- 20 Kasım 2024
- 1
- -4
- 28
-
- Konu Sahibi seyma343434
Düzgün korun sonra buraya hamile miyim acaba diye konu açma. Tak fişi bitir işi şeklinde ilerleyebilirsinArkadaşlar ben erkek arkadaşımla pazar günü ilk birlikteliğimi yaşayacağım . Korkmuyorum çok ama ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Ona güveniyorum bana nazik davranacağını da biliyorum ama tedirginim birazcık ilk girişte hemen bozulur mu ortalama kaç dkda bozuluyor. Bilgi verirseniz sevinirim
Ismarlama randevulu sevişme nasıl oluyorArkadaşlar ben erkek arkadaşımla pazar günü ilk birlikteliğimi yaşayacağım . Korkmuyorum çok ama ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Ona güveniyorum bana nazik davranacağını da biliyorum ama tedirginim birazcık ilk girişte hemen bozulur mu ortalama kaç dkda bozuluyor. Bilgi verirseniz sevinirim
Allahim sabır ver shshshhs ortalama kaç dakikada bozulur ne demekArkadaşlar ben erkek arkadaşımla pazar günü ilk birlikteliğimi yaşayacağım . Korkmuyorum çok ama ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Ona güveniyorum bana nazik davranacağını da biliyorum ama tedirginim birazcık ilk girişte hemen bozulur mu ortalama kaç dkda bozuluyor. Bilgi verirseniz sevinirim
Kaç yaşındasınArkadaşlar ben erkek arkadaşımla pazar günü ilk birlikteliğimi yaşayacağım . Korkmuyorum çok ama ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Ona güveniyorum bana nazik davranacağını da biliyorum ama tedirginim birazcık ilk girişte hemen bozulur mu ortalama kaç dkda bozuluyor. Bilgi verirseniz sevinirim
Kaç dkda bozuluyor derken? Sevgilin bakire olup olmadığını mi öğrenmeye çalışıyor? Seni sekse mi zorluyor? Gerçekten isteyerek mi yapacaksın bunu ?Arkadaşlar ben erkek arkadaşımla pazar günü ilk birlikteliğimi yaşayacağım . Korkmuyorum çok ama ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Ona güveniyorum bana nazik davranacağını da biliyorum ama tedirginim birazcık ilk girişte hemen bozulur mu ortalama kaç dkda bozuluyor. Bilgi verirseniz sevinirim
İki sağ 3 sol yap sonra da 4,5 ılerı gerı hareketten sonra takrıben 2 sanıye sonra hopppp artık karı oldunuz hanfendüüü. Güle güle kullnınArkadaşlar ben erkek arkadaşımla pazar günü ilk birlikteliğimi yaşayacağım . Korkmuyorum çok ama ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Ona güveniyorum bana nazik davranacağını da biliyorum ama tedirginim birazcık ilk girişte hemen bozulur mu ortalama kaç dkda bozuluyor. Bilgi verirseniz sevinirim