- 28 Ekim 2016
- 61
- 42
- 34
Merhaba iyi akşamlar diliyorum herkese formu sürekli takip eden birisiyim pek yazma ve yorum yapma gibi bir aktivitem yok ama ve ilk kez bir sıkıntımdan dolayı bu kategoride paylaşma ihtiyacı duydum. Güzel giden bir ilişkim var anlayışlı empati kurabilen karşısındaki insanı kırmadan sozlerini ifade eden biri. İlişkimize cinselliği dahil etmeye karar verdik. Benim ilkim olacağımdan biraz stres yaptım. Sevişme konusunda sıkıntı yaşamıyorum ama iş birleşmeye gelince o an istemsiz bir şekilde kaslarım kasılma yaptı ve bir kaç kez denemize rağmen birleşme olmadı canım çok yandı. Ara vermemize ragmen sonrasında o denemek dahi istemedi ve kendisini hayal kırıklığına uğrattığımı denesekte olmaycağını dile getirdi.Şu an bana karşı bu durumdan dolayı bana karşı soğuk davranıyor. Karşisindaki insana anlayış gösteren biri o davranıştan uzak. Konuşmaya çalışsamda daha sonra deneriz desemde benim onunla birleşme isteğime inanmıyor. Cinsellik konusu neden erkek için bu kadar önemli .Gerçekten değer veren insan bu konuda karşısındaki insanı kırmaktansa anlayış ve destek olması gerekmez mi? Sırf bu durumdan dolayı ayrılmak istemiyorum ama ne yapabilirim. Bu tür konuda ne yapmam lazım bayanlar bana yardım edin tercübelerinize ihtiyacım var.