İlk buluşmada hesabı ödemeyen erkek

eşimle öğrenciyken tanıştık ilk kahveyi sanırım o ısmarladı ama genellikle yarıyarıya öderdik. hatta nişanlıyken kontörü bile 1 ay o alırdı 1 ay ben nişanlıyken de öğrenciydi çünkü :)))

Mal beyanını vermiş çocuk

ay seninki yine ilk buluşmada hesabı ödemeyen erkekmiş, bana ilk buluşmada hesabı kıza kitlemeye çalışan erkek denk gelmişti, o daha fena.
yani kadın erkek meselelerinde hoş olan davet eden tarafın ödemesidir bence, boş ver, cimri erkekten hayır gelmez, salla gitsin.

Aynen öyke cimri olmalarından kaynaklanıyor demek ki

Erkek odemeli, kadin odemeli gibi bir kuralim yok benim. Ama insan yalandan da olsa nezaketen odemeye yeltenmeli diye dusunurum. Seninki bir de "evet, ayri olacak" filan demis. Bilmiyorum, bana biraz nezaketsiz geldi kendisi.

Evet ayri olacak diye atlamasi cok cok cok itici bence. Arkadas bile kalmazdim.

Ünideyken öyle bi tip bana da denk geldi, beş para etmez o tipler, düşünme bile...

Ilk bulusmada erkek odeyecek diye bir kural yoktur benim gozumde. Erkek veya kadın farketmez. Ama nezaketen her iki tarafta hesabı ödemeyi teklif etmeli. Zaten sonuçta biri diğerine bırakıyor.

İlk buluşmada mutlaka kız ödeme konusunda ısrar etmeli. Ama ben bugüne kadar ödeyemedim o ilk buluşmalarda hiç. Ödetene drnk gelmedim.

Parası yoksa davet etmesin bu ne yaa. parasını ayarladığı zaman açılsın karşısındakine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…