Yarın biriyle buluşacağım. Muhtemelen sevgili olacağız. Gözüme sadece siyah eyeliner uygulamak istiyorum, iri yeşil gözlerim var. fazlasıyla beyaz tenliyim ama yüzümde renk uyumu yok fakat sivilce iz vb cilt sorunum da yok, burun kanatlarımın altları pembemsi. O yüzden cok az kapatıcı uygulamak istiyorum oralara. Üzerine varla yok arası fondoten surmek istiyorum. Pembe tonlarında bir allık kullanıyorum, şeftali de var ama pembemsi olanı seçtim. Ruj için de dudağımın renginde simsiz bir ruj süreceğim.
Olabildiğince sade olacak. Çünkü bir daha asla yapmayacağım ağır bir makyaj yaparsam hoş olmaz diye düşündüm. Çünkü normalde sadece pudra allık eyeliner kullanırım.
Saçımın rengi açık kestane. kahkülüm var kaşlarımın biraz üzerinde bitiyor. uzun saçlıyım genellikle düzleştirir ya da örerim saçlarımı. Düz olarak kullanacağım.
Ayrıca 20 yaşındayım.
Olabildiğince sade olacak. Çünkü bir daha asla yapmayacağım ağır bir makyaj yaparsam hoş olmaz diye düşündüm. Çünkü normalde sadece pudra allık eyeliner kullanırım.
Saçımın rengi açık kestane. kahkülüm var kaşlarımın biraz üzerinde bitiyor. uzun saçlıyım genellikle düzleştirir ya da örerim saçlarımı. Düz olarak kullanacağım.
Ayrıca 20 yaşındayım.