- 13 Temmuz 2024
- 8
- 4
-
- Konu Sahibi nostaljili
Vajina kanalı tahriş olmuş olabilir ondan kaynaklı hafif kanamalar geliyor olabilir veya yumurtlama döneminize denk geldiyse onun kanaması olabilir
Ne kadar sürdü peki.Sıkıntı yok bende de olmuştu
Tahriş olmus. doktora gidin yine de enfeksiyon kapmayin.Sevgili kız kardeşlerim merhabalar.Eşimle ilk birliktelikten sonra yataktayken leke şeklinde kanamam oldu ancak tuvaletimi yapmaya gittiğim birkaç gün açık kırmızı ve sünen kan geldi. Bir hafta ara verdim korktuğum için.Sonra yine birleşme yaşadık ve yatakta bir kanama olmamasına rağmen aynı şekilde vajinamdan kanamam oldu. Bu durumu yaşayanlar var mı? Kızlık zarı kanaması mı yaşıyorum yoksa başka bir sorun mu var anlayamadım. Bilgisi olanlar paylaşım yaparsa çok sevinirim.
Sevgilerimle
Tesekkur ederim peki sizce yırtılması kolay bi şey mi yoksa zorlama gerekir miYatakta çok azdı.Tuvalete gidince daha yoğun geldi.Çok yoğun bir acı olmasa da ilk giriş kısmında yanma gibi bir şey yaşadım
Bacım orada yırtılan bir şey yok ama sen bilirsinTesekkur ederim peki sizce yırtılması kolay bi şey mi yoksa zorlama gerekir mi
Dokunun esnemesi işte ne dediğimi anlamışsınızdır diye düşünüyorum.Bacım orada yırtılan bir şey yok ama sen bilirsin
Bu benim bildiğim kadarıyla çok kişiden kişiye değişen bir durum.Kendini rahat bırakamazsan daha zor kendini rahat bırakabilirsen daha rahat olan bir şey.Tabi vajinanın yapısal özelliği de bunda etkili.Tesekkur ederim peki sizce yırtılması kolay bi şey mi yoksa zorlama gerekir mi
Sizde süreç ne kadar sürdü normal acısız ve kanamasız ilişkiye geçişBende oldu ama bizim birleşmelerimiz de çok zor oluyordu canım çok acıyordu kanamasına şaşırmıyordum
5-6 sefer kanamalı oldu. Sonra bıraktık ben dilatör ile çalıştım. Çalıştıktan sonra bir daha kanama ve acı olmadı.Sizde süreç ne kadar sürdü normal acısız ve kanamasız ilişkiye geçiş
Harika bilgi.Teşekkür ederim paylaşımınız için5-6 sefer kanamalı oldu. Sonra bıraktık ben dilatör ile çalıştım. Çalıştıktan sonra bir daha kanama ve acı olmadı.