecek inşallahhh:34:

:)) benim eşimde 9 ay 13 günlük doğmuş. erkekler biraz ağır kanlı oluyor sanırım.

haha iyiymiş kocanda pazarlık yapıyo

Back