bence olacagi yoksa ne kadar ugrassan da bos
ama olacagi varsa da istersen en kotu halinle git yine de olur...
bence kendin ol yeter...
BENDE BISEYLER EKLEMEK ISTIYORUM IZNINIZLE
_sakın ama sakın kendınızden odun vermeyın,
guclu olmasanız bıle guclu durmaya calısın erkekler kendınden emın guclu kadınları ıstıyorlar
-eger olurda samımıyetten dudagınızdan opmeye calısırsa sakın ama sakın ızın vermeyın her ne kadar ıstesenız de kendınızı engelleyın yaptıgınız masum bı opusme bıle onun kafasında soru ısaretı olusturacaktır
-yemek ısmarladıgında yememezlık yapmayın sevmedıgınız bı yemek bıle olsa bı ıkı lokma yıyın yemezsenız eger kendını degersız hıssedecek belkı ılk ve son yemegınız olacaktır
-bakımlı olun fresh kokular surun
-makyajınızı abartmayın guzel gorunmek yerıne onun gozunde paylaco durumuna dusebılırsınız
-gozlerının ıcıne gulumseyerek bakın bısey anlattıgı zaman dıkkatlı dınleyın ona deger verdıgınızı gosterır bu ve onun da kendıne guvenı gelır
-telefonunuzla onun yanında sık sık oynamayın sakınnnnn(bunu ben yaptım ve cok pısman oldum)
-eger bıseyler ıma edıyosa bıle sakın ona acılmayın onun acılmasını bekleyın olurda o acılmazsa ben senın neyınım,bız sevgılımı oldk,yada daha ne kadar bekleyecegım gıbı sozlerle sıkıstırmayın onu zaten olacagı varsa her halukarda olur
-cıddı bısıler hıssedıyorsanız nazık,sevecen,kırılgan,durust olun unutmayın kucuk bı yalanınız bıle ılerıde yakanızı bırakmayacaktır
-yanında oturaklı agır durun bu onun ustunde cok etkı bırakacaktır
bence olacagi yoksa ne kadar ugrassan da bos
ama olacagi varsa da istersen en kotu halinle git yine de olur...
bence kendin ol yeter...
merhaba da hangi aramiza? isteyen herkes yazabilir guzelim bisey yapmama gerek yok ki hosgeldin
ben yeni üyeyim napcamı öğrenmek için başım döndü valla benim yanıtlarımı görüyosunuzmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?