- 17 Şubat 2013
- 3.135
- 1.769
-
- Konu Sahibi agresifkiz
Kendime bunu tekrarlıyorum aslında özgüvenli ol sen kendini beğenmezsen başkası da beğenmez diyorum, kaldı ki ayna karşısında kendimi beğeniyorum ama o anı düşününce özgüvenim kırılıyorAsla gözü görmüyor o esnada. En seksi şey özgüvendir. Takılırsanız bunlara hata yaparsınız.
Lütfen kendinden eminsen beraber ol.Öncelikle hiç cinsel deneyimim yakınlaşmam olmadı şimdiye kaadar. Doğru insan olduğunu hissettiğim kişiyle deneyimlemek istedim ve şu an istiyorum. Erkek arkadaşımla yakın zamanda artık yakınlaşmak istiyorum ama sorun şu ki aynaya baktıkça hep bir sorun buluyorum kendimde. 20-25 kilo kadar kilo verdiğim için vajinamda belli belirsiz çatlaklar var. Aşırı göze batmasa da acaba sorun eder mi diyorum. Ya da vajinam makat bölgem bir tık daha koyu ten rengimden, popomda 1-2 sivilceden kalan iz var. Bu ara hepsi gözüme öyle batmaya başladı ki beni beğenmez korkusu ya da etkilenmez korkusu sardı. Çok fazla kilo verdim ama hala birazcık balık etli sayılırım bu da etkiliyor. Demem o ki o esnada gözü görüyor mu böyle şeyleri insanın? Çok gergin ve heyecanlıyım zaten. Tavsiye vermek isteyen olursa da bu arada açığım :)
Takıldığım bir konu değil zar. Sadece özel alanıma almak istediğim biriyle böyle özel anları yaşamak için bekledim ve onunla yaşamak denemek istiyorum. Kötü düşünmek istemiyorum dillendirmek de istemiyorum ama olurda yollarımız ayrılırsa bir gün yeri hep bende ayrı kalmalı :)Lütfen kendinden eminsen beraber ol.
Olduktan sonra pişmanın zarım gitti ne yapacağım ben diyeceksen hiç girişme bu işe.
Erkekler takılmaz öyle şeylere merak etme
Ilk seferden sonra geçer takıntıların.Kendime bunu tekrarlıyorum aslında özgüvenli ol sen kendini beğenmezsen başkası da beğenmez diyorum, kaldı ki ayna karşısında kendimi beğeniyorum ama o anı düşününce özgüvenim kırılıyor
teşekkür ederim :)Ilk seferden sonra geçer takıntıların.
Ozaman sorun yok :)Takıldığım bir konu değil zar. Sadece özel alanıma almak istediğim biriyle böyle özel anları yaşamak için bekledim ve onunla yaşamak denemek istiyorum. Kötü düşünmek istemiyorum dillendirmek de istemiyorum ama olurda yollarımız ayrılırsa bir gün yeri hep bende ayrı kalmalı :)
Umarım takılmaz.
Rica ederim. Gönlünüzce olsun her şey.teşekkür ederim :)
Genital bölge ve koltuk altı zaten ten renginden daha koyu olur. Anormal bir durum yok ortada. Herkesin çatlağı, selüliti var, zayıfların bile. Şu ana kadar kimse bana şuranda çatlak var demedi. Erkekler cinsellik yaşarken öyle şeyleri görmezler bile. Sevişme şansına kavuşmuş olmak bile lütuf çoğu için.Öncelikle hiç cinsel deneyimim yakınlaşmam olmadı şimdiye kaadar. Doğru insan olduğunu hissettiğim kişiyle deneyimlemek istedim ve şu an istiyorum. Erkek arkadaşımla yakın zamanda artık yakınlaşmak istiyorum ama sorun şu ki aynaya baktıkça hep bir sorun buluyorum kendimde. 20-25 kilo kadar kilo verdiğim için vajinamda belli belirsiz çatlaklar var. Aşırı göze batmasa da acaba sorun eder mi diyorum. Ya da vajinam makat bölgem bir tık daha koyu ten rengimden, popomda 1-2 sivilceden kalan iz var. Bu ara hepsi gözüme öyle batmaya başladı ki beni beğenmez korkusu ya da etkilenmez korkusu sardı. Çok fazla kilo verdim ama hala birazcık balık etli sayılırım bu da etkiliyor. Demem o ki o esnada gözü görüyor mu böyle şeyleri insanın? Çok gergin ve heyecanlıyım zaten. Tavsiye vermek isteyen olursa da bu arada açığım :)
Öncelikle hiç cinsel deneyimim yakınlaşmam olmadı şimdiye kaadar. Doğru insan olduğunu hissettiğim kişiyle deneyimlemek istedim ve şu an istiyorum. Erkek arkadaşımla yakın zamanda artık yakınlaşmak istiyorum ama sorun şu ki aynaya baktıkça hep bir sorun buluyorum kendimde. 20-25 kilo kadar kilo verdiğim için vajinamda belli belirsiz çatlaklar var. Aşırı göze batmasa da acaba sorun eder mi diyorum. Ya da vajinam makat bölgem bir tık daha koyu ten rengimden, popomda 1-2 sivilceden kalan iz var. Bu ara hepsi gözüme öyle batmaya başladı ki beni beğenmez korkusu ya da etkilenmez korkusu sardı. Çok fazla kilo verdim ama hala birazcık balık etli sayılırım bu da etkiliyor. Demem o ki o esnada gözü görüyor mu böyle şeyleri insanın? Çok gergin ve heyecanlıyım zaten. Tavsiye vermek isteyen olursa da bu arada açığım :)
Kac yaşındasınız siz sevgilinizle aranızda yas farkı Var mi ? Bide sevgilinizinde ilk mi olacak yok sa daha önce birlikteliği olmuş mu konuştunuz mu hiçÖncelikle hiç cinsel deneyimim yakınlaşmam olmadı şimdiye kaadar. Doğru insan olduğunu hissettiğim kişiyle deneyimlemek istedim ve şu an istiyorum. Erkek arkadaşımla yakın zamanda artık yakınlaşmak istiyorum ama sorun şu ki aynaya baktıkça hep bir sorun buluyorum kendimde. 20-25 kilo kadar kilo verdiğim için vajinamda belli belirsiz çatlaklar var. Aşırı göze batmasa da acaba sorun eder mi diyorum. Ya da vajinam makat bölgem bir tık daha koyu ten rengimden, popomda 1-2 sivilceden kalan iz var. Bu ara hepsi gözüme öyle batmaya başladı ki beni beğenmez korkusu ya da etkilenmez korkusu sardı. Çok fazla kilo verdim ama hala birazcık balık etli sayılırım bu da etkiliyor. Demem o ki o esnada gözü görüyor mu böyle şeyleri insanın? Çok gergin ve heyecanlıyım zaten. Tavsiye vermek isteyen olursa da bu arada açığım :)