- 12 Temmuz 2006
- 5.740
- 655
- Konu Sahibi ThinkinPinky
Beni 3 liralık kahve için kasaya dikecek adamla işim olmaz.
Mesele para değil zihniyet
Mesele para değil zihniyet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çocuk öğrenci malum...6 lirayı önemsememişde olabilir..takma..Yanlış anlaşılmasın paragöz bi insan falan değilim.Hatta bu zamana kadar görüştüğüm erkeklerle de buluşmalarımda hemen cüzdanıma elimi attım onlar izin vermediler ödememe ama diğer buluşmalarda ben ısmarladım filan.Dün bi cocukla buluştum. İkimizde öğrenciyiz. Kahve içtik işte hesabı ödeyecegiz 6 lira bişey bi kahve,ben cıkardım cüzdanımı kasada adam ikimizinde kahvesinin fiyatını söyledi bekledim bi atak gelmedi bundan ben ikimizinkinide öderim desem ses etmeyecekti galiba. ben de verdim parayı kendi içtiğim şeyi söyledim kasadaki adam ayrı ayrı mı olcak dedi çocuk evet ayrı olcak dedi. Yani tamam öğrenciyiz bisey demiyorum zaten o ödeyim deseydi de izin vermezdim gerek yok teşekkürler diyip öderdim ben kimseye muhtaç degilim çok şükür ama nezaketen yalandan sorulur ya çok bozuldum ne biliyim. Hani parası yoktur dicem de buluşalım diyen oydu zorla çagırmadımki sonucta. Bide ilk buluşma yani. Samimiyet artınca zaten bi gün erkek öder diğer gün kadın. Haksız mıyım?
bu iş yaş bu çocuktan bısey olmazYanlış anlaşılmasın paragöz bi insan falan değilim.Hatta bu zamana kadar görüştüğüm erkeklerle de buluşmalarımda hemen cüzdanıma elimi attım onlar izin vermediler ödememe ama diğer buluşmalarda ben ısmarladım filan.Dün bi cocukla buluştum. İkimizde öğrenciyiz. Kahve içtik işte hesabı ödeyecegiz 6 lira bişey bi kahve,ben cıkardım cüzdanımı kasada adam ikimizinde kahvesinin fiyatını söyledi bekledim bi atak gelmedi bundan ben ikimizinkinide öderim desem ses etmeyecekti galiba. ben de verdim parayı kendi içtiğim şeyi söyledim kasadaki adam ayrı ayrı mı olcak dedi çocuk evet ayrı olcak dedi. Yani tamam öğrenciyiz bisey demiyorum zaten o ödeyim deseydi de izin vermezdim gerek yok teşekkürler diyip öderdim ben kimseye muhtaç degilim çok şükür ama nezaketen yalandan sorulur ya çok bozuldum ne biliyim. Hani parası yoktur dicem de buluşalım diyen oydu zorla çagırmadımki sonucta. Bide ilk buluşma yani. Samimiyet artınca zaten bi gün erkek öder diğer gün kadın. Haksız mıyım?
Bilgecem üzgün yazıyor ? yorumuna banmı geldi geçmiş olsun canım neyse yakında yazarsın yine sevgilerimle6 lira nedir ki sonuçta? Kesinlikle ilk buluşmada erkek ödemeli.