• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk Cinsel İlişki

hatunice24

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2015
5
2
3
31
Arkadaşlar merhaba, iki gün önce ilk kez cinssel ilişkiye girdim, 2 kere geri çekilme ve 1 kere kondomla. Önce kan gelmediğini falan düşündük sonra çarsaf üzerinde koyu kırmızı lekelere denk geldim. kendimi kastığım için canım yandı tabi o gün, ve ertesi gün boyunca acı devam etti ama sanki tahriş olmuş ve zorlanmış gibi bi acıydı. Bugun sabah tuvalete gittiğimde 2-3 damla normal renkte ama fakat fazla yoğun olmayan sekilde kan geldi. Adetime 14 gün var, internetten yaptığım araştırma sonucu pek iç açıcı şeylerle karşılaşmadım... Kimi yerleşme kanaması demiş kimi de enfeksiyon. Ama ilk ilişkim olduğu için ne olduğundan emin olamıyorum. 1 hafta boyunca da doktora gidebilme ihtimalim yok. Tecrübeli olan bayanlardan yardım istiyorum. Kanama sebebi ilk ilişki mi yoksa başka bir şey mi?

Muhtemelen ilk ilişki olduğu için tahris meselesi normal yani. Temizliğine dikkat etmelisin. Bir kaç gün ara verirsen daha sonraları rahat olacaktır

Ilk iliskin oldugu icin tahris oldugu icin kanaman olmus. Hamilelik oldugunu hic sanmam hamile kalmak o kadar kolay degil...

Ilk iliskin oldugu icin tahris oldugu icin kanaman olmus. Hamilelik oldugunu hic sanmam hamile kalmak o kadar kolay degil...
Bende aynı şekilde düşünüyorum arkadaşım 1 senelik evli hala hamile kalamıyor... Ama internet denen şey işte iyi mi kötü mü anlayamadım, her konuda bi fikri var. Bende pimpirikliyim herhalde o yüzden taktım kafama sanırım..
Teşekkürler cevap için

Bende aynı şekilde düşünüyorum arkadaşım 1 senelik evli hala hamile kalamıyor... Ama internet denen şey işte iyi mi kötü mü anlayamadım, her konuda bi fikri var. Bende pimpirikliyim herhalde o yüzden taktım kafama sanırım..
Teşekkürler cevap için
Rahat ol tatlm

İlk ilişki sonrası bi müddet kanamalar normaldir.
Bikaç ilişkide de gelebilir hatta, alışana kadar.
Ama evli değilsen korunmayı ihmal etme, geri çekilme yöntemi pek güvenilir değil :KK66:

canım kastığın için olmuş benim 2 gün boyunca kanamam oldu

1hafta kadar devam edebilir o damla damla kanamalar
idrar yaparken sızı da hissedersin,normaldir

Benim kanamam olduktan sonra neredeyse 1 hafta devam etti lekelenme şeklinde.. Doktora falan gitmedim.. Herkezin vücudu farklı.. Çok takılma, adet günün geçerse alırsın bir test, hemen belli olmaz öyle..

ilk ilişkin olduğu içindir kanama. en azından 1 hafta partnerinle ilişki yaşamamanı tavsiye ederim. bu arada korunma yöntemlerini araştırmaya başlamanı tavsiye ederim. hijyene dikkat et bu arada ve tahriş durumu varsa özellikle pamuklu iç çamaşırı kullan dar pantolonlardan bir süre kaçın derim

Back