ilk cinsel ilişki sonrası kanamanın devam etmesi

Hayatının hatasını ettin bu konuyu buraya açmakla..
Şimdi ahlak bekçileri doluşup; "evlenmeden niye yapıyorsun bunu" filan diye yargılamaya başlayacak, gardını al:confused:

Şimdi ahlak bekçileri doluşup; "evlenmeden niye yapıyorsun bunu" filan diye yargılamaya başlayacak, gardını al:confused:

ah inan çok yardıma muhtacım:) ben yada sevgilim namusun kızlık zarınla bağdaşan bir durum olmadığını düşündüğümüz için böyle durumları başkalarının yargılamasıda gereksiz bence:) ilişkim 8 yıllık şimdiye kadar olmamasının tek sebebide hazır hissetmediğim içindi. kişinin takmadığı durumu bir başkası takıyosa oda takanın kendi sorunudur ne diyim:)

ah inan çok yardıma muhtacım:) ben yada sevgilim namusun kızlık zarınla bağdaşan bir durum olmadığını düşündüğümüz için böyle durumları başkalarının yargılamasıda gereksiz bence:) ilişkim 8 yıllık şimdiye kadar olmamasının tek sebebide hazır hissetmediğim içindi. kişinin takmadığı durumu bir başkası takıyosa oda takanın kendi sorunudur ne diyim:)
bende ahlak bekcısı degılım aslında konuna cevap yazmak amacıyla da gırmemıstım ama yazdıgına ıstınaden fıkrımı belırtmek ıstedım
her ne kadar sevgılınle namusu kızlık zarıyla bagdaslastırmasanız da , olur kı ılerıde ayrı duser (insallah olmaz) ve karsına hayatımın erkegı dedıgın bırı cıkar ve bu erkek bu namus mevzusuna cok onem verıyo olursa ıste ozaman senın durumunu dusunmek ıstemem

bende ahlak bekcısı degılım aslında konuna cevap yazmak amacıyla da gırmemıstım ama yazdıgına ıstınaden fıkrımı belırtmek ıstedım
her ne kadar sevgılınle namusu kızlık zarıyla bagdaslastırmasanız da , olur kı ılerıde ayrı duser (insallah olmaz) ve karsına hayatımın erkegı dedıgın bırı cıkar ve bu erkek bu namus mevzusuna cok onem verıyo olursa ıste ozaman senın durumunu dusunmek ıstemem

ben zaten ekimde evleniyorum ama benim için konunun bununla alakası yok 8 yıllık bir ilişkim var cinsel birliktelik olmasa bile sürtünme ile zaten bir ilişki yaşıyordum karşıma çıkacak adam 8 yıllık ilişkim olduğunu bilip bekareti var diye alkış tutacağını hiç sanmam benim çevremde o tür insanlar yok zaten olamazda:) sen sıkma canını sevgili eldam:))

Kızlık zarı ve namus doğru orantılı mı yani? Kızlık zarı olmayan namussuzdur o halde öyle mi?

Bi bitmediniz ya..

amerikada hangi elayette yasıyorsunuz ???
ben türkiye de yasıyorum canım ya

allah aşkına boşa kalabalık yapmasak? belirteceğin KONUYLA ALAKALI bir fikrin varsa alalım yoksa mümkünse seni dışarı alalım

allah aşkına boşa kalabalık yapmasak? belirteceğin KONUYLA ALAKALI bir fikrin varsa alalım yoksa mümkünse seni dışarı alalım
senin gibileriyle muhattap olunmamalı o bellı
bı yardım eden de cıksaydı derdıne cok sevınecektım
bence sen kayınvalıde aday adayını bı ara sor bakıyım o sana konuyla ılgılı daha cok yardımcı olur zıra burda bosu bosuna beklıyorsun

senin gibileriyle muhattap olunmamalı o bellı
bı yardım eden de cıksaydı derdıne cok sevınecektım
bence sen kayınvalıde aday adayını bı ara sor bakıyım o sana konuyla ılgılı daha cok yardımcı olur zıra burda bosu bosuna beklıyorsun

ahahahah kıyamam nasıl sinirlendi uzman jinekologla görüştüm merak etme hayatım:) tamam çok sevgili namus bekçisi sana dünyanın namusunu kurtarmakta başarılar dilerim:))))

Benmde ayni seninki gbi ilk iliskimden sonra ertesi gun bile kan gelmisti hatta adet kanamasi gbi koyu renk cok korkmustum uzerine oturamamistm ama zorladiysan ondan olmustur korkma gecer birkac gun icinde

Bir kac gun ara vermelisiniz korkulacak bir durum olduğunu düşünmüyorum

Hata yapmışsın önce bunu belirteyim ama bu benim fikrim. Bnim 3 gün sürdü . İlk gün kırmızı 2 gün pembe renkte. Ve o kan normal kan gibi kolay kolay çıkmıyor bunuda farketmiştim:)

Back