- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 30
-
- Konu Sahibi ThinkinPinky
hiç teklif etmiyor mu seninki kuzum, hani ben hesabı öderim falan diye?Ya niye ki biz hep kendimizinkini öderiz
bana normal geldi..
yoo hiç öyle bir mevzu olmadı ama ben mesela elimi bazen dalgınlığıma gelse cüzdanıma uzatmasam paranı ver demez kendi verirhiç teklif etmiyor mu seninki kuzum, hani ben hesabı öderim falan diye?
bence çiftler arasında benim param senin paran diye bir şey olmamalı ama siz daha çok yenisiniz galiba:)yoo hiç öyle bir mevzu olmadı ama ben mesela elimi bazen dalgınlığıma gelse cüzdanıma uzatmasam paranı ver demez kendi verir
ama sözle hiç konuşmadık öyle şeyler açıkçasıama bence herkes kendi ödemeli zaten ikimiz de öğrenciyiz neticede
Ben bun mesaja bayıldım yaaaabir daha sen çağır termosta çay götür yanında otur afiyetle iç,sorarsa sende kendin getirseydin dersin ...
Kaç ay olduk bilmiyorum ki sanırım aralık başlangıç evet yeniyizbence çiftler arasında benim param senin paran diye bir şey olmamalı ama siz daha çok yenisiniz galiba:)
Haklısın. Erkeğin hesabı ödemesi centilmenlik ve bonkörlük göstergesidir. Ben çevremden hep böyle gördüm ve bu yüzden bu yaşıma kadar hesap ödeten erkekten direkt soğumuşumdur. Şuanki sevdiceğim ise tüm ısrarlarıma rağmen hesabı öder bir de tip bırakırdı bu yüzden çok etkilenmiştim :) Hayır parası yoksa diyeceğim de o zaman davet etmemeliydi. Çünkü ister sevgili ister arkadaş olsun davet eden hesabı öder bu bir görgü kuralıdır. Cık ben hiç hoşlanmadım bu çocuktan salla gitsin.Yanlış anlaşılmasın paragöz bi insan falan değilim.Hatta bu zamana kadar görüştüğüm erkeklerle de buluşmalarımda hemen cüzdanıma elimi attım onlar izin vermediler ödememe ama diğer buluşmalarda ben ısmarladım filan.Dün bi cocukla buluştum. İkimizde öğrenciyiz. Kahve içtik işte hesabı ödeyecegiz 6 lira bişey bi kahve,ben cıkardım cüzdanımı kasada adam ikimizinde kahvesinin fiyatını söyledi bekledim bi atak gelmedi bundan ben ikimizinkinide öderim desem ses etmeyecekti galiba. ben de verdim parayı kendi içtiğim şeyi söyledim kasadaki adam ayrı ayrı mı olcak dedi çocuk evet ayrı olcak dedi. Yani tamam öğrenciyiz bisey demiyorum zaten o ödeyim deseydi de izin vermezdim gerek yok teşekkürler diyip öderdim ben kimseye muhtaç degilim çok şükür ama nezaketen yalandan sorulur ya çok bozuldum ne biliyim. Hani parası yoktur dicem de buluşalım diyen oydu zorla çagırmadımki sonucta. Bide ilk buluşma yani. Samimiyet artınca zaten bi gün erkek öder diğer gün kadın. Haksız mıyım?
hemen bıçak gibi kesemez zaten ama aşırı derecede hoşlansaydı ya da sadece hoşlansaydı bile ödetmezdi bence..biraz daha denemek istiyor olabilir.Ayrıldıktan sonra hemen meaaj attı ama konuştuk falan baya bugunde attı hemen zannetmiyorum ya
Geçen günlerde bana yazan bi'çocuk vardı. Buluşalım da buluşalımlar, şu gün müsait misinler...
Neyse ayarladık, buluştuk iş çıkışı...
Birer tatlıyla, birer çay içtik. Hatta ben sırf çay söylerken işten çıktın bi'şeyler yesene diye ısrar edince yok ya deyip neyse tatlı söyleyelim ozaman demiştim.
Sonuç kasaya geldik 27 tl tuttu mal ben atladım 30 lira çıkardım ehehe ben ödeyeyim demiş bulundum. Bu mıy mıy cüzdan çıkarıp 15 tl alarak benim uzattığım paradan da alıp tamamladı ve adama verdi.
Sonra çıktık bana dönüp: "niye öyle ben ödeyeyim dedin ki" dedi ben de ya ben rahatsız olurum öyle dedim o da gayet rahat bi'şekilde iyi de zaten ben hepsini ödeyeyim demedim ki alman usulü ödeyecektik. Kaç yıllık kız arkadaşım (kardeşi gibi) var o da hep rahatsız olur onla da hep ortak öderiz dedi. O an ben utandım.
Üstelik ikimizde çalışıyoruz ancak ben yeni iş değiştirmiş daha maaşımı almamıştım ve biliyodu. İlk seferde dil ucu ödiyim deseydi bari, üstelik o çağırıp o ye iç diye ısrar etmişti.
Haliyle bi'daha görüşmedim