Herkese merhaba 3 aylık evliyim. Eşimle henüz tam olarak birleşme sağlayamadık. İlk zamanlar eşimde problem oldu sonra ben korkmaya başladım. 1 2 kere giriş oldu ama çok zorlandım sonra parmak egzersizi yapmaya başladık onu zor olsada alabiliyordum sonuna kadar. Ama bir kanama olmadı kanama olmama ihtimalini de biliyorduk o yüzden çok onemsemedik.parmagi alabilmek bana cesaret vermişti Ama ilişkiye girememe sorunu devam etti. Sonra Jinekologa gittik muane oldum orda da kendimi çok kastım ve doktor vajina girişimin çok dar olduğunu ve hymenin bozulmadigi söyledi. Asıl beni korkutan konu vajina girişimin dar olması. Ya da hymenden dolayı girişin zorlanması. 1 haftadır kendim deniyorum alistirmaya çalışıyorum kendimi bazı cisimlerle denedim ve ilk giriş gerçekten çok zor oluyor çok gergin bir şeyi zorluyormus gibi hissediyorum bi yer var ve orayı geçtikten sonra gerisi rahat kendi kendine çekiyor zaten içeri. Ama o giriş gerçekten zorluyor tolere edebiliyorum bu acıyı ama eşimle yaptığımda hem heyecandan hem onda daha fazla zorlama olacağından korkuyorum. Sizce bu ilk girişteki acı normal mi? Vajina giriş darlığından ya da hymenin durmasin dan mı kaynaklı? Ya da alışık olmadığım için mi cevaplarsanız çok sevinirim