İlk buluşmada hesabı ödemeyen erkek

Geçen günlerde bana yazan bi'çocuk vardı. Buluşalım da buluşalımlar, şu gün müsait misinler...
Neyse ayarladık, buluştuk iş çıkışı...

Birer tatlıyla, birer çay içtik. Hatta ben sırf çay söylerken işten çıktın bi'şeyler yesene diye ısrar edince yok ya deyip neyse tatlı söyleyelim ozaman demiştim.

Sonuç kasaya geldik 27 tl tuttu mal ben atladım 30 lira çıkardım ehehe ben ödeyeyim demiş bulundum. Bu mıy mıy cüzdan çıkarıp 15 tl alarak benim uzattığım paradan da alıp tamamladı ve adama verdi.

Sonra çıktık bana dönüp: "niye öyle ben ödeyeyim dedin ki" dedi ben de ya ben rahatsız olurum öyle dedim o da gayet rahat bi'şekilde iyi de zaten ben hepsini ödeyeyim demedim ki alman usulü ödeyecektik. Kaç yıllık kız arkadaşım (kardeşi gibi) var o da hep rahatsız olur onla da hep ortak öderiz dedi. O an ben utandım.

Üstelik ikimizde çalışıyoruz ancak ben yeni iş değiştirmiş daha maaşımı almamıştım ve biliyodu. İlk seferde dil ucu ödiyim deseydi bari, üstelik o çağırıp o ye iç diye ısrar etmişti.

Haliyle bi'daha görüşmedim:110:

Bu erkek mi simdi ? Rezil herif, okurken ben utandim.

bu arkadaştan sana sevgili olmaz çağırıyosa ödeyecek yani lami cimi yok o zaman çağırmayacak yani normal arkadaş olsanız bile sadece souçta çağıran o hiç hoş olmamış

Kesinlikle hoş bir hareket değil. Davet eden kimse o ödemeliydi ilk buluşmada.
Erkeklere son zamanlarda tuhaf şeyler oluyor. Zaten anlamsızdılar daha bir başka hallerde ekleniyor.

Ya neden böyle bi algi var bilmiyorum ama ilk buluşmada ödemeyen erkeğin karizması benim gözümde yıkılıyor ya.Tabii hep ödemesin ama hem çağırmış seni hem de 6 tl nolur yani ödese çok ayıp etmiş.Bence bulaşma hiç.

Sizi davet ettikten sonra ödemeyi en azından teklif etmesi gerekirdi ama büyütülecek bir sorun değil bence.Öğrencinin halinden öğrenci anlar parası olmayabilir sizi çağırdıktan sonra bir şekilde harcamış vs. de olabilir.İş adamı değil sonuçta öğrenci.Bunun dışında bir sorunu yoksa takılmayın bence.Pinti,nezaketsiz olmak ayrı öğrenci olmak ayrı :) Siz de gözlemleyip anlarsınız hangisi :)

Alman usulü hayat tarzi var demekki :KK48: sonraki buluşmaları düşün daha çok sinir olursun . bizim törkiş tarzı karizma yapmaya yeter (cCola Turka reklamı bendensin.hatirlayan vardır belki :-) )

o davet etmiş o ödemeliydi nezaketen de olsa yani sert çıkışmış bide bi halt olmaz :KK43:

Yanlış anlaşılmasın paragöz bi insan falan değilim.Hatta bu zamana kadar görüştüğüm erkeklerle de buluşmalarımda hemen cüzdanıma elimi attım onlar izin vermediler ödememe ama diğer buluşmalarda ben ısmarladım filan.Dün bi cocukla buluştum. İkimizde öğrenciyiz. Kahve içtik işte hesabı ödeyecegiz 6 lira bişey bi kahve,ben cıkardım cüzdanımı kasada adam ikimizinde kahvesinin fiyatını söyledi bekledim bi atak gelmedi bundan ben ikimizinkinide öderim desem ses etmeyecekti galiba. ben de verdim parayı kendi içtiğim şeyi söyledim kasadaki adam ayrı ayrı mı olcak dedi çocuk evet ayrı olcak dedi. Yani tamam öğrenciyiz bisey demiyorum zaten o ödeyim deseydi de izin vermezdim gerek yok teşekkürler diyip öderdim ben kimseye muhtaç degilim çok şükür ama nezaketen yalandan sorulur ya çok bozuldum ne biliyim. Hani parası yoktur dicem de buluşalım diyen oydu zorla çagırmadımki sonucta. Bide ilk buluşma yani. Samimiyet artınca zaten bi gün erkek öder diğer gün kadın. Haksız mıyım?
cok cirkin.. ben cok katiyim bu konuda.. evet, erkek odemeli.. elinde olmaz, bi simit cay da yenir, hic mesele degil.. o an gerekir, zorda kalir rica edebilir; bunlar ayri.. ama kizla bulusmayi biliyosa tedarikli olmali..
insan normal arkadaslariyla bile yiyip ictiginde, hesap ayri alinsin demeye utaniyor..

Oha be adamı hesap ödemedi diye gömmüşsünüz :)
Öğrenci olup da öğrencinin halinden anlamamak... Adamın parası yok diye görüşmesin mi biriyle. Yeri geliyor sadece yol parası oluyor cebimizde. İnsaf..

çok itici gerçekden eşimden önce biri vardı birgün dondurma yemeye gidelimmi dedi ok dedim adam bizim evin arkasındaki ilkokulun bahçesinde oturmuş beni bekliyor elinde akmış kırılmış külahlı dondurma bu neee dedim ya arkadaşın dükkanı erken kapanıyorda bende aldım seni bekliyorum iyide başka yermi yok dedim varda para denilen birşey var herhalde duymadıysan söyleyim dedi eee ne olmuş kızım 30 ma kadar kimseyle flört etmedim sırf paramı yemesinler diye derdemez dondurmayı aldım elinden şakkkk tükürdüm al bunuda yersin sen ziyan olmasın diye dedim :KK53:arkamdan bağrıyor kızım sen hiç aç kalmamışsın ne diye tükürüyon bari anama götürürdüm canım dondurmayı ziyan ettin diyor allahım bayılmadan uzaklaşdım yaaaa ona dua ettim:KK14:

Yanlış anlaşılmasın paragöz bi insan falan değilim.Hatta bu zamana kadar görüştüğüm erkeklerle de buluşmalarımda hemen cüzdanıma elimi attım onlar izin vermediler ödememe ama diğer buluşmalarda ben ısmarladım filan.Dün bi cocukla buluştum. İkimizde öğrenciyiz. Kahve içtik işte hesabı ödeyecegiz 6 lira bişey bi kahve,ben cıkardım cüzdanımı kasada adam ikimizinde kahvesinin fiyatını söyledi bekledim bi atak gelmedi bundan ben ikimizinkinide öderim desem ses etmeyecekti galiba. ben de verdim parayı kendi içtiğim şeyi söyledim kasadaki adam ayrı ayrı mı olcak dedi çocuk evet ayrı olcak dedi. Yani tamam öğrenciyiz bisey demiyorum zaten o ödeyim deseydi de izin vermezdim gerek yok teşekkürler diyip öderdim ben kimseye muhtaç degilim çok şükür ama nezaketen yalandan sorulur ya çok bozuldum ne biliyim. Hani parası yoktur dicem de buluşalım diyen oydu zorla çagırmadımki sonucta. Bide ilk buluşma yani. Samimiyet artınca zaten bi gün erkek öder diğer gün kadın. Haksız mıyım?
Belki daha önceki ilişkilerinde safi gezip tozmaya, para harcatmaya hevesli kızlara denk gelmiştir ve seni denemiştir paragöz mü diye :110:

paracı bir adam belli ki .Ardına bakmadan uzaklaş .Hemen rengini belli etmiş .İlk buluşmada dahi kıyamamış parasına .Utanmadan sevgili istiyor bir de.

Çooook kabaymış, :KK17:

X