- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.596
Konunun başlarini okurken ben bile daraldim yok sizinkilere gidecegiz, yok bizimkilere gidecegiz. Eşinizin tepkisine ve bıkmasina şasirmadim yani...
Bu kadar da zirt pirt ailelere gidilmez ki, ha illa zirt pirt gidilecekse de yalniz gidin arada yani birbirinizi zorlamayin boyle.
Her hafta ailelere gidiyorsunuz galiba şu anlatimdan oyle cikariyorum. Kaynanam bize yarim saat mesafede ve ayda bir filan gidiyoruz hatta eşim ugradi 1 saat kadar geldi ben gitmedim bile bu sefer.
4 ayda bıktiracak kadar akrabaydi, oturmaydi, aileler filan cidden insanda huzur kalmaz.
Ben de sizin gibi düşünüyorum ama şartlar öyle olmadı işte. Sık sık o tarafa gidiyoruz e ben de bizimkilere haksızlık yapmış gibi hissediyorum. Kayınvalideme biz de yürüme ile beş dakika mesafedeyiz ama işimiz ve olmamız gereken konum yüzünden. Yoksa onlar burada diye tutuuğuumuz bir ev değil. Ailemle de araba olsa 10 dakika. Ama işte benim daraldığım mesele onun asla anlamamış olması ve annesinin duygu sömürülerine karşı biliyorum ama ne yapalım başka şehre gidene kadar sabır bakış açısı